סדרות

limors2

Well-known member
אומייגאד

Rachel47

New member
"איך פגשתו את אמא..."

או בשמה המקורי "איך אמא הייתה רק עוד איזה בחורה שהייתי איתה על אף העובדה שכל הזמן הייתי מאוהב ברובין"

גאד..היא בכותרת של הסדרה
והם פשוט הורידו אותה ברמה לסתם עוד איזה אחת...בחיי...
אני...
ג'יזס!

הייתה תקופה שחשבתי

שבסוף הסדרה טד יהיה עם רובין, אבל בגלל שהיא לא יכולה להיכנס להריון (כידוע), טד פשוט יספר לילדים שהם מאומצים ושהוא מעולם לא פגש את האמא הביולגית שלהם

Rachel47

New member
כן נו היה את כל זה

כל פעם שהעלו את עניין רובין חשבתי שלעצמי שוואי אולי יש מצב
והוא יגיד שהוא עבד עליהם
אבל היה את הקטע של "אנט רובין"
אז וויתרתי

ואז היה את הקטע של הילדים
ועדיין כמו שאמרת..אימוץ

אבל..."אנט רובין"

בקיצור..ברור שזה היה נראה לעיתים שזה כן הולך לשם
והוא כל הזמן חוזר לזה

אבל אז..
רובין ובארני..ולא כמו הפעם הראשונה
זה היה מוצלח
וראיתי עכשיו פאקינג עונה שלמה על החתונה שלהם
הדמויות שלהם התפתחו והשתנו
בארני! כמה בארני התפתח!
מכל הדברים בפרק הזה אחד הכעסים הגדולים יותר שלי הוא הרגרסיה של בארני לבארני של הפרק הראשון בערך

ו
התאהבנו בבארני ורובין
והתאהבנו באמא

לא הגיע לנו שאולי בכל זאת בכל זאת לפחות ישקלו לשנות את הסוף?

אה, וגם-

ציפיתי שיעשו יותר ביג דיל מהסטירה האחרונה...slap bet היא אחת מאבני הדרך של הסדרה!
אבל במחשבה שניה, אני הפסקתי לסמוך על הכותבים כבר בעונה 5. החל ממנה הם עשו דברים כל כך הזויים ולא מחוברים לדמויות שפשוט איבדתי אמון בהם... ובצדק!

Rachel47

New member

אני פשוט
מרגישה
לא יודעת
מרומה..מאוכזבת..
לא נשאר לי אמון בכותבים כמו שהיה לי בהתחלה
אבל כן הם קצת זנחו הרבה דברים
ובעיקר לגבי הסלאפ באט את צודקת
האמת שדי אהבתי את הפרק הקודם (מה שעושה את האכזבה מהפרק הזה ליותר גדולה)
אז לפחות הם סיימו עם הסלאפ באט בפרק שכן חיבבתי...

LemonLimeLilach

New member
אני מבינה את מה שהוא אומר

אבל זה לא גוד אינאף. הם לא היו חייבים להשתמש בפוטג' של הילדים שהם צילמו בעונה ה2, והם לא היו חייבים לעשות את כלללללללללל העונה האחרונה על יום החתונה של בארני ורובין (!??!?!?!?!?!?!?!?!!? מה לעזאזל!!!!! ואז בפרק האחרון להגיד שהם התגרשו אוף סקרין מהההההה עבר להם בראש!?!!!!?!!?!!!) הם לא, הם פשוט לא. והם יכלו לשנות סוף, מה קרה, מה הביג דיל של האגו שלהם? משהו שהם כתבו לפני 8 שנים כבר לא רלוונטי אז משנים, אפשר לחשוב. באיך שהם סיימו את זה הם הפכו את עצמם לכותבים הכי גרועים EVER. זה כאילו נגד כל כתיבה הגיונית כלשהי. לעשות כל הזמן משהו אחד ואז פתאום בסצינה האחרונה, אה לא, משהו אחר. מה? עושים הכנה, עושים דברים בצורה שונה ומתגלגלת הגיונית, לא עושים עונה שלמה על החתונה של בארני ורובין ועל איך טד משחרר את רובין ומתאהב לחלוטין באמא ואז אומרים לצופים "תשכחו את כל זה בעצם רובין וטד מנט טו בי!!" מה????? הם היו יכולים למצוא פתרון אחר לילדים בסוף. הם לא היו צריכים להוציא לנו כל חשק מטד ורובין לאורך הסדרה. הם לא היו חייבים לחזור לבארני ורובין!!! הכל תירוצים של כתיבה גרועה וכותבים מאוהבים בעצמם.

