סדרות

LemonLimeLilach

New member
סדרות

נראה לי שמתוקף חוסר בסדרות ואי רצון עמוק ללמוד (הייתי אמורה לסכם מאמר לאתמול, אופס), אני אראה את שלושת הפרקים שנשארו לי של אנג'ל. ואם לא תגיע אליי הצעה טובה לסדרה (מעל 3 עונות, אבל מעין אני מחכה לשמוע מה יש לך להגיד על אירינה דרבקו...) אני אראה כמה עונות של הישרדות שיושבות לי על המחשב כבר שנים. לסיים את עונה 9 ולראות את 12, 13. נראה לי. רייצ'?

o0Invisible0o

New member
חח..טוב כמה דברים..

גם לי משעמם. ראיתי כבר חצי מהעונה הראשונה של הסמויה! ווהו! וראיתי היום פרק של האוס [806] לא היה בו שומדבר רע אבל באמצע כ"כ שיעמם לי שהתחלתי לבדוק טוויטים..ממש מדכא אותי. מה, באמת להפסיק לראות?
קשה לי עם זה!! אה, לילך מה עם מד מן?? אמרת שמתישהו תשלימי!!
קראתי את הקומיקס הראשון של באפי!! חחחחחחחחחח..זה הזוי ברמות. אפשר לספיילר לכן דברים של הקומיקס הראשון? אה ולפני הספוילרים..קצת דברים שלא היו ברורים לי..אנדרו גם מופיע בעונה החמישית של אנג'ל? הוא באיטליה? בקטע של אופנה?
באפי יצאה עם מישהו בשם The Immortal? נראה לי שזה סה"כ מהדברים שכנראה קראו באנג'ל..מעכשיו, ספוילרים לקומיקס!! אוקיי איימי שם והיא רוצה לעזור להם [כוח משטרתי-צבאי-ממסדי כלשהו] להוריד את באפי..
WTF? דמות מיותרת! יש 1800 סלאריות.
הם נמצאים איפשהו באירופה..שכחתי איפה, ווילו נעדרת..
סתם, רק רמזו שהיא הלכה לאנשהו לא הבנתי לאן.. דון ובאפי בכסח..אה ודון עצומה! חח בדיחה על השחקנית שכל הזמן גבהה?
בכל מקרה היא פיזית ענקית והשיחה שלה ושל באפי היה הדבר הכי טוב בקומיקס הזה! אה גם השיחה שלה ושל זנדר הייתה טובה.. זנדר הוא הווטצ'ר של באפי!! מה? למה?
אני מבינה למה ג'יילס לא הופיע בסדרה בעונות האחרונות - השחקן וזה..אבל בקומיקס? די נו.
אני אוהבת אותו! היו עוד דברים הזויים..שכחתי. קצת מוזר כי אני לא מכירה את הסלאריות. אהה..היו כמה בדיחות מעולות על למה באפי מסוכנת בסגנון "היא השמידה את העיירה שלה!"
עם תמונות של הבור העצום.. אה, גם יש שם משהו..שד או ווטאבר..אמממ מעניין. ומוזר, מאוד מוזר!! מישהו קראה?

LemonLimeLilach

New member
חחחחח לא, לא קראתי

אבל אני רואה שזה אכן מגוחך כמו ששמעתי
אנדרו זה ההוא? אם אני חושבת על אותו אחד... אז הוא מופיע לרגע באנג'ל בעונה 5, לא כדמות מרכזית או משהו. זה לא באמת חשוב
מד מן. זה רעיון טוב, אני אשקול את זה מאוד מאוד לחיוב. כמה עונות, כמה פרקים בכל עונה וכמה אורך כל פרק??

o0Invisible0o

New member
מד מן זה 4 עונות, 13 פרקים לעונה, 50 דק'

פרק.... אני חיבבתי הפמליה, נהיה קצת מעפן אי שם באמצע אבל אף פעם לא הפך להיות סבל או משעמם..אחותי מתה על זה ועדיין רואה ריראנס.
נראה לי שתאהבי את זה..אה ומלא מלא שחקנים אורחים ובדיחות הוליווד וכאלה..
הגדירו את זה כסקס והעיר לגברים ואממ..אני חושבת שזאת הגדרה די נכונה..
ואנדרו הוא הביג-באד של עונה 6 יחד עם וורן ועם הנמוך ההוא..אבל הוא ממשיך גם לעונה 7 והוא הומו או לפחות רמזו בצורה מאוד מאוד בוטה שהוא הומו...

o0Invisible0o

New member
טוב, באפי קומיקס 2. כי נהיה מעניין...

לזנדר ובאפי יש רומן!! WTF?? ונראה שבאפי הרבה יותר בקטע שלו מאשר הוא בשלה..
ג'יילס איפשהו! עוד לא הבנתי מי הוא ומה הוא..אבל הוא חשוב.
איימי תקפה את באפי, כמעט הרגה אותה..אבל יש על באפי "הגנה רוחנית" אז היא בסדר..כלומר, היא בתרדמת ורק מישהו שאוהב אותה באמת יכול לנשק אותה ולהעיר אותה..[כן, שלגייה much?]
וזהו, נראה לי זנדר יודע שהוא לא יצליח..[ספייק? פריטי פליז?
] אה, וכולן, הסלאריות, במתקפה שאיימי שלחה עליהן ומפסידות אבל ווילו חזרה כדי להלחם בה!
אה, דון עדיין עצומה ורבה עם באפי כל הזמן. תראו תמונה מהפתיח של הקומיקס השני..תקציר עניינים מצחיק.
וג'וס כתב אותם!! לול! WTF?

dans girl

New member
הו, ג'וס
. איזה מזל שעשית את השטות עם זאנדר ובאפי רק אחרי שהסדרה נגמרה ואף אחד כבר לא ראה, ככה אני יכולה לא לשנוא אותך עכשיו
.

dans girl

New member
לגבי אנדרו
לאנג'ל כן, הוא מופיע בכמה פרקים בחמישית, אחד מהם אדיר ממש, זה פרק 5.20 של אנג'ל והוא ממש משעשע - אנג'ל וספייק טסים לאיטליה למסור איזה ראש של איזה שד או משהו כזה כדי לעשות שלום בין שני שבטים של שדים או לא יודעת מה, ואז הם מגלים שבאפי שם ושהיא חברה של the immortal שהוא ערפד זקן יותר מהם שהם שונאים כי הוא גנב להם את כל הבחורות
. בקיצור, הם רבים כל הפרק, ומחפשים אותה, ומאבדים את הראש, וכל מיני דברים, והחיסרון היחיד בפרק הוא הניסיון הכושל הנוסף של ג'וס להראות את באפי בלי שרה מישל גלר בכך שהיא רוקדת במועדון ורואים את השיער שלה מאחורה
. בקיצור, זה פרק מצחיק
. לגבי שאר הקומיקס, אני בחיים לא אקדיש לו ולו דקה מחיי אם אני יודעת שהולך להיות משהו בין זאנדר לבאפי. אם הם היו עושים את זה בסדרה האמיתית הייתי יורה במישהו. זה קצת כמו דב ודקסטר. תפסיקו לשים זוגות איפה שלא צריך
.

LemonLimeLilach

New member
עכשיו כשספיילרת לי את הפרק אני יכולה

לדלג עליו ולעבור ישר ל 521 ואז יישארו לי רק שני פרקים לראות באנג'ל!

dans girl

New member
לאאא!! זה דווקא פרק טובבב!! אל תדלגי עליו, הוא אחד הפרקים היותר טובים בעונה הזאת, שלראות אותה או לא לראות אותה זה פשוט לא משנה. אל תוותרי עליו!!! יש רפרנס לזה שבאפי היא cookie dough (נראה לי לפחות שזה בפרק הזה), וזה רפרנס ממש חמוד של אנג'ל ודיוויד בוריאנז יאמי ואל תוותרי עליוווווו!!!

o0Invisible0o

New member
אוי.

זה עצוב לנסות להראות את באפי בלי ששמ"ג שם..למה??
קודם כל, למה באמת היא התארחה כ"כ קצת אצל אנג'ל? ועוד אחרי שבאפי נגמרה לא התארחה בכלל? היא ממש מיצתה, אה?
אוף. קצת בא לי להשלים אנג'ל..טוב נחשוב על זה.
חח אני מצטערת אבל זאנדר ובאפי זה ממש לא דב ודקסטר!! זה מוזר ולא קשור לחיים אבל עולם הקומיקס הוא פשוט לא העולם של הסדרה ובטוח שבגלל זה זה קורה רק שם..חכי, עוד כמה קומיקסים אני אבין קצת יותר טוב מה קורה...

LemonLimeLilach

New member
כי היא צילמה את הטינה ביפן/ארץ דומה כלשהי

ולא יכלה להגיע לפרק האחרון של אנג'ל אפילו שהיא רצתה!
תודיעי אם יש באפי/אנג'ל בקומיקס!!

o0Invisible0o

New member
חחח!!! הקומיקס השלישי! [ספוילר?
]

תראי מה באפי חלמה!! נקרעתי מצחוק ואמרתי שאני ישר חייבת לצלם ולהראות לכן..

o0Invisible0o

New member
כן, זה ממש הפריע לי בהתחלה..

אבל מתרגלים כי הדיבור שלה הוא ממש באפי! אז זה משעשע..
פעם ראשונה שרואים את ספייק ואנג'ל..והם דווקא דומים.

Rachel47

New member
גם לא לאנג'ל בעיניי

רק ספייק מזכיר אולי כי עניין השיער המחומצן הוא מאוד מייחד
והחלום גאוני
אבלהיא עדיין יוצאת בקומיקסים עם האיממורטל?

o0Invisible0o

New member
לא..לא ראית מה רשמתי?

היא עם זאנדר!! למרות שלא ברור עדיין אם זה רק סקס או משהו מעבר..

Rachel47

New member
ראיתי שכתתבת

שהוא הווצ'ר שלה... היא איתו? איכסעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע!!!!!!!!!

למעלה