סדרות

LemonLimeLilach

New member
אמממממ אתן שמעתן
מש"ש גלי

שהלן מירן (הלן מירן!!!!!!!!!!!!) תהיה בגלי. !!!!!!! היא רק הקליטה מונולוגים של דמות כלשהי שלא ברור עדיין מי, אבל אני הולכת לנחש החתול של בריטני... מה היא עושהההההההההההההה למההההההההההההה

limors2

Well-known member
פרינג' 209.

איכס, אני לא אוהבת את הפרק הזה
ויש עוד חצי שעה

limors2

Well-known member
זכרתי את האזהרה אז התכוננתי מראש להרבה מבטים

הצידה

o0Invisible0o

New member
באפי קומיקס 6!

טוב אז ב5 לא קרה שומדבר מעניין..יש חקייניות באפי, בכוונה שפשוט גורמות לשדים וערפדים במקומות אחרים לחשוב שהן באפי כדי פחות לסכן אותה או יותר לאיים עליהם?
בכל אופן, זה היה סיפור של אחת מהן..והיא מתה.
אמממ... קומיקס 6 היה של פיית'!! והיה הראשון שקראתי שג'וס לא כתב בעצמו, רק פיקח עליו...פיית' הייתה כתובה נהדר..וגם..נחשו מי? ג'יילס!!! הוא חזר! הוא ראש מועצת הווצ'רים! עכשיו הכל ברור.
מסכנה פיית'..היא הסנג'ר של העבודות המלוכלכות אז היא נשלחה להרוג משפחה של ילדים ערפדים.
ועכשיו ג'יילס שולח אותה להרוג סליירית!!
זאת פשוט סליירית שמנצלת את כוחה לרעה ורוצחת אנשים..ועכשיו היא רצחה גם סליירית. במקום ווטצ'ר יש לה מישהו שמאמן אותה לרצוח.
אה והיא בריטית מהמעמד הגבוה..אז ג'יילס לימד את פיית' להיות בריטית.
במקביל באפי וזנדר שהיו כתובים פחות טוב..האמת לא עשו שומדבר חשוב.
באפי ניסתה לברר קצת אם לזנדר יש רומן עם איזה סליירית אחרת [מה הולך שם?
] ומצאה את עצמה מוטרדת מחלום חוזר שיש שמבשר על מותה של המלכה..
אה והיא גם מוטרדת מהסמל שהיא לא מבינה של הגוף שהם נלחמים בו [טוב, בשביל להבין את זה צריך לקרוא את הקומיקסים.
] ידיד שלי שקרא אותם בישר לי שבעתיד יהיו הופעות של אנג'ל וספייק אז אני ממש מקווה לא להתאכזב!!
וזהו, זה חביב. אה, פיית' הייתה מצויירת ממש דומה..
יחסית.

אבל הם לא אמורים להרוג בני אדם

זה כאילו, כלל ברזל,לא?! אז מה פתאום שולחים את פיית' להרוג סליירית?

o0Invisible0o

New member
זה נכון אבל בגלל שהסליירית הזאת ממש קיצונית..

תחשבי שיש כמעט 2000 מהן ואין פיקוח על כולן..רק 500, שזה רבע, עובדות עם באפי בשלוחות ברחבי העולם. אם מישהי מאומנת לרצוח אנשים חפים משפע אז צריך לעצור אותה ולא להרוג אותה בעקרון אבל ג'יילס חושב שהיא הרבה יותר גרועה ממה שפיית' הייתה והיא too far gone.. למרות שלפי איך שזה נראה, נראה לי שבסוף פיית' תשפיע עליה לטובה..לבנתיים הווטצ'ר [לא באמת] המעוות של הסליירית הזאת ניסה לרצוח את פיית' בעצמו והיא נלחמה ונכון לעכשיו הסליירית מאוד מזדהה איתה ורואה בה חברה אז היא רוצה ללמוד להכיר אותה יותר טוב וכו'..וגם פעם ראשונה שהיא לא הקשיבה לווטצ'ר שלה כשהוא אמר לה לרצוח וזה, אז יש מצב לשינוי!

o0Invisible0o

New member
אה, כן ושכחתי!

