סדרות סופ"ש

Rachel47

New member
יומני הערפד
מאוהב|

מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב| יואו אני עוד שניה מתעלפת!!! קודם כל..פרק מדהים...ואני מבסוטה על ההחלטה שלי לראות קודם את החצי האחרון של הפרק האחרון (אי אפשר עם ההפסקות האלה והתאונה והלימודים וכל החרא מסביב דפקו לי את הראש...אני לא זוכרת כלום) וואו היה שווה את הציפייייה!!!! בוני-סטפן-ארונות- נחמד שהמכשפות עוזרות..ומעניין מה יש בארון הארור הזה.. סטפן כזה מהמם..כשהוא ודיימון רבו והוא סיפר לו
קלאוס מתחיל ממש לעלות לי על העצבים!
אוקיי..טיילר... אני כל כך כועסת
למה?! הוא היה דמות כזאת שווה ומה עשו ממנו עכשיו? אני רוצה שהכל יחזור להיות כמו קודם ושהוא וקרוליין יחזרו (הורגשה בחסרונה בפרק הזה...אני צריכה את מנת הבלונד האמריקאי שלי!!
) דיימון ואלנה....90% מהפרק היו סצינות שלהם יחד...זה היה כה נהדר
לג'רמי לא נמאס להיות טינאייג'ר מעצבן? למרות שכשהוא צעק עליהם שהם לא יצאו מהעיירה בחיים..וול..פעם ראשונה שמישו מתייחס למציאות כמו שהיא..אהבתי את זה.. וגם זה היה רק חצי באשמתו..טיילר חירפן אותו...(ושוב..טיילר
) כשדיימון כפה עליו לשכוח...זה היה ממש עצוב!!! אני תוהה אם זה באמת יעזור...סבבה הוא בלי ורביין...אבל יש סיכוי שמשו דפוק במוח שלו מאז שהוא קם לתחייה ועכשיו אי אפשר להתעסק עם זה יותר? בכל מקרה בדוק זה מתפוצץ להם בפנים בקרוב.. באמת הוא לא יופיע יותר? זה יהיה חבל הסדרה הזאת כל הזמן מדללת דמויות... אוקיי...אנקדוטה אז לפני יומיים ממש עניין אותי איך קוראים לאשתו של פול ווסלי (הידועה לי בתור "מליסה משקרניות") ונכנסתי לIMDB וראיתי שקוראים לה טורי דה ויטו... ווול זה היה נחמד לגלות.. ואז מריצים את השמות בהתחלה..ו..טורי דה ויטו?! לא.. אני מדמיינת.. או שאני זוכרת את השם לא נכון.. אין מצב! ברצינות? דיי!!!! קיצר כל הפרק רבתי עם עצמי אם אני זוכרת נכון או שהמצאתי את זה (זכרתי דה ויטו...טורי היה מעורפל לי) ואז... הוו!!! הנה מליסה
(אני באמת מחבבת אותה...יש לה משו מוזר בפה..אבל חוצמזה היא דווקא ממש סבבה) איזה מגניב!!!! (אני חושבת שאם נניח לא הייתי מבררת את השם ולא יודעת מהכתוביות הייתי יותר מתרגשת...גם כשