סדרות

Kill Bernard

New member
סוף עונה 6 של בונז!! הגעתי!!

אני אמורה להגיד משהו? אמ, מה? זה לא היה הפתעה כי איפשהו דיפ דיפ דאון ידעתי שזה מה שיקרה ולא גיליתי לעצמי. ומעבר לזה אין לי בעד נגד, כי הם כ"כ גרועים שזה לא יכול להיות שהם יצליחו לעשות את זה טוב. מישהו צריך ללמד את התסריטאים של בונז תסריטאות, באמת! זה היה בכוונה הקטע של להרוג את וינסנט בשביל לפצות על היעדר הדרמטיות של ברנן ובות' ובשביל לתת להם סיבה לקפוץ ביחד למיטה? עם ההתעלמות הזאת מכל מה שקורה ביניהם (כן, הבנתי, זה בכוונה, לסיים באומייגאד איך, ילדים באים לעולם מהתכרבלות במיטה? אה, לא, שוב הם הצליחו לעשות שינוי בדינמיקה הזוגית בלי לגרום להם לבהות אחד בשני אפילו קצת) - יש לי הרגשה שבעונה הבאה מתישהו יבוא תינוק ולא נשים לב כי יהיה יותר מעניין למצוא מי דחף למישהו קסדה בפרצוף.

limors2

Well-known member
סיימתי באפי!!

אני מרוצה. חוץ מזה שהרגו את אניה. למה היה צריך להקריב אותה ולהציל את המנהל הזה? כדי שלפיית' יהיה רידמפשן והזדמנות לחיות חיים נורמליים? למי אכפת ממנה. אניה
אבל אני בסדר עם זה שהרגו את ספייק, אחרי הביקור של אנג'ל [שחבל שכתבו אותו בקרדיטים ולא השאירו את זה בתור הפתעה]. כנראה שלמרות שאני מתעבת אותו הוא אהבת חייה של באפי וגם הוא עדיין אוהב אותה, אז טוב נו
למרות שספייק ובאפי שוכבים במיטה וישנים ביחד. awwww
וכן, כולן הופכות לסלייריות וסאנידייל נקברת באדמה. אפי. כפיים לווילו. ווהו.

limors2

Well-known member
פרינג' וER! אסור להתחיל כלום.

ואם יתחשק לי סדרה קצרה וקלילה יש לי מייק ומולי, ואז אולי המפץ הגדול מההתחלה. אבל בלי סדרות חדשות. *מחזקת את עצמי*

limors2

Well-known member
208. אבל לפני שאני אמשיך יש לי את כל הסדרות

מהשבוע הזה (והסופ"ש) שלא ראיתי.

Rachel47

New member
את רואה מייק ומולי?

ראיתי פרק אחד בהוט..זה חביב כזה... סוקי

limors2

Well-known member
כן, זה לא משהו מיוחד. סתם חביב.

אבל אחותה קורעת

LemonLimeLilach

New member
מודרן פמילי

קודם כל:
שנית כל
נראה לי שהתבלבל להם התאריך קצת
אבל לא נורא.

LemonLimeLilach

New member
הארט אוף דיקסי

למה מישהו הקיא פלאשבקים של למון על כל הסדרה?
נראה לי שהיה ראוי בהרבה שזואי היא זאת שתזכה קודם כל לפלאשבקים, ויש כל כך הרבה שאנחנו צריכים ללמוד עליה בניו יורק. מרדית' מונרו נראתה כל כך זקנה כשלמון נסעה לראות אותה
מה לעזאזל? עשו את זה בכוונה? למההההההה? וייד וזואי

dans girl

New member
כל מה שיש לי לומר זה: וויייייייייייייייייייייידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד
. השיחה שלו ושל זואי בסוף הייתה אדירה. הוא כה נפלא. אעע אני מתה עליו
. לגבי השאר, למון בלה בלה בלה. מאמי אישיוז. שתיפרד כבר מג'ורג' טאקר לטובת לבון הייז (מצחיק שאני לא יכולה לכתוב פשוט לבון או ג'ורג', זה בא ביחד
), כולנו יודעים שזה מה שהיא באמת רוצה. וגו פאג כתבו על זה ממש מצחיק בפוסט של לפני איזה שבועיים, שנכון למון, להיות מבוגר זה להדחיק את כל הרגשות שלך עמוק עמוק פנימה ולא לתת להם לצאת
. קצת הייתי בשוק שהיא ולבון הייז נפגשו לראשונה רק שנה לפני זה. והיה די מתקתק (לא בצורה טובה
) שהוא קפץ לאגם כדי להחזיר את את השרשרת שהיא הייתה מתחרטת שהיא זרקה. וכן, הפכו את מרידית' מונרו לזקנה, וטוב שהם עשו את זה, כי אם הם היו עושים אותה בגיל האמיתי שלה זה לא היה אמין שהיא אמא של למון בכלל. גם דוסון אני צריכה לראות. ואני בעד פלאשבקים של זואי. אבל הכי אני בעד ווייד
.

