סדרות

LemonLimeLilach

New member

כל פעם מחדש אני רוצה שהם יהיו ביחד ואז אני שונאת את עצמי, ואז אני שונאת אותו ומאחלת שאלישיה תתגרש ממנו כבר
אי אפשר להפסיק. נגיד בפרק האחרון שהם היו יחד בדירה שלה?

Rachel47

New member
יואו הפרק האחרון

רצח אותייייייייייי היא התקשרה אליו והייתה נסערת ובכתה והוא היה כזה דרימי! אני כל כך שונאת אותו! וזה גורם לי לשנוא את עצמי שלפעמים בא לי שהם יהיו ביחד בפרק הזה כבר חשבתי שהם אפילו ברצינות יחזרו
אבל כן..שתתגרש ממנו כבר (עד הפעם הבאה שהוא יחבק אותה
)

o0Invisible0o

New member
פארקס!! יאיי!!!

אני צופה סמסים נלהבים בעתיד! [או שפשוט תשלימי את זה ביום ולא יהיה זמן לדברים כמו סמסים.
]

o0Invisible0o

New member
רק רציתי להגיד ש..

אקס פקטור זה גרוע ועונה הבאה אני לא טורחת בכלל!! וניו גירל השבוע היה נסבל, אני מתחילה להתרגל.
אבל למה לעזאזל הם מועמדים על כתיבה?? מה? אה ובקשר לוויכוח גוסיפ [עם
ים]- אני שמחה שהצלחתן להסכים ואין לי כוח לקרוא את הכל..אבל רק להגנתי - כל מה שאני לומדת/יודעת על תסריטאות לא זוכה לכל התייחסות בגוסיפ, אני לא מסתכלת עליה כדוגמא לשום דבר בגלל שהיא במהותה סדרה שטחית ופשוטה. זה לא רע, כן? אני מאוד נהנית ממנה אבל אין מה לקרוא לתוכה יותר מדי ואין מה להתייחס לתסריט הלא הגיוני שלה, דמויות לא פועלות על בסיס סיבה-תוצאה הגיוניים באיזשהו עולם..נניח מקס? בחור טוב, פשוט, חי את חייו בשקט עד שהוא מגלה את כל שטויות אייבי-צ'ארלי, פתאום הוא נהיה חמדן תאב בצע, רמאי כזה שלא מוותר "על הכסף שמגיע לו כי היא הרסה לו את החיים" מה? וזה היה ככה תמיד בגוסיפ. זה ההגיון שבחוסר ההגיון. בסוף חפרתי, סורי. בקיצור, אין לי בעיה כי אני פשוט לא מתייחסת לזה אז כן, אני מקבלת את מה שאומרים לי גם אם לא מראים לי. [וסליחה, אבל אם יראו לי פגישה פסיכולוגית בגוסיפ זה יהיה כתוב בצורה מזעזעת..אם בדקסטר אני בקושי מחליקה את זה אז שם בכלל.
]

o0Invisible0o

New member
באפי 713.

אוקיי, לפחות תיאוריית ג'יילס שלי לא הייתה מופרכת לגמרי.
למרות שהוא עדיין לא הסביר איך הוא ניצל! ווילו.
לא בא לי שיהיה לה רומן עכשיו עם קנדי הזאת. ספייק -נו, מה הדילמה אם להוציא לו את הצ'יפ או לא? בכל מקרה יש לו נשמה!!
הוא כזה מסכן העונה, אני לא אוהבת אותו סמרטוטי. מה נסגר עם איימי הדפוקה הזאת?!?
מצד אחד זה גאוני שאף פעם אי אפשר לדעת מי אמיתי ומי לא אבל בחיי שזה מעייף.

קומיוניטי

הנה קיבלנו פיצוי על כל הפרקים החלשים שלהם ועל כל פרקי גלי אי פעם
איזה כיף שהם עשו מיוזיקל בסגנון גלי! what the hell are regionals? they never stop talking about it
השירים היו מצוינים! רק חבל ששירלי לא שרה יותר וחבל שלא ראינו את כולם שרים יחד על הבמה.. והלוואי שהם יחזרו מהר!

o0Invisible0o

New member

זה היה נהדר!!! אפילו הסוף עם קישוטי העץ שצ'אנג נפל.
בכל אופן, התלונה היחידה שלי היא שהפרק לא היה יותר ארוך אז לא שמענו אותם שרים יותר..אליסון ברי זמרת ממש טובה והנאמבר שלה היה נורא בעיני.
וכן, שירלי גם לא זכתה לשיר מספיק וחבל... אבל הסיפור היה מקסים ובדיחות גלי [שמתם לב שהם גם לקחו את המוזיקה של גלי? או משהו ממש דומה לזה? ] היו מעולות..וההוא שרצח את כל הגלי קלאב. לול.
וכמה סמלי הסוף שהם כולם יושבים לראות טלוויזיה בחג ביחד..נהדר!!

limors2

Well-known member
!!!

