סדרות

limors2

Well-known member

limors2

Well-known member

יש באתר של פארקס את מה שטום עשה בקובץ ענק ואיכותי, חבל שאין את זה

o0Invisible0o

New member
בונז

מה יהיה? היה משעמם!!! ולא אהבתי את מסקנתו של בות' שימשיך להיות over-protective כי זה היה ממש מוגזם. רק אנג'לה והודג'ינס היו חביבים..אבל גם חצי כוח.

LemonLimeLilach

New member

בות' היה מ-מ-ש מעצבן בפרק. ברנן כבר הוכיחה טוב מאוד שהיא יודעת לבקש עזרה כשצריך אז שיפסיק לזיין את השכל ואם היא רוצה לקום לבד מהרצפה שיילך!!!!! אני עדיין שונאת את אבא של אנג'לה, וכמה צפוי שהמוזיקה החזקה שהם פחדו ממנה תרדים את התינוק?

LemonLimeLilach

New member
פרינג' 318

הדבר הכי רע בעולם היה לגרום לי להאמין לרגע שאלטליביה מתה, ואז להקים אותה לתחיה
מותי שטן!!!!

הנרי!!
פרק דיי יבש, והלידה היה אחד הדברים הכי דביקים שיש, אבל לינק יצא מדהים
... ואנה הייתה מעולה
היה נחמד לראות איך אוליביה הייתה יכולה להיות אם הייתה לה אמא, איזה קשר היה בניהם. ובכללי אני ממש אוהבת את מה שאמא של אלטליביה מוסיפה... אוף, היא כ"כ
ויש לה כ"כ הרבה דברים שלאוליביה אין (אמא, תינוק, לינק , צ'ארלי, היה לה את פרנק) ולא מגיע לה...
וולטרנייט החליט לחטוף אותה ולנסות להציל את הילד ואם במקרה אלטליביה שרדה את ההליך אז מה טוב
ומה את היית אומרת למי שהיה משלים את הסדרה באמצע עונה 2 כשהוא רואה תמונה של אוליביה עם פאה אדומה, בבית חולים עם תינוק בידיים?

LemonLimeLilach

New member

הייתי אומרת "מה? אין מצב שראית את זה באמת, כאילו זה נראה לך הגיוני שהיא תצבע את השיער? עשו לך פוטושופ והאמנת"

הייתי יכולה להשתמש בזה אם היית מוצאת

את התמונה בגוגל איפשהו, או באיזה פורום מעריצים, אבל מצאת את זה ברשימה שדי אפשר לסמוך עליה, וזה לא היה רשימה של "מה היינו רוצים שיקרה לדמויות הראשיות בסדרות"

o0Invisible0o

New member
נשארו לי שלושה פרקים לבאפי!

אבל אני חייבת ללכת ללמוד עכשיו..
איזה דיכאון עם זה שהעיפו את באפי ובחרו בפיית'. עוד יותר דיכאון זנדר.
והכי דיכאון - ההבנה שבאפי וספייק אף פעם לא באמת יהיו ביחד, שזה אקסטרה מעצבן כי אין לו את המכשול של אנג'ל [הקללה] יש לו פשוט נשמה ורק ניצלו את זה כדי לעצבן..היא כל הזמן דואגת לו ורוצה אותו לצידה בלי שהם באמת יהיו ביחד.
לא נורא זה היה ממש כיף בעונות 4-5. 6 כבר לא כ"כ. מה קרה עם פיית'? אחרי שהיא הייתה באנג'ל היא הסגירה את עצמה וכשניסו להרוג אותה היא השתחררה או שהיא השתחררה כדי לעזור לאנג'ל? כמה זמן היא הייתה שם לפני שחזרה לסאנידייל?
ספיילרו לי שספייק נמצא בעונה החמישית של אנג'ל..מה שגורם לי לרצות להשלים רק אותה, בשביל ספייק
אבל קצת מבאס אותי כי..אממ..הייתי מעדיפה עוד ספק לגבי איך שהוא מסיים את זמנו בסאנידייל. ואני מנחשת שבאפי תמות בסוף, אבל זה מרגיש לי די טיפשי כי זאת תהיה פעם שלישית שהיא מתה..מה שכן, הסדרה מאוד מודעת לזה אז נסמוך על ג'וס שיהיה יצירתי? ניית'ן פילון מגלם דמות מזעזעת בבאפי!!!
למה כולם ממש נלהבים מפרק סטוריטלר? היה מצחיק לפרקים אבל מאכזב לעומת ציפיות שיצרו אצלי.
טוב, די עכשיו אני באמת הולכת ללמוד.

