דקסטר
אין לי הרבה מה לומר. אבל תתכוננו לחפירה
. כמו הרבה פרקים בעונה הזאת, הוא לא היה מבריק במיוחד, אבל הוא לא היה גרוע. מה שכן היה גרוע זה העלילה. ואני הולכת לתת דוגמא שמחלחלת אותי קצת, ועצם זה שאני נותנת אותה צריך לגרום לכן להבין כמה משמעותי הדרדור שחל בבניה של דברים בעונה הזאת בעיני. דוגמא למשהו שנבנה טוב בעיני זה העלילה עם מרידית' בעונה הרביעית של האנטומיה (כן, אני אומרת עכשיו שהבנייה של שונדה ריימס הייתה טובה יותר מזו של דקסטר. זה המצב שאליו הגענו.) - היה ממש קל לראות מה מרידית' עוברת כל העונה - עם היומנים של אמא שלה ועם דרק ועם הפסיכולוגית, שברגע המכריע אצל הפסיכולוגית כשמרידית' פתאום קולטת ויש לה epiphany על החיים שלה ועל ההתנהגות שלה כלפי עצמה וכלפי אחרים וכלפי אמא שלה, פתאום נופל לך האסימון ואתה אומר "וואו! זה מדהים לגמרי!". לא זה המצב בעלילת דב-דקסטר. בשום שלב, באף אחת מכמעט 6 העונות האחרונות של דקסטר, לא הייתה ולו האינדיקציה הקטנה ביותר לכך שדב מרגישה משהו לדקסטר, אם לא מביאים בחשבון את זה שיש לה טעם גרוע בגברים, מה שאני לא קוראת "אינדיקציה", כי זה יכול להיות תכונה כללית ולא קשורה. היוצרים הפילו את זה עלינו כרעם ביום בהיר, פתאום, בפרק אחד, היא קולטת שהיא מאוהבת בדקסטר, ואני חושבת שזה היה פשוט כישלון מוחלט. יש סיכוי לא קטן שאם הם היו בונים את זה כמו שצריך, ועם ההתפתחות שדב עברה העונה, ואפשר לומר בוודאות שהיא עברה (וזו הייתה העלילה המעניינת ביותר העונה, עד שהם חרבו אותה), הם היו שוזרים רמזים קטנים ודברים שהיו מכינים אותנו לזה, לא הייתי כל כך נגד זה, ואם הם היו עושים את זה אפילו טוב מאוד - יש סיכוי שהם היו מגייסים אותי להיות בעד. אבל אני אפילו לא יכולה להגיד שהבנייה הייתה כושלת. זה בגלל שהיא פשוט לא הייתה קיימת. וזה מכעיס. בטח בהתחשב בעובדה שכל הסיבה שהיא בכלל מאוהבת בו זה כדי שהיא תבוא לכנסיה ותראה אותו רוצח את טראביס. דה, יש מיליארד דרכים שבהם זה יכול היה להתרחש גם בלי שהיא תהיה מאוהבת בו. אם אתם לא עושים את זה כמו שצריך, לפחות תמצאו דרך אחרת ואל תהרסו את אחת ממערכות היחסים הכי חשובות בסדרה. ומעלילה שנבנתה בצורה לקויה (כלומר, בכלל לא) - לעלילה שנבנתה מצויין ונגמרה בצורה כושלת: העלילה של האינטרן שאני לא זוכרת איך קוראים לו. אני לא יכולה להגיד שנהניתי מכל שלב, ההתחלה עם הפוסטמה שהייתה מאוהבת במסוקה הייתה בינונית, אבל השקעתם בלבנות משהו ולגרום לנו לתהות לגביו, להעלות תיאוריות ולחשוב (ד"א, לגבי תיאוריית האחיין - הבעיה היחידה עם התיאוריה זה שרודי היה צריך להיות בערך בן 13 כשהוא הכניס בחורה להריון כדי שהפרש הגילאים המוערך יסתדר). עשיתם עבודה טובה בלהכניס בדיוק את הכמות הנכונה של עיסוק בזה בפרקים. ובפרק של סוף העונה - כלום. סצנה אחת שבה הוא מסתכל על דקסטר ומבקש להישאר.
אז למה בכלל טרחתם?!? וכן, אני יודעת שתמשיכו את זה בעונה באה ובלה. אבל זה בזבוז מוחלט. עד שהשקעתם בלבנות משהו, אתם נותנים לו anti-climax מוחלט. בשורה התחתונה, הפרק לא היה גרוע, והיה בו סוג של מתח, אבל מלבד הסוף שדב מגלה, הכל היה פחות או יותר צפוי למדי. אז הוא היה בסדר, אבל בסדר זו לא רמה שאני רגילה אליה מדקסטר. בסה"כ יצאתי מהעונה מאוכזבת. והכותבים אשמים ב-100%. בעונות הקודמות אני מפרגנת להם את היכולת לבנות הכל בצורה שבה בפרק האחרון אתה יושב על קצה הכיסא ומתמוגג מאיך שהכל comes together. זה לא היה המצב בעונה הזאת, ואת הקרדיט ניתן לכותבים הגרועים שבנו עלילות בצורה פשוט רשלנית העונה. התבאסתי. וחבל, היה לה פוטנציאל בחצי הראשון.