סדרות

LemonLimeLilach

New member
אפשר לראות

אבל לא כדאי

Rachel47

New member
זה היה עדין

אל תראה בשום פנים ואופן
תזכור את הסדרה על רגעיה הטובים

Rachel47

New member

כן יש קטע כזה שאם כולם מזהירים אז די כבר חייב לראות
אם אתה משלים, אז לדעתי תשלים את העונה עצמה..ולא רק את הפרק האחרון
למרות שאולי זה לא משנה
לא יודעת כבר

זה היה ממש מהנה, תודה!

כיף להיזכר כמה הכימיה בין כולם שם טובה גם במציאות. הם חמודים
וכיף גם להיזכר שפעם זאת הייתה סדרה מצוינת!.

אני, לא ברור כ"כ איך, הצלחתי לעקוב עד עכשיו.. אבל לא הייתי ממליצה, זה לא היה מהנה במיוחד..

Rachel47

New member
יומני

אני כבר לא יודעת מה ומי ואיפה ולמה

כל הקטעים עם דיימון ואלנה היו מושלמים בטירוף
קצת ריחמתי על נינה ואיאן אבל הם מקצועיים לגמרי שזה מהמם...ועצוב

האמת שעם כל הפרק הזה והמתח ביניהם וזה שכל שניה הם היו צריכים להזכיר לנו מילולית שהקשר הזה עומד להגמר (מה שקצת עצבן אותי) אני קצת בסדר עם הסוף הזה..אני חושבת..זה נראה כאילו היא חשבה על זה וגם הוא בסדר עם זה ושניהם יוצאים מזה יחסית בסדר ולא משוגעים
אני רוצה לקוות שזה לא הסוף לגמרי של הסיפור ביניהם אבל אני מניחה שיש סיכוי שכן

סטרוליין היה מהמם ושיצאו כבר גוד לורד!

כל שאר הסיפורים היו מעייפים ומוזרים

מצחיק אותי שזאתי אמרה שכמו שכל החברים שלה חושבים העולם אכן סובב סביב אלנה

וואי, גם אני נהנתי מדיימון ואלנה
היה מעולה. הציניות שלו והפנטזיות שלה, זה היה גדול

ולגמרי שאפו לאיאן ונינה שצריכים להתמודד עם זה ועושים את זה מדהים. חשבתי שהם ינסו כמה שיותר להימנע אבל הם ממש סבבה.
אבל כן, אלנה ודיימון פשוט מעייפים אותי. דיי, פשוט תיהיו ביחד כבר
עם זאת, הפרידה שלהם הייתה חמודה.

אני כ"כ שמח שלא מרחו את החשיפה של המכשפה ואח שלה!
אבל הסיפור שלהם לא ברור. במקום לשתף את אלנה וכו' בכל מה שקורה ולנסות להתמודד עם זה, הם ניסו להרוג אותה? לאיודע.

סטורליין - לקח לי שניה להבין

HIMYM פינאלה

WTF???
מה לעזאזל?? למה?? למה לספר לנו המון סיפורים קטנים (ולא עשויים טוב) על מה שעובר עליהם מעכשיו ולעוד 15 שנים במקום פשוט להשקיע בסיפור אחד וללכת איתו עד הסוף.

אהבתי את הסצנה שרובין אומרת שלילי ששום דבר כבר לא יהיה אותו הדבר, שהם כבר גדולים ודברים משתנים. זה נכון וראליסטי.
אבל כל השאר?? אוך, למה??
למה להרחיק את רובין מכולם? נכון שהיא תמיד חלמה לנסוע ולראות את העולם, אבל עדיין גזרו עליה חיים אומללים!.

והרגו את האמא כדי שטד ורובין יהיו ביחד בסוף? אוך, אבל הבטיחו לנו במפורש בפיילוט שהיא לא האמא. אז היא לא האמא הביולוגית, אבל מסתבר שהיא כן אהבת חייו של טד. אני מרגישה שרימו אותי

limors2

Well-known member
לפינאלה

השכנים שלי מודים לי על צעקת ה"מה?!" הקולנית שלי כשהיא מתה.