זה היה מושלם
כ"כ
ברשימת ה"חבל"ים שלי- חבל שלא ראינו איך גייסו את אנני ואת בריטה, חבל ששירלי לא שרה יותר וחבל שהפרק לא היה באורך שעה
וממש אהבתי את זה שאנני שרה זוועה
אני לא מצליחה לזהות את כל הפרקים בשעון הספיישלים.

LemonLimeLilach

New member
הפסקתי אחרי 6 דק' בערך

כל כך נמאס לי מגלי שהפסקתי לראות את הסדרה, אין לי שום רצון לראות גלי בתוך סדרה אחרת
וגם האובססיה של קומיוניטי עם גלי מגעילה כבר. תודיעו לי כמה אני צריכה לראות את זה מ 1 עד 10.

o0Invisible0o

New member
תראי!

זה מצחיק כי הם כל הפרק צוחקים על איך גלי זה מגוחך אבל תוך כדי הם עושים פרק מיוזיקל..
וזה פרק אחרון לפני פגרה נצחית..את חייבת לראות!

LemonLimeLilach

New member

אבל באמת ממש ממש ממש נמאס לי לשמוע על גלי. אין לי כוח לראות אותם או לראות אחרים צוחקים עליהם ונמאס לי מהקנאה האינסופית של קומיוניטי בהם. בוהו אז אתם לא זוכים בפרסים. שישתקו כבר. סורי, רק המילה גלי מעצבנת אותי כבר.

Kill Bernard

New member
מה, זה היה נפלא!

הם בכלל לא הרגישו ממורמרים, חוץ מזה שהם הורגים ומחרפנים גלי קלאבים בצורה אדירה. אם יש קנאה, הם מצליחים להפיק ממנה את הטוב ביותר. אני חושבת שזה היה פשוט נפלא כל רגע מזה, אבל כן, יש שם גלי. זה שהם מיוזיקל, ומיוזיקל מזמין דיון גלי, זה החלק הכי משעשע מבחינתי. מלבד השיר של אנני
את לא באמת יכולה להרשות לעצמך לא לראות!

דווקא בגלל זה!

דווקא בגלל שנמאס לך מגלי את צריכה לאהוב את הפרק של קומיוניטי! כי גם להם נמאס מגלי

dans girl

New member
רייצ'! אני מתחילה היום פרנטהוד! סיימתי ביג באנג (
לעונה החדשה: אדיר! עד כה גם העונה החדשה נחמדה לי מאוד. בעיקר הפרק עם אמא של שלדון שפשוט הרג אותי מצחוק
). פרנטהוד היא הבאה בתור ומסתבר שהטורנט שלי אוהב אותי והוריד לי את כל העונה הראשונה במהלך הלילה. בקיצור, לילך אמרה לי שאת גם רוצה להתחיל, אז תצטרפי, יהיה לורן גרהם
.

Rachel47

New member
דווקא אצלי הווארז שונא אותי

טלא הצלחתי להוריד..בעזרת השם כשאחזור לדירה אנסה שוב להוריד ואתחיל..

LemonLimeLilach

New member
איזה מעולההה

הלוואי שתראי מהר כי יש כל יום שידורים חוזרים של העונה ה-2 ואז אני אראה איתך גם

פארקס

כל פרק אני מסיימת ב"אווווווווו" אחד אורך
הסדרה הזאת היא השילוב המושלם של סדרה מצחיקה, שנונה ומחממת לב
הדמויות פשוט מקסימות!!

o0Invisible0o

New member

אין לי מה להוסיף יותר מדי..רון היה נהדר!! הם כולם כ"כ מקסימים ואני קצת מודאגת מבן ולזלי. כאילו, אני בטוחה שיהיה בסדר אבל הרגשתי שקצת חסר את השיחה שלהם עם העובדה שהיא צריכה לפרוש מהמירוץ..בכל מקרה היא שוחחה עם אן, שגם ככה יותר גדולה בענן המילים שלה..אז אולי זה הגיוני.
היה מקסים.

למעלה