סדרות

אמרתי לך לוותר על הקומיקס!

את נהנית ממנו בכלל?? הוא נשמע לי הזוי מדי...למה זנדר הוא ווטצ'ר בכלל? למה באפי צריכה ווטצ'ר? הקומיקס הזה ממשיך עד היום?

o0Invisible0o

New member
זה משעשע אותי!

זה דווקא נחמד..כאילו, הזוי ברמות וזה קומיקס וכו'..אבל זה לא הורס לי משהו..עולם הסדרה מבחינתי נפרד לחלוטין מעולם הקומיקס. למה זנדר ווטצ'ר? שאלה מצוינת! זה פשוט התחיל ככה..והוא לא רק של באפי, יש לו חדר ענק כזה עם מסכים והוא מתצפת על כל קבוצות הסלריות שעובדות עם באפי..500 סלאריות בערך והוא סוג של אסטרטג.. הקומיקס ממשיך עד היום.
ואמרו שזה כמו פנפיק כזה..אז אני צופה שיהיה כיף!
וחוצמזה זאנדר, ווילו ובאפי ממש מדברים כמו עצמם וזה מצחיק ממש...זה כיף שיש עוד בדיחות שנונות באפי סטייל.
אה ועוד שטויות באפי - אתמול ראיתי את רסטלס עוד פעם ולמרות שעדיין לא הבנתי מלא דברים [פרק הזוי! מה הקטע עם הגבינה לעזאזל?] היו דברים שהפעם היו הרבה יותר ברורים..כמו כל מה שטארה אומרת לבאפי, גם על דון וגם על זה שהיא לא יודעת מה מצפה לה ובלהבלה..כאילו כל הdeath is your gift.. אה וגם ראיתי את הפרק עם ווילו הכפולה בעונה השלישית..
וקלטתי שהיא אומרת על ווילו-ערפד שהיא חושבת שהיא לסבית! ואז באפי נראה לי אומרת שלערפדית אין כל קשר למי שווילו כבן אדם ואז אנג'ל בא לתקן אותה ובאפי משתיקה אותו ואני כזה -אהאההה!!! כבר בעונה השלישית הם רמזו!!
טוב, די עם אובססיית באפי.
מה יהיה?

איזה כיף שאת באובססיית באפי!

הקטע עם הגבינה ברסטלס הוא הקטע היחיד בכל הפרק שאין לו שום משמעות. ג'וס הכניס אותו לפרק במכוון, כדי שיהיה בפרק הזה משהו פשוט לא הגיוני, שייתן תחושה אמיתית של חלום מוזר. אני מקווה שעכשיו את יותר מבינה את האהבה שלי לפרק הזה. באמת שאני חושבת שזה הפרק האהוב עלי ביותר. ההצגה שהם מעלים מצחיקה אותי בכל פעם מחדש, ספייק מצטלם בשחור-לבן, ג'יילס וספייק מתנדנדים בגן השעשועים, ג'יילס מדבר צרפתית (סוג של
)
כל רגע שם יותר הזוי מקודמו. What's not to like?
והקטע עם הרמיזה הלסבית של ווילו גדול!!!!! אני חייבת לראות את הפרק הזה שוב!

limors2

Well-known member
אפשר גם סרטים, כי אין ממש סדרות?

ראיתי In Time. היה ממש נחמד! אפילו עם איכות הוידאו הלא מושלמת והאודיו הרחוק ממושלם.