אני לא זוכרת חצי ממה שכתבת כאן

אולי בגלל שהפסקתי את הצפייה השנייה שלי באמצע העונה השביעית... אני כן זוכרת שניית'ן פילון לגמרי קריפי ושמאוד מאוד שמחתי כשהיה ברור שבאפי וספייק לא יהיו ביחד בסוף. אף פעם לא אהבתי אותם כזוג ולפחות ג'וס לא נפל לעלילה הכ"כ תבניתית הזאת. ואת הפרק האחרון מאוד מאוד אהבתי! בעיקר הייתי מרוצה מהמסר שלו והמסר של הסדרה כולה. חכי ותראי

o0Invisible0o

New member
אההה..נשארו לי עוד שניים!!

למה את אף פעם לא רוצה שבאפי תהיה עם מישהו?
את אנג'ל לא אהבת וגם את ספייק לא? את ריילי בטוח לא.
מה, רווקה לנצח וכאלה?
כאילו, אוקיי לא שכחתי שהוא ניסה לאנוס אותה וזה לא משהו ששוכחים אבל אח"כ הוא השיג נשמה וכאלה..
בכל מקרה, פרק אחרי הוא נתן להם לפחות לישון ביחד [ושיחה נהדרת] אז תודה לג'וס על זה לפחות.
עכשיו קצת לא בא לי שיגמר. אה וגם הערה כללית - אני גם אוהבת את העונה הזאת בגלל שכל הפרקים הם ממש המשכיים ובכלל בלי עלילה פרקית אבל קצת נמאס לי מהנאומים האלה כל פרק..חוץ משל זנדר שהיה מעולה, אבל אז עקרו לו את העין.

אנג'ל ובאפי היו בסדר כזוג

לא הייתה לי שום בעיה אם הם היו ביחד לנצח. פשוט את אנג'ל עצמו לא סבלתי. אני שונאת דמויות גבריות "מיוסרות" (גם ג'ון סנואו הוא דוגמא מצוינת). יאללה, תפסיק לרחם על עצמך כבר. את ריילי כמובן שלא אהבתי
אני לא חושבת שקיים אדם אחד בכל היקום שאהב אותו. הוא מוגדר אצלי כדמות הכי מיותרת בסדרה הזאת. את ספייק מאוד חיבבתי כדמות (בעיקר כשהוא היה הקומיק ריליף), אבל אני לא חושבת שהוא ובאפי הם זוג מוצלח. תודה לאל שהם היו יחד בהתחלה רק אחרי שבאפי חזרה מגן עדן ויצאה למסע של הרס עצמי. כל התחלה אחרת של מערכת יחסים ביניהם לא הייתה אמינה. וכן, הוא ניסה לאנוס אותה מאוחר יותר. עוד נקודה שחורה לספייק. גם אחרי שהוא קיבל נשמה לא רציתי אותם יחד. הוא עדיין אותו ספייק שכמעט אנס אותה. זה הכי לא "באפי" (באפי הסדרה, לא באפי הדמות) לשכוח ולסלוח הכל ולקבל את ספייק חזרה כאילו כלום לא קרה. אז מה אם יש לו נשמה עכשיו. מבחינתי, זה כמו שמישהו שיכור ינסה לאנוס מישהי ואז היא תיקח אותו בחזרה כאילו כלום
והאמת שאף פעם לא חשבתי שבאפי באמת אוהבת אותו.

Rachel47

New member
צ'אק

היה פרק ממש סבבה.. אני אוהבת את קייסי וורבנסקי...הן חמודים
הקטע עם הכת היה די משעשע.. כל הסיפור עם דקר לא ברור לי והוא מייגע אבל שיהיה.. אוקיי בואו נדבר על עאבד ושירלי אממממ..הא
זה היה גדול!! בהתחלה ממש התלהבתי שעאבד שם וזה היה ממש מצחיק מה שהם עשו ללסטר וחשבתי לעצמי..אוקיי..הופעת אורח זה הגיוני אבל להביא את שירלי?! איזה גאוני זה היה
וזהו..חוצמזה פרק נחמד מאוד..

LemonLimeLilach

New member

ממש נהניתי מאמצע הפרק עד הסוף, שנתנו סוף סוף לצ'אק להיות מגניב ושווה ו capable לדברים גאוניים
לא אהבתי את הקאלט, זה דברים שמתאימים לטרו בלאד שם לא צריך לפקסל את כל מה שנראה לעין... ב NBC זה סתם נראה מגוחך. הם סיימו לצלם את הסדרה ביום רביעי!! זאק לוי עשה סרטון ממש מגניב שכולם מרימים כוסית וצועקים we love youuuuuuu למעריצים

למעלה