מסתבר שהמטרה של הווטצ'ר הזה הגדיר לסליירית שהוא מאמן לרצוח זה להרוג את באפי ולהחליף אותה כמובילת הסליירות..הם הגדירו את זה כ"להוציא את המלכה" וזה קשור לחלום שיש לבאפי.
בכל מקרה אני לא יודעת אם ג'יילס ידע שזאת מטרת העל כשהוא שלח את פיית' או לא..
אה, והזכירו לנו שפיית' ובאפי לעולם לא יהיו חברות כמו פעם בגלל כל תקרית הסכין בבטן.
זה היה מצחיק לראות פלאשבק מצויר.

אוקיי, עכשיו הגיוני יותר...

אגב, כל הסמיילים שאת כוללת בהודעות גורמים לזה להיראות כאילו את מכורה לקומיקסים ממש כמו לסדרה
האם נכון הדבר?

o0Invisible0o

New member
אני מכורה לסמיילים בלי קשר..

אבל אני נהנת מהקומיקס. nothing like the show אבל זה נחמד לי שהעלילות ממשיכות..חבל שבצורה לחלוטין תלושה מהמציאות של הסדרה..

Kill Bernard

New member
נראה לי גם שקומיקסים,

זה מין עניין כזה שברגע שאתה עושה את המעבר להכרה בעובדה שאתה קורא קומיקס.. אפשר להנות ממנו ממש. אז ההתלהבות מובנת לחלוטין. רק איך תעמדי בכ"כ הרבה מהם, ועוד במחשב, זה אני לא יודעת
סתם, אני סומכת עליך ועל האובססיות שלך שיחזיקו אותך!

o0Invisible0o

New member
40 לעונה 8...

ואין לי מושג כמה יצאו מעונה 9...מניחה שהם יוצאים על בסיס שבועי למרות שאולי יותר הגיוני שחודשי... והדס- ממש מתרגלים לקרוא במחשב..המזל הוא שקומיקס זה קצר..אם הייתי צריכה נניח לשבת שעה על קקומיקס הייתי מתחרפנת

צ'אק

OMG, למה להרוס פרק כריסמס כ"כ טוב ודביק עם זה
אוף, ידעתי שיהיה פרק בנוגע לתינוק (Chuck Vs. The Baby), אני כ"כ מקווה שזה שם קוד למשהו! אוף אוף אוף, אני לא סובלת את דניאל שו
ואני מקווה שאם היה תינוק שהיא הפילה אותו או משהו, כי פרק הבא זה פרק עם אמא של שרה, ואני כ"כ מקווה שהיא לא ילדה אותו או משהו והביאה אותו לאמא שלה. ואם כבר, מתי היא הספיקה??
חוץ מזה היה פרק מעולה!
נזכרתי בפרק הזה ופרק שעבר עד כמה אני אוהבת את אלי ואוסום
אני עדיין לא בטוחה בנוגע לכל הקטע שג'ף פתאום שפוי...
ולסטר עם הכיפה בסוף
צ'אק מסתנן למסיבה של ה-CIA בתור סנטה
הנשיקה בין צ'אק לדיאן הייתה יותר מידי
(אבל זה נתן יותר משמעות בסוף לזה ששרה מסתירה משהו מצ'אק) אני אוהבת שחוזרים לזה שצ'אק הוא NERD, זה קצת נעלם בעונות קודמות... כ"כ מתפתה לקרוא את התקציר של הפרק הבא...

תמונה של שרה מהפרק הבא
מש"ש

ממש שמחה שליהקו את שריל לאד בתור אמא שלה, הייתי מכורה למלאכיות של צ'ארלי
טוב, ראיתי שיש סקר אחרי הפרומו של צ'אק באתר מעריצים, אז אין טעם לראות את הפרומו
וכל התגובות דיי הרגיעו אותי...

למעלה