Rachel47

New member
בדיוק מה שלילך אמרה

נוט פאקינג גוד אינאף

כן מה שהוא אומר ברור ומובן
אבל-
1- אל תשתמשו בסוף שצילמתם
2- תכתבו את ההגעה לסוף הזה יותר טוב ממה שעשיתם
ובטח יש עוד הערות שאין לי כוח לחשוב עליהם

שוב, הסוף הזה היה ידוע מראש, כמה? 10 שנים? אז מה הסיפור עם הכתיבה של העונה האחרונה? אפשר היה לעשות אותה אחרת לגמרי ולבנות את העלילה לכיוון העניין הזה
הם עשו הפוך

מה שהוא כתב על זה שאם הסדרה הייתה מסתיימת בעונות הראשונות
יש מצב טוב שהייתי בסדר עם זה..
אז זה עוד היה רלוונטי
ואז היינו יותר קרובים לזה
בפרק הקודם של הסדרה (22) לא יכולנו להיות יותר רחוקים מעלילה שבה טד ורובין ביחד
ברצינות! ליטרלי הכי רחוקים שאפשר
אז...זה לא מתקשר לכלום

פגישה מקסימה עם האמא..
הפילי אבר אפטר..
בלי צילום של הילדים (אם היה פרק סיום מושלם לא היה אכפת לנו שאין צילום שלהם!!!!)..
קאט..
תודה רבה לכולם..
דמעות של אושר...

מה שקרה כאן
לא מתקבל על הדעת!!!

Moreiro

New member
פף

אין לי הרבה מה להוסיף על מה שכולכם כתבתם, אכן די מתסכל

וזו רק אני או שכשסדרה מתקרבת לסיומה והיוצרים/שחקנים מתראיינים לגבי הסוף הם אומרים "יהיה סוף הולם שיעניק לדמויות את הסוף שמגיע להן ושהצופים מאוד יאהבו" ואז עושים משהו כזה זה קצת כמו ששואלים את המתרגל איך יהיה המבחן והוא עונה "לא קשה ומתוכנן כך שלכולם יהיה מספיק זמן לפתור"? ואז כולם נכשלים

לא ברור אם הם מאמינים בזה וזה פשוט מעין חוסר מודעות משווע, או שהם סתם רעים

Rachel47

New member
האמת שהכי מעניין אותי

מה השחקנים אומרים על הסוף
ואם את אומרת שהם אומרים ככה
לא יודעת
הזוי

מעניין אם הם אומרים ככה כדי להראות סולידריות
או שהם באמת מאמינים בסוף
כי אם הם חושבים קצת כמונו זה לא שיש סכנה שיפטרו אותם עכשיו כשהם יגידו את האמת

אני ממש רוצה להאמין שהם לא באמת חושבים שזה היה אחלה סוף

Moreiro

New member
אני לא זוכרת בדיוק

אבל בדר"כ אומרים את זה בראיונות לפני כל פינאלה, אף אחד לא יגיד "הסוף יהיה גרוע אין לכם טעם לראות"
אני חושבת שראיתי לא מזמן ראיון של אחד השחקנים שמדבר על זה, אבל אני לא מצליחה לשים את האצבע בדיוק מי זה היה ומתי... יכול להיות שהשחקנית של האמא? אם אכן דיברו על הסדרה הזו אז אני חושבת שזו היא... או אולי אני סתם מדמיינת אבל דיברו על איזשהו סוף וזו הסדרה היחידה שאני רואה שנגמרת עכשיו אז נראה לי שזה כן היה זה...
אני אנסה לחפש, אבל בטוח בקרוב (אם לא כבר עכשיו) יהיו ראיונות שלהם לגבי זה... שזה יותר משמעותי ממה שהם אומרים לפני השידור כדי למשוך צופים...

