אוקיי..
בואו נניח..
נניח
שזה הסוף שהם צילמו מתלכתחילה (אני אמורה להאמין שצילמו אותו בזמן העונה הראשונה?!..לא חשוב כרגע..) והסדרה המשיכה
עוד
ועוד
ופאקינג עוד
וקרו
הו כל כך הרבה דברים שאפילו אני לא יכולה להספור אותם
ועוד
והפרומו לעונה האחרונה
ועונה שלמההההההההה
על החתונה של רובין וטד
ו...הם לא חשבו מתישהו שאולי הסוף שהם כה חשבו שיהיה הגיוני לא יהיה הגיוני יותר...ואולי עדיף לכתוב סוף אחר לגמרי?!?!?
ואם הם ידעו מלכתחילה שזה הסוף
אז למה לגרום לנו קצת להתאהב באמא (לא נפלתי ממנה..אבל הייתי לגמרי בעדם והיא הייתה מושלמת)
כאילו..זה מה שהחלטנו לפני 9 (!!!!) שנים ועם זה נישאר?
סירייסלי?!?
וגם...כל העונה הלכה כל כך לכיוון אחר..ואז לקחת שעה (זה מספיק?!) ולהפוך את כל הקערה על פיה?
אם ההחלטה הייתה ללכת על הסוף הזה (שתוכנן לפני 9 שנים!) לא היה עדיף לכתוב את העונה הזאת קצת יותר מתאימה לסוף?
אני מבינה למה הסדרה התרחקה משם
אבל העונה ה9 הוכרזה כאחרונה מההתחלה
אז...מה?!
את מבינה? גם אם זה היה מתוכנן מראש
גם אם הקלטת ישבה במחסן והיה ברור שזו הסצינה האחרונה של הפרק האחרון לא משנה מתה הוא יהיה
גם אז..אני ממש כועסת...כי מה היה כל שאר בזבוז הזמן
אם ידעתי שזה יהיה ככה למה עונה שלמה על החתונה?
מה בדיוק ראיתי?
אני לא יודעת מה יכולים לספר לי שיגרום לי להיות בסדר עם הסוף הזה..וההתנהלות הזו...
קראתי בטאמבלר שמישהו כתב שזה קצת מראה את הקונפליקט בין true love ו- soul mates
ש...אוקיי...אבל...אכזרי!!!
וטאמבלר..כפרעליו...הדברים שם גם מצחיקים אותי (וזה משפר לי את המצב רוח) וגם מרגיע שכולם חושבים כמוני ונתקלתי בזה וזה ממש הצחיק אותי:
Can we talk about what dick Ted was in the first episode of HIMYM?
"Ok kids I’m gonna tell you how I met your mother…"
*Tells really romantic story about trying to get the girl*
"And THAT, is how I met… YOUR AUNT ROBIN! HAHA LOVE HER MORE THAN YOUR DEAD MOM! I’M GOING TO MAKE YOU LISTEN TO STORIES ABOUT ALL THE LADIES I FUCKED FOR THE NEXT NINE YEARS. NINE YEARS. AND THEN YOUR MOM WILL COME UP, I’LL TALK ABOUT HER FOR ABOUT 20 MINUTES AND THEN GO BACK TO TALKING ABOUT ROBIN AGAIN. I BET THAT ISN’T HARD FOR YOU TO LISTEN TO AT ALL, LITTLE MOTHERLESS CHILDREN!”