LemonLimeLilach

New member
נכוןןןן תראי דוסון!!

זאת הרשימה שלך לעכשיו: פרנטהוד (הכי חשוב כי זה עדיין משודר), עונה ראשונה של ורוניקה מארס, דוסון קריק.

dans girl

New member
תודה שאת מסדרת לי אותה
למעשה, זה פרנטהוד, פארקס, האישה הטובה, ואז כל הסדרות הישנות שנגמרו. אני אוסיף את ורוניקה מארס, אבל נראה לי שלדוסון ייקח לי קצת זמן להגיע (כלומר, מתישהו בסמסטר הבא
. סתם, לא יודעת, יש לי מלא סדרות לפני זה
).

LemonLimeLilach

New member
אני מוותרת לך בגלל שהוספת האישה הטובה

והיא התכנית הכי טובה שיש היום בטלוויזיה

Kill Bernard

New member
אני מצטערת על החפירה, אבל למה?

אני באמת רוצה להבין מה טוב שם, כי אני בד"כ לא מזלזלת בכישורי ההבנה שלי, וראיתי חצי עונה וזה פשוט לא הרשים אותי! פשוט דרמת עו"ד עם מקרה בכל פרק וסיפור מסגרת של הדמויות. מה הופך את זה לשונה מדברים אחרים בטלוויזיה?

LemonLimeLilach

New member
מבחינתי הכל

הדמויות מעולות ומרתקות, הסיפור עצמו, כלומר מה שמעבר ל case of the week. כל השחקנים שם כל כך כל כך מדהימים, באמת שאין דברים כאלה. ברור שיש את ג'וליאנה מרגוליס שהיא הדמות הראשית, היא זכתה ביותר מדי פרסים בשביל שאני אצטרך להסביר כמה היא מעולה, אבל כל הדמויות המשניות- לוגן מבנות גילמור, שבעונה הראשונה התחרות בינו לבין אלישיה היא משהו מיוחד. הבוסים, וויל ודיאן והדינמיקה קודם כל ביניהם (זה הופך ליותר מודגש בעונה 2 כשיש דברים עם החברה עצמה) ואז בינם לבין אלישיה (עם וויל יש קטע רומנטי יותר, דיאן היא יותר כמו מנטור אבל זה הרבה מעבר). קאלינדה והחברות שלה עם אלישיה, וכמובן פיטר ואלישיה והנישואים שלהם והכל שמתפרק וכל מה שקורה עם זה. וזה מתפתח גם המון בעונה ה-2. ברור שזאת דרמת פרקליטים וכל שבוע יש קייס אחר. אבל זה גם איך שהם עושים את הדברים מבחינה משפטית ואיך ההתקדמות שלה בתור עורכת דין, הבעיות שהם פותרים, והחקירות שקאלינדה עושה שזה כל כך כיף, ויש דברים בתוך החברה עצמה, והחיים הפרטיים. וזה פשוט כתוב בצורה כל כך כל כך טובה. זה שונה מדרמות אחרות שיש בהן משפט שבועי או חולה שבועי או רצח שבועי, בגלל הכתיבה והמשחק. יש שם דברים כל כך טובים באיך שהם עושים כל פרק, בדברים שכל דמות אומרת. לא תמצאי את זה בבונז או באנטומיה של גריי או בדרמות אחרות שיש בהן מקרה אחר בכל פרק. זה פשוט יותר טוב. הרבה הרבה יותר טוב. אני מסיימת כל פרק בוואו. אולי בתחילת הסדרה זה היה פחות, כי כל סדרה בהתחלה מנסה למצוא את עצמה עד שהיא מתייצבת. אבל היה רגע שפשוט אמרתי "סעמק, למה אני מחכה פעם בשבוע לפרק ביס?" והלכתי להוריד את הכל ועכשיו כל פרק זה וואו מסוג שלא קורה לי בסדרות אחרות.

Rachel47

New member

באמת סדרה אדירה בשבילי הגדולה הייתה שאני שנאתי את פיטר ברמות בלתי אפשריות..ועדיין חיכיתי לכל התפתחות בעלילה שלו כדי לראות אם הוא ישתחרר הם הצליחו לעשות את זה כל כך מעניין וכתוב כל כך טוב שלא הצלחתי בעצמי להחליט אם אני רוצה שהוא ישתחרר..או לא..אם זה טוב לאלישיה..ומה אני הייתי עושה זו סדרה שגורמת לחשוב..אני אוהבת את זה

למעלה