Rachel47

New member
זהו מישהו כתב

בטאמבלר ציטוט שלה אומרת שמה פתאום היא לא תמות ולא ידעתי אם הוא ממציא את זה או שזה מראיון אמיתי
אני לא אראה את הראיון הזה כי אני עוד קצת כועסת
אבל אם את מוצאת ראיונות שיותר תומכים במה שאנחנו חושבים תעלי ואצפה

ותודה שמצאת את הראיון הספציפי בו היא משקרת לצופים במצח נחושה

וכן ראיתי שכבר יש סופים אלטרנטיביים ואני קצת מסכימה שאם היו סוגרים עניין בסצינה הזו זה דווקא היה בסדר (בהתחשב בכך שזו אחת הסצינות היחידות שאהבתי בפרק..אהבתי..חיבבתי יותר נכון..)
אבל זה לא
ותחת

Rachel47

New member
כן בגלל זה לא ממש חיפשתי ראיונות עד עכשיו

אני גם לא רואה טריילרים..אני חיה את הפרק כשהוא מגיע
עכשיו אחרי שזה שודר ואחרי שהמעריצים הגיבו ככה מעניין יהיה לראות מה יהיה להם להגיד על כל העניין...

o0Invisible0o

New member
זה לא בקטע שיפטרו אותם...

כמו שאין להם ברירה.
שמעי, נניח שחקן לא אוהב את הסוף של הסדרה, אחרי שהוא היה בה 9 שנים, הוא לא יכול ללכת לראיונות ולהגיד "כן, איזה סוף גרוע הם כתבו". התסריטאים הם חברים שלו, הדמות היא חלק ממנו וכן, זו גם הקריירה שלו. קודם כל קשה לי להאמין שעם כל הרגשות המעורבים הוא באמת מרגיש ככה אבל גם אם כן הוא לא יכול לבגוד בפרויקט שלו ובקשרים ארוכי השנים עם האנשים בפרויקט הזה. וחלק מהעבודה שלו, עבודה פרופר, זה ללכת ולקדם את הסדרה לקראת הפרק האחרון ולדבר על כמה מדהים ומרגש.
אם תראי ראיונות עם כל השחקנים תוכלי לראות ניצוצות מדברים שהם לא אהבו לפי בחירת המילים שלהם- אם הם יתמקדו נניח בכמה הם היו נרגשים, כמה הצילומים עצמם היו עצובים ופחות על כמה יפה כתבו את הסוף, כמה חכם זה נעשה..תוכלי להבין שאולי הם לא הכי תומכים בעלילה.

מצד שני ההוא מ"שני גברים וחצי" הילד שיצא וליכלך על הסדרה מהר מאוד פשוט פוטר, אחרי שהוא פרסם התנצלות והכל.
בתכלס? זה הרבה יותר קשה להיות שחקן, כי אין לך שום שליטה בעלילה של הדמות שלך, יכול להיות ש NPH הרגיש בעונה החמישית שהדמות שלו מתרחקת מהאופי שלו אבל הוא לא יכול כשחקן (לא יודעת, אם הוא מפיק בסדרה אז יש לו סיכוי...ותלוי ביחס עם התסריטאים וזה) להגיד "הדמות שלי מתנהגת מחוץ לאופי שלה" אלא הוא צריך לקחת את שינוי האופי ולהפוך אותו להגיוני ואמין.

ואחרי כל זה- התסריטאים מצד שני יכולים לשנות הכל והם ישבו בחדר ויחד והסכימו על עלילות הפינאלה והם..אני לא יודעת איך הם הסכימו על סוף שהכעיס את כולכן (וכל האינטרנט בערך) וחיו עם זה בשלום. שוב- יכול להיות שאילוצים של זמן וכסף והעובדה שאי אפשר לצלם את הילדים כיום ולחצים מהרשת, גם הם לא פועלים בחופש מוחלט, רק חופש יחסי אבל אמ. כן. לא יודעת.
זה כ"כ הרבה יותר מסובך ממה שאנחנו חושבים ויודעים.

עכשיו אני שמחה שכשכולם אמרו לי לראות את הסדרה הזו וכמה אני חייבת ומפסידה וזה..התמרדתי.

Rachel47

New member
אמממ

אני משוכנעת! שזה לא כזה פשוט וזה הרבה יותר מסובך ממה שאני חושבת

אבל!
אני אומרת.. אם עושים משהו..בואו נעשה אותו חכם
אני חושבת שזה נעשה לא חכם..יהיה לי קשה להסביר כי את לא רואה..אבל נעשו צעדים לא חכמים
בעצם לא ממש צעדים..כי הייתה סדרה מתמשכת..ועוד פרק של 40 דקות שהפך את הקערה על פיה..