dans girl

New member
דקסטר
אין לי הרבה מה לומר. אבל תתכוננו לחפירה
. כמו הרבה פרקים בעונה הזאת, הוא לא היה מבריק במיוחד, אבל הוא לא היה גרוע. מה שכן היה גרוע זה העלילה. ואני הולכת לתת דוגמא שמחלחלת אותי קצת, ועצם זה שאני נותנת אותה צריך לגרום לכן להבין כמה משמעותי הדרדור שחל בבניה של דברים בעונה הזאת בעיני. דוגמא למשהו שנבנה טוב בעיני זה העלילה עם מרידית' בעונה הרביעית של האנטומיה (כן, אני אומרת עכשיו שהבנייה של שונדה ריימס הייתה טובה יותר מזו של דקסטר. זה המצב שאליו הגענו.) - היה ממש קל לראות מה מרידית' עוברת כל העונה - עם היומנים של אמא שלה ועם דרק ועם הפסיכולוגית, שברגע המכריע אצל הפסיכולוגית כשמרידית' פתאום קולטת ויש לה epiphany על החיים שלה ועל ההתנהגות שלה כלפי עצמה וכלפי אחרים וכלפי אמא שלה, פתאום נופל לך האסימון ואתה אומר "וואו! זה מדהים לגמרי!". לא זה המצב בעלילת דב-דקסטר. בשום שלב, באף אחת מכמעט 6 העונות האחרונות של דקסטר, לא הייתה ולו האינדיקציה הקטנה ביותר לכך שדב מרגישה משהו לדקסטר, אם לא מביאים בחשבון את זה שיש לה טעם גרוע בגברים, מה שאני לא קוראת "אינדיקציה", כי זה יכול להיות תכונה כללית ולא קשורה. היוצרים הפילו את זה עלינו כרעם ביום בהיר, פתאום, בפרק אחד, היא קולטת שהיא מאוהבת בדקסטר, ואני חושבת שזה היה פשוט כישלון מוחלט. יש סיכוי לא קטן שאם הם היו בונים את זה כמו שצריך, ועם ההתפתחות שדב עברה העונה, ואפשר לומר בוודאות שהיא עברה (וזו הייתה העלילה המעניינת ביותר העונה, עד שהם חרבו אותה), הם היו שוזרים רמזים קטנים ודברים שהיו מכינים אותנו לזה, לא הייתי כל כך נגד זה, ואם הם היו עושים את זה אפילו טוב מאוד - יש סיכוי שהם היו מגייסים אותי להיות בעד. אבל אני אפילו לא יכולה להגיד שהבנייה הייתה כושלת. זה בגלל שהיא פשוט לא הייתה קיימת. וזה מכעיס. בטח בהתחשב בעובדה שכל הסיבה שהיא בכלל מאוהבת בו זה כדי שהיא תבוא לכנסיה ותראה אותו רוצח את טראביס. דה, יש מיליארד דרכים שבהם זה יכול היה להתרחש גם בלי שהיא תהיה מאוהבת בו. אם אתם לא עושים את זה כמו שצריך, לפחות תמצאו דרך אחרת ואל תהרסו את אחת ממערכות היחסים הכי חשובות בסדרה. ומעלילה שנבנתה בצורה לקויה (כלומר, בכלל לא) - לעלילה שנבנתה מצויין ונגמרה בצורה כושלת: העלילה של האינטרן שאני לא זוכרת איך קוראים לו. אני לא יכולה להגיד שנהניתי מכל שלב, ההתחלה עם הפוסטמה שהייתה מאוהבת במסוקה הייתה בינונית, אבל השקעתם בלבנות משהו ולגרום לנו לתהות לגביו, להעלות תיאוריות ולחשוב (ד"א, לגבי תיאוריית האחיין - הבעיה היחידה עם התיאוריה זה שרודי היה צריך להיות בערך בן 13 כשהוא הכניס בחורה להריון כדי שהפרש הגילאים המוערך יסתדר). עשיתם עבודה טובה בלהכניס בדיוק את הכמות הנכונה של עיסוק בזה בפרקים. ובפרק של סוף העונה - כלום. סצנה אחת שבה הוא מסתכל על דקסטר ומבקש להישאר. אז למה בכלל טרחתם?!? וכן, אני יודעת שתמשיכו את זה בעונה באה ובלה. אבל זה בזבוז מוחלט. עד שהשקעתם בלבנות משהו, אתם נותנים לו anti-climax מוחלט. בשורה התחתונה, הפרק לא היה גרוע, והיה בו סוג של מתח, אבל מלבד הסוף שדב מגלה, הכל היה פחות או יותר צפוי למדי. אז הוא היה בסדר, אבל בסדר זו לא רמה שאני רגילה אליה מדקסטר. בסה"כ יצאתי מהעונה מאוכזבת. והכותבים אשמים ב-100%. בעונות הקודמות אני מפרגנת להם את היכולת לבנות הכל בצורה שבה בפרק האחרון אתה יושב על קצה הכיסא ומתמוגג מאיך שהכל comes together. זה לא היה המצב בעונה הזאת, ואת הקרדיט ניתן לכותבים הגרועים שבנו עלילות בצורה פשוט רשלנית העונה. התבאסתי. וחבל, היה לה פוטנציאל בחצי הראשון.

Rachel47

New member

מסכימה עפ כל מה שאת אומרת ואני רק רוצה להגיד שברגע שנכנסנו לסצינה האחרונה בה טראביס קשור על השולחן אמרתי לתומר "היי תומר, מה קורה אם דב תחליט לחפש אותו כי היא יודעת שהוא פה?" ו..דיאלוג ביניהם...רצח...דב נכנסת אז כל הפרק היה צפוי (גם עניין חטיפת האריסון) אבל זה היה מגה צפוי! זה היה טוב..אני אוהבת שהיא גילתה..אני בלחץ ממה שיהיה עכשיו אבל אפילו זה נעשה בדרך צפויה מדי..וזה ביאס אותי... אני מסכימה עם אלה שאומרים שאם זה היה קורה בעונה שעברה זה היה נהדר...בזמן הסצינה המצויייייינת בה דב מדברת עם דקסטר כ"רוצח" דרך הניילון הגדול הזה!!! וואוו...כמעט בכיתי ממתח כשזה קרה...שהיא נכנסה..למקום מסויים..וזה אשכרה המקום הנכון (כאילו לא להלחץ שהיא נכנסה ומסתבר שדקס במקום אחר לגמרי) והיא מתקרבת עד אליו..ורואה צללללית!! של בן אדם!!! וואו אם היא הייתה מגלה אז וואו!!!