Rachel47

New member

אמממ

כל מה שאמרת!!!

רק עם הרבה יותר "WHAT THE DAMN HELL??!?!????!??!?!!!"

קודם כל- אוך ידעתי שהאמא תמות!
וכמו שאמרנו את זה בשרשור של הפרק שזה הוזכר בעקיפין וניסינו לנחש- אני לא מאמינה שהם עושים את זה וזה כזה חרא!!!!
אז למה ראינו כל השנים?
לא ברצינות....

ואז בסוף
רובין??!?!??!!!!!?
כאילו, כשהילדים אמרו " זו הסיבה שסיפרת את זה" ברור שהסכמתי איתם..ברור שזה נשמע ככה..וברור שזה נראה ככה (הרי עד השניה האחרונה הוא עדיין רצה אותה) וכל הסיפורים על רובין!

אבל וואט?!?!?!!!!!

אז האמא מתה??!??!? ועוד לשם זה?

אני לא מרוצה! אני מרגישה מרומה!
הם רימו ולקחו לי 9 שנים מהחיים
אני אפילו מתחרטת כבר על הרגעים שהסדרה הייתה כן טובה (בחיי....אני לוקחת את זה קשה מידי? אבל נו אני באמת שונאת את הסוף הזה)

וואט!?????!!!
זה לא מתקבל על הדעת

וגם כאילו הפרק עצמו..היה גרוע בכל קנה מידה אבל בעיקר בקנה מידה של הסדרה עצמה
פאק ציפיתי לפרק שיהרוג אותי (הכנתי טישו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
והוא לא דגדג לי (הצחיק אותי שלילי בכתה על הפרק וכל הסצינות איתה היו כתובות כזה שהיא מתחילה לבכות וזה כזה ברור שזה בגלל שהשחקנית עצמה לא הצליחה להפסיק לבכות כל הצילומים)

הרגע שמעט ריגש אותי- הילדה של בארני (וגם אז..רמת דגדוג באף..לא דמעות אמיתיות)
אבל גם רק השניה שהוא החזיק אותה (שזה מה שהם רצו ליצור אצלנו) וכל הסיפור מסביב היה ממש מגעיל אפילו...ניסיתי בכוח לא להתרגש כי זה היה מזעזע
מתאים לו אמנם
יודעים מה?! לא מתאים לו! הוא כל כך השתנה בכל הזמן הזה
ואז פשוט החזירו אותו לחזיר סקס קרייז?!? מה?

וגם..מעט מידי מארשל שזה מפריע לי היות ואני הרבה יותר אוהבת אותו (מטד..לא מבארני..למרות שכמו שאמרתי בארני היה על הפנים מבחינתי בפרק הזה)

וזה שלא ידענו את השם של האמא באמת חלחל בפרק אבל זה כבר לא ריגש אותי מרוב שהפרק זוועתי

אהה והפגישה שלהם בתחנת רכבת
דווקא זו הייתה סצינה טובה
ואני רק חושבת על זה שזו יכלה להיות נקודת פתיחה לפרק ממש מקסים ומרגש
כי תכלס זה היה קצת חמוד השיחה על השם על המטריה ואז שהם נזכרים ברגעים שהם כמעט הכירו...זה היה מעט חמודי (ומתאים לרוח הסדרה..ולרוח הטד..)
אבל הכל היה חרא לפני ואחרי.

אוף!
?

Rachel47

New member
אהה ו...

סליחה?
תחשבו על זה רגע
זאת תמיד הייתה רובין?
תמיד?
והילדים? טעות?!?!

וואט?

אפילו לא ממש אמין שהילדים לקחו את זה בסבבה...

אוף איכס

Rachel47

New member

התקשרתי לתומר רק להגיד שהפרק היה לא משהו (הוא רק בפרק 19 בינתיים)..ואז גם קצת אמרתי שהיה ממש לא משהו ולא אהבתי ושזה פשוט תחת.. והתחלתי לבכות מעצבים...או מאכזבה...
טוב עכשיו אני ממש מגזימה לא?
אני לא זוכרת שאי פעם כעסתי על סדרה בצורה כזו....גם לא על סדרות שהרגו דמויות ראשיות

LemonLimeLilach

New member

איכ איזה גועל!