אוקיי, החלטתם ללכת עם הסוף שאילצתם את עצמכם (אני שוב מזכירה שכותב של סדרה אמור להיות יצירתי מספיק כדי להצליח לכתוב סוף אחר לגמרי ממה שהוא חשב לעשות לפני 9 שנים!).. אחלה..אבל תכתבו את הסדרה ככה שאיכשהו תגיע אליו

כן, זה טוויסט, הוא גם די מטורף
אבל הסדרה כל כך התרחקה ממקום שבו הטוויסט הזה בכלל מתאים
ומי הרחיק אותה משם?
אני?
אתן?
האינטרנט?
לא..הכותבים כתבו עלילה שבמשך שנים (לא רק בעונה האחרונה עצמה...כבר נניח...5 עונות אחורה?) התרחקה לחלוטין מהקטע בו הרעיון הזה נשמע למישהו רעיון טוב
כמו שאמרו, אם הסדרה הייתה נגמרת אחרי 2-3-4 עונות..זה עוד היה שם..זה עוד היה מקובל עליי..אולי אפילו מרגש..מעט מכעיס אבל הייתי זורמת עם הכיוון..באמת..כי בעונות האלה הייתי במקום שבו הסוף הזה היה דווקא כן מדבר אליי, אפילו היה מעלה חיוך של "וואי איך הם עשו את זה האא.."
באמת, היה לזה פוטנציאל להיות הסוף המפתיע (לטובה) והמדובר של על הזמנים...
אבל שוב, זה היה אז!
ומה שקרה כאן בלי להכנס לפרטים היה פשוט הדבר המטופש ביותר שקרה אי פעם בסדרת טלוויזיה- ואני מרגישה שראיתי המון סדרות ומותר לי להגיד דבר כזה בבטחון די מלא..

בקשר לזה שלא ראית
תראי, אני כועסת, מאוד..בתור סדרה שראיתי המון פעמים (את חמשת העונות הראשונות שלה לפחות..אח"כ כבר לא עשיתי מרתונים כי היא באמת קצת דשדשה יותר ונשארתי בגלל האהבה לדמויות) אני יכולה להגיד לך שאני מרגישה שב40 דקות הם הכתימו אותה לנצח
אני לא מסוגלת לחשוב אפילו לפתוח איזה פרק שאהבתי פעם. אני לא אוכל לראות את זה ככה יותר (אני נשבעת שאני לא מגזימה..היו עוד סופים שלא אהבתי..או לא חיבבתי..או לפחות לא הסכמתי איתם..אבל הצלחתי לחזור לסדרות- צ'אק למשל, הסוף היה קורע לב מבחינתי, אבל ראיתי אותה מאז פעם שנייה ואפילו התחלתי שלישית)

מה שכן
כל עוד את לא רואה את הסוף
הסדרה עצמה כן טובה והיו לה המון רגעים מאוד יפים שכן מוכרים לכולם ויש רפרנסים והם כן במעמד של "אם לא ראית אז לא תביני"
ולמען רגעי הסדרה היפים אני חושבת שעד עונה 4 כן כדאי לך לראות
אבל לא עד הסוף

ובקשר לשחקנים
כמו שאמרתי אני לא רואה המון ראיונות
אחרי הפיצוץ הזה נכנסתי רק לאחד כי מישהו כתב שבארני ורובין עשו שם פרצוף כששאלו על הסוף
כן זה מעט נראה כאילו הם לא כזה מרוצים אבל כמה אפשר לדעת ממבט של 4 שניות?
מה שכן את באמת רואה בצורה ברורה שכולם מדברים על העבודה והבכי וההתרגשות
אהה וכששאלו אותם הם אמרו שעד ממש אמצע העונה ה9 הם לא באמת ידעו מה הסוף (וואו!!!) ואז מארשל אמר שבתכלס הם פשוט שמחו לשמוע ש"יש תוכנית" בכלל...מסתבר שהם היו בלחץ שהם מגיעים לסוף ולא יודעים מה יהיה..
זה הצחיק אותי
בעיקר בגלל שהדבר הזה תוכנן מראש לפני 9 שנים!!
אם הייתי רואה את הראיון הזה לפני (הוא שודר לפני הפרק) הייתי אולי מרגישה שהסוף הזה תוכנן לפני כמה חודשים
האמת שכן חשבתי ככה אבל אז באמת גילינו שלא...

o0Invisible0o

New member
אני איתך, אני לא מצדיקה אותם

סתם שמתי גם את הצד שלהם והאילוצים שלהם לשיקול.

למעלה