סדרות סופ"ש

LemonLimeLilach

New member
כי

ברור לי שזה בקרוב ייהרס בגלל הקטע של התינוק
וסת' עשה לי טראומה והרס הכל. שרה כל כך מהר עמדה לוותר על מארק וללכת חזרה לסת'. אני שונאת אותה! היא טיפשה.

dans girl

New member
ברור שאני שונאת אותה והיא טיפשה
זה בכלל לא שאלה, היא מטומטמת בכל כך הרבה רמות. אבל מארק אוהב אותה והיא עושה אותו מאושר ועל כן אני בעד, כי הוא מאמם מדי מכדי להיות אומלל
.

dans girl

New member
שוב באיחור רב - סוויצ'ד
[השבוע והסופ"ש שלי היו פסיכיים לגמרי] אכן היה פרק מדכא. שכחתי לגמרי כמה דפני וביי מתעללות אחת בשניה ומתייחסות אחת לשנייה בחוסר התחשבות משווע שבא לי לבעוט בשתיהן (בד"כ קצת יותר בביי מאשר בדפני, אבל השבוע ספציפית היא התעלתה על עצמה). וולקי מתברר כנחמד למדי, אני דווקא די בעדו ובעד דפני (בעיקר כדי להוריד אותה כבר מאמט, כי די, זה כל כך מאוחר מדי, צאי מהסרט), אידיוט ככל שהוא יהיה לפרקים
. כל הסיטואציה עם אבא של ביי הוצאה לפועל בצורה גרועה מאוד בעיני. יאי לביי ואמט, מערכת היחסים שלהם מתפתחת בצורה מאוד מעניינת בעיני ואניאוהבת את הבעיות שהם מתמודדים איתן. וזהו, פרק לא משהו, בא לי שיהיה קצת פחות דיכאוני, ושביי ודפני סוף סוף ילמדו לחיות אחת עם השניה בשלום כי, סירייסלי, תשלימו כבר עם נוכחותכן אחת בחיים של השניה, הגיע הזמן.

RenanaD

New member
ראיתן את הפרסומת החדשה של איבון?

זה (ויותר מהתמונות, סלחו לי, אבל הציור עצמו ממש הרשים אותי
הוא מהמם!)

Rachel47

New member
ואו היא מדהימה!!

הציור הזה ממש מהממממם!! ו..וואו..אומץ...כל הכבוד לה

Rachel47

New member
כמו שהיא נראית

מביא אותה עד נקודה מסויימת..שזו הנקודה שזה לגיטימי שהיא תצטלם ככה
לעמוד מול צוות שלם ומצלמות באור יום במקום לא מאוד פרטי (אין סיכוי שהחוף מוקף חומה הרי) בעירום מלא ולהיות מכוסה באיפור...אומץ...

LemonLimeLilach

New member
אבל סלבס עושים את זה כל הזמן

בסדרות, סרטים, צילומים. זה חלק מלהיות שחקן. או זמר (בריטני בטוקסיק עם היהלומים...
)

Rachel47

New member
לא אמרתי שהיא הבנאדם האמיץ היחיד

חוצמזה יש הרבה שלא עושים ולא יעשו..זה לא חייב להיות "חלק מלהיות שחקן" את יכולה יפה מאוד לתחזק קריירת משחק בלי לעשות את זה ובטוקסיק יש תנועה..זה אחרת..אני הרגשתי כמעט נבוכה להסתכל על חלק מהתמונות של איבון כי חלקן ממש..וול..לא יודעת..מוזר..

Rachel47

New member
מישו העלה לפייסבוק

פתיח לעונה השמינית של באפי (שנעשה על ידי מעריצים אני מניחה) וזה היה כאיול..פסדר..נחמד.. אבל קלטתי כמה אני מתגעגעת לשיר פתיחה הזה
ואז אח"כ היה גם כאילו לעונה השישית של אנג'ל..וגם לזה אני מתגעגעת

o0Invisible0o

New member
נראה לי ראיתי את זה..

אני חייבת לציין שאף פעם לא ממש התחברתי לפתיח של באפי..הייתי מריצה אותו תמיד. [ואז בפרק סופרסטאר הרצתי חזרה וצפיתי בו כי לא הבנתי מה נסגר!!
] אבל משעשע. רגע, רייצ'..את אהבת אנג'ל?
וגם זה מזכיר לי שאני צריכה לחזור לקומיקסים מתישהו..הפסקתי אי שם בפרק..אממ 8? אחרי שני קומיקסים רצוף על פיית'..

Rachel47

New member
בהתחלה

הפתיח היה לי נורא נורא מוזר...המוזיקה הייתה חזקה ורוקיסטית מדי זה היה מוזר...אבל את רוב באפי ראיתי במקביל ללימודים לפסיכו..אז לא התעסקתי עם המקלדת..הפרקים פשוט ניגנו ועכשיו לשמוע את זה אחרי מה..שנתיים? פתאום זה מעלה געגועים ואלי אני אראה את הסדרה שוב בקיץ או משו כזה.. ואנג'ל..כן ממש חיבבתי את זה... תראי המעבר מבאפי לאנג'ל היה לי קשה מאוד ולאנג'ל לקח המון זמן עד שהיא קיבלה את הטון שלה...אבל ברגע שהתרגלת אליה (וזה היה מהר יחסית) היא הייתה ממש סבבה חוצמזה שדייויד בוריאנז פשוט מהמם
...אז גם אם שיעמם לי הא עדיין היה..איזי און דה אייז חוצמזה שגם זה נעשה במקביל לפסיכו אז פרקים שהיו סתם פשוט עברו לי ליד האוזן.. סהכ סדרה סבבה לגמרי...

LemonLimeLilach

New member
אוי לא

הרגע ראיתי צ'אק ואז בדקתי במיי אפיזודס ויש עוד כמה שבועות שני פרקים ולאחד קוראים
Chuck VS. the goodbye

למעלה