אני יודעת שלאורך כלללללללללל הסדרה זאת הייתה רובין, סבבה. ואפילו אמרתי לאורך הזמן שבטוח האמא תהיה רובין והם עבדו עלינו כל הזמן.

אבל בעונה האחרונה ל-ג-מ-ר-י הלכו רחוק מזה

טד שחרר את רובין

היא הייתה עם בארני

הראו לנו סיפור ממש יפה ומרגש על טד והאמא

ממש יפה ומרגש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ואז ב2 דק' האחרונות של הסדרה עשו וואי בעצם לא האמא מתה טד עדיין בקטע של רובין

איזה עלוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וואו!!!!!!!!!

תקשיבו, לאורך כלללל הסדרה היה איזה תחושה כזאת באוויר שבחיים האמא לא תצליח לעמוד בציפיות וזה יהיה ממש מעפן כשבסוף נפגוש אותה

וכשפגשנו אותה- היא אשכרה הייתה מדהימה ומקסימה ומרגשת והייתי ממש בעדם והכל

ואז הם הרסו את זה?! אני פשוט בהלם, אני תוהה אם הם לא קלטו שזה מה שיהיה ונאלצו להשתמש במה שהם צילמו עם הילדים ואז להתאים את הסיפור לזה????????

לא נתפס לי במוח שהם תכננו מההתחלה שכל הסדרה "איך פגשתי את אמא" תיגמר באמא מתה ואני הולך לזיין את דודה רובין

אלוהים זה כל כך הזוי שזה לא נקלט פשוט. הם חולים בראש בוודאות איזה מין מוח מעוות מתכנן סדרה שלמה על איך פגשתי את אמא רק כדי להרוג את האמא וללכת עם הדודה

וואטדהפאק פשוט וואטדהפאק

הם היו צריכים פשוט לסיים את זה באושר ועושר ולקחת את הילדים עכשיו שהם מבוגרים כבר ולסיים את זה שהם אומרים "וואי אבא עד שסיימת את הסיפור כבר הזדקנו ממש" וזה היה מצחיק ויפה ואחלה סוף.

אבל

לא, אני בהלם. מה עבר להם במוח. איכס.

Rachel47

New member
תהיתי לגבי

העניין עם הילדים
אבל כמו שהם צילמו איתם את הפרומו לעונה הזו
אני מאמינה שהצילומים הם מעכשיו
זה בהחלט נראה מאוד מאוד מוזר..אבל אני לא חושבת שזה הסוף שהם צילמו מתלכתחילה
אומייגאד אני מקווה שלא!!!!!
אומייגאד רגע אולי עדיף שכן..אולי עדיף שהם תכננו את זה ונתקעו עם סוף למרות שהוא לא הגיוני?
אני אכעס פחות אם זה היה בלית ברירה?
או שעדיף לי לחשוב שהם פשוט החליטו על זה עכשיו לא מזמן ולשנוא אותם לנצח

גאד אני צריכה תשובות בעניין ה"מתי תוכנן שזה יהיה הסוף?!"

קראתי ביותר ממקום אחד שהיוצרים לא תכננו שהסדרה תהיה ארוכה כ"כ.. הם לא חשבו על יותר מ3-4 עונות. ואז בשלב הזה של הסדרה, הסוף הזה דווקא מסתדר והגיוני.
כי בעונות האלה טד עדיין מאוהב ברובין ואנחנו לא חשבנו שיש עתיד לרובין ובארני, והכל מסתדר פחות או יותר.

אבל אחרי 9 שנים??? ממש לא! זה ממש לעשות מאתנו צחוק!

Rachel47

New member
אוקיי..

בואו נניח..
נניח
שזה הסוף שהם צילמו מתלכתחילה (אני אמורה להאמין שצילמו אותו בזמן העונה הראשונה?!..לא חשוב כרגע..) והסדרה המשיכה
עוד
ועוד

ופאקינג עוד

וקרו
הו כל כך הרבה דברים שאפילו אני לא יכולה להספור אותם

ועוד

והפרומו לעונה האחרונה

ועונה שלמההההההההה
על החתונה של רובין וטד

ו...הם לא חשבו מתישהו שאולי הסוף שהם כה חשבו שיהיה הגיוני לא יהיה הגיוני יותר...ואולי עדיף לכתוב סוף אחר לגמרי?!?!?