dans girl

New member
כן, הסצנה הזאת היא ללא ספק מופתית לחלוטין, i was literally on the edge of my seat ורק המחשבה על הפרק האחרון של העונה הקודמת ביחס לפרק האחרון של העונה הזאת מבאס אותי בצורה מאוד רצינית. העלילה הזאת עם דב לדוגמא, נבנתה למופת, היה קל מאוד לראות שככל שהעונה מתקדמת ומגלים עוד קורבן, דב יותר ויותר קרועה בין הרצון שלה לצדק במובן הנורמטיבי של המילה לבין צדק במובן הדקסטרי של המילה. וממש רואים את זה קורה. ובסצנה הזאת זה מתפוצץ ובגלל זה זה mindblowing. עונה של כתיבה מבאסת.

dans girl

New member
פרטנהוד עד 2.08
הדבר היחיד שיש לי להגיד בחזית הזאת הוא שאני שונאת את גורדון, הייתי מעדיפה את הבחור מהמחסן, שרה מטומטמת ויש לה טעם גרוע בגברים והם צריכים להחזיר את המורה של אמבררררררררררררררררר
. חוצמזה, קרוסבי וג'סמין מתחתנים, הוריי וכאלה.

dans girl

New member
הייתי צריכה לבדוק בIMDB
כדי לראות מי זה
. סבבה, הולך להיות משהו איתו ועם האדי, אני בסדר עם זה, היא צריכה איזה חבר decent אחד. והיא יצאה די כלה עם ההתנהגות החוצפנית הזאת שלו.

LemonLimeLilach

New member
מד מן 101

הוא נשוי+ילדים<?!?!
זבל!!! זה מרגיש לי קצת כמו "מצא את הremark השנון בקשר למשהו שהם חושבים שלעולם לא יקרה אבל כן קורה חה חה"- מכונת צילום, סרטן מסיגריות, וכו' וכו'. והשוביניזם
וואו זה הולך להפריע לי מלא. אפילו שנחמד לראות חשפנית שאני לא פוחדת שהולכת למות מתת תזונה בכל רגע...

o0Invisible0o

New member
?

ואוו. איזה כיף שלא ידעת שהוא נשוי..כל מי שצופה עכשיו בדר"כ כבר יודע.
והשוביניזם - חהחה. זאת סדרה ממש פמיניסטית..ממש! פשוט לוקח קצת זמן להבין את זה בגלל היחס המחריד של גברים לנשים..

LemonLimeLilach

New member
לא שמעתי כלום על הסדרה

בכלל לא ידעתי על מה היא
רק הכרתי את ג'ון האם וידעתי שיש מישהי שקוראים לה פגי (ציפיתי שהיא תהיה הרבה יותר יפה!) אוקיי, אני אחכה להמשך ונראה!!

Kill Bernard

New member
השוביניזם שלהם כ"כ יפה!

זה בדיוק ההפך ממפריע, זה מחייב אותך להיות פמיניסטית, גם אם רק טיפה. ותמשיכי, תמשיכי! זה נהיה ממש טוב. סיימתי עונה ראשונה, וזה פשוט ממלא סיפוק מכ"כ הרבה בחינות.

Kill Bernard

New member
אין לי!

לא יודעת למה, אני מרגישה שזה לא היה בעל משמעות מיוחדת לעומת שאר הפרקים, אני כאילו צריכה פשוט להמשיך ישר בלי חלוקה לעונות. זה היה ברור שיצרפו את פגי, אז - אוקיי. ההריון היה לי מוזר. אני לא יודעת. דון מטריד אותי בכמה שהוא מקולקל! זה אדיר. עדיין לא הבנתי מה התפקיד המדויק של השאר. אני לא יודעת מה להגיד! זה לא קורה לי בד"כ. מה היה הויכוח הגדול בנוגע לסוף שאמרת? אני לא מבינה מה יש לאהוב או לא. זה פשוט המשיך את כל מה שהם עשו עד עכשיו.. מעבר לזה, אני אומרת לך, הסדרה הזאת מדהימה. וואו. ממש. פשוט בהכל, אבל לא דברים ספציפיים שאני יכולה להגיד עליהם משהו. ובגלל זה אין לי מה להגיב. חוץ מזה ש-וואו
והתחלתי עונה 2. יאי.

o0Invisible0o

New member

קודם כל את יכולה להגיד - ואוו, נאום הקרוסלה היה מהמם!
וכולם שונאים את ההריון של פגי.
ידיד שלי הפסיק לצפות בסוף העונה בגלל שהוא הרגיש שרימו אותו..
פגי קודמה! יאיי! וראית את התגובה של פיט?
לול.
אה וכל הקטע שפיט סחט את דון והתגובה של..ואוו שכחתי את השם שלו! המנהל..לא רוג'ר..
נו זה שהולך יחף ומושפע מתרבות יפן.
וחחח כן, דון ממש מקולקל! ואיזה כיף שהתחלת עונה שנייה!

למעלה