סדרות

בסוף את תעקפי אותי

אני תקועה ב3.09 ואיילת רוצה להרוג אותי!

o0Invisible0o

New member
אז באפי קומיקס 4.

כי אני חייבת להראות לכן את התמונה של דון ובאפי..זה מהקאבר ותמיד הציורים על הקאבר הרבה יותר דומים לדמויות.. ומבחינת עלילה אם מעניין אתכן..
באפי עם עוד סליירית ובסיוע של זנדר הצילו את ווילו, מאיימי שניסתה להרוג אותה! איימי מכשפה אפלה ומאוד חזקה ופועלת ביחד עם חבר שלה - וורן! כן, וורן חסר העור..חי.
אגב ווילו עדיין בת זוג של קנדרה, למרות שוורן הרג את קנדה לאיזה תקופה ו-ווילו הצילה אותה.
דון עדיין מיותרת ועצומה..אה והיא עיצבנה את באפי כי היא אמרה לה שווילו היא כמו אמא בשבילה.
אה ואית'ן ריין..זוכרות אותו? כי אני ממש לא זכרתי והייתי צריכה לגגל אותו! בכל מקרה ה"ידיד" של ג'יילס שהפך את כולם לתחפושת שלהם בפרק ההוא וחזר אח"כ לעשות עוד צרות..קיצר הוא ממש עזר לבאפי בקומיקסים אבל ה-סוג של יוזמה חדשה שעובדת נגד באפי הרגה אותו.. אה, כן היוזמה מאשימה את באפי ורואה אותה כרוצחת [כי יש בה שד בלהבלה..] והם גם מאשימים אותה בהוצאה מאיזון עולמי בכך שהיא הפכה את כולן לסלאריות..אז זה באפי נגד העולם, לא רק עולם השדים.

לא, גם כאן היא לא דומה לבאפי

והמוח שלי לא הצליח להכיל את כל מה שכתבת כאן מרוב שזה הזוי...חבל שבמקום לפתח דמויות חדשות, הם מחזירים את הישנות (וורן? ברצינות?) וחופרים עליהם.. וזה קצת מצחיק שהם מחזירים את איית'ן אבל לא את ג'יילס
תדווחי כשאת מגיעה לרומן באפי-ווילו

o0Invisible0o

New member
לא, לא! ביררתי!

זה לא באפי-ווילו, זה באפי ובחורה אחרת..וזה כזה שלב התנסותי.
ג'יילס שם..פשוט ממש קצת ועוד לא כ"כ ברור מי הוא ומה הוא... וכן, קצת קשה להבין מה הולך שם מהסיכומים שלי..

limors2

Well-known member
צופות המפץ הגדול, ראיתן את הפיילוט שלא שודר?

אני מורידה את הסדרה כי חסרה לי קומדיית 20 דקות שאפשר לראות מתי שאין זמן/כוח לדברים ארוכים וחיפשתי גם את הפיילוט הזה כי מציק לי שהוא לא מסומן לי בעמוד של הסדרה במייאפיסודס, אבל ראיתי בתיאור של הפרק שזה בלי פני. בלי הדמות בכלל, ולא רק שחקנית אחרת. אז לא בא לי לראות, אלא אם זה ממש טוב

limors2

Well-known member
רק לנרד ושלדון.

וכן, די בקלות. צריך רק לחפש דה ביג באנג ת'יאורי וזה בין התוצאות הראשונות.

limors2

Well-known member
טוב, ראיתי אותו.

לא לא לא ולא. שלדון מסתכל על מגזיני פורנו? על ישבנים של בנות? שלדון שכב עם מישהי???? מזל ששינו הכל:| במיוחד את פני.

למעלה