ואם הם ידעו מלכתחילה שזה הסוף
אז למה לגרום לנו קצת להתאהב באמא (לא נפלתי ממנה..אבל הייתי לגמרי בעדם והיא הייתה מושלמת)
כאילו..זה מה שהחלטנו לפני 9 (!!!!) שנים ועם זה נישאר?
סירייסלי?!?

וגם...כל העונה הלכה כל כך לכיוון אחר..ואז לקחת שעה (זה מספיק?!) ולהפוך את כל הקערה על פיה?
אם ההחלטה הייתה ללכת על הסוף הזה (שתוכנן לפני 9 שנים!) לא היה עדיף לכתוב את העונה הזאת קצת יותר מתאימה לסוף?
אני מבינה למה הסדרה התרחקה משם
אבל העונה ה9 הוכרזה כאחרונה מההתחלה
אז...מה?!
את מבינה? גם אם זה היה מתוכנן מראש
גם אם הקלטת ישבה במחסן והיה ברור שזו הסצינה האחרונה של הפרק האחרון לא משנה מתה הוא יהיה
גם אז..אני ממש כועסת...כי מה היה כל שאר בזבוז הזמן
אם ידעתי שזה יהיה ככה למה עונה שלמה על החתונה?
מה בדיוק ראיתי?
אני לא יודעת מה יכולים לספר לי שיגרום לי להיות בסדר עם הסוף הזה..וההתנהלות הזו...

קראתי בטאמבלר שמישהו כתב שזה קצת מראה את הקונפליקט בין true love ו- soul mates
ש...אוקיי...אבל...אכזרי!!!

וטאמבלר..כפרעליו...הדברים שם גם מצחיקים אותי (וזה משפר לי את המצב רוח) וגם מרגיע שכולם חושבים כמוני ונתקלתי בזה וזה ממש הצחיק אותי:

Can we talk about what dick Ted was in the first episode of HIMYM?

"Ok kids I’m gonna tell you how I met your mother…"

*Tells really romantic story about trying to get the girl*

"And THAT, is how I met… YOUR AUNT ROBIN! HAHA LOVE HER MORE THAN YOUR DEAD MOM! I’M GOING TO MAKE YOU LISTEN TO STORIES ABOUT ALL THE LADIES I FUCKED FOR THE NEXT NINE YEARS. NINE YEARS. AND THEN YOUR MOM WILL COME UP, I’LL TALK ABOUT HER FOR ABOUT 20 MINUTES AND THEN GO BACK TO TALKING ABOUT ROBIN AGAIN. I BET THAT ISN’T HARD FOR YOU TO LISTEN TO AT ALL, LITTLE MOTHERLESS CHILDREN!”

Rachel47

New member
אז..לאחרונה

קורים דברים מזוגעים בסדרות שאני רואה...שמכעיסים אותי
מה קורה עם השבועיים האחרונים?!

בכל מקרה איכשהו יצא שבמקרים האלה אני איכשהו חוזרת לred wedding
במקרה הראשון זה היה ברור כי זה היה קשור למוות
וכאן..פשוט כי red wedding היה פרק שלקחתי מאוד מאוד קשה בצורה קיצונית (בכי צרחות צעקות רצון לקפוץ מהחלון)
ומבחינת טלטלה רגשית הוא באמת התקרב לפינאלה של איך פגשתי
גם ממנו לא הייתי מרוצה..אבל היי..זה היה בספרים.. כאילו, נרגעתי לגביו..

אז מצאתי את הפוסט הזה בטאמבלר שמסתבר שמלא אנשים עשו כמוני את ההשוואה
ונגמרתי מצחוק
והאחרון! האחרון פשוט גאונות לשמה....:
http://lasertagandcigars.tumblr.com/post/81394954933/these-made-me-slightly-happy-so-ill-share-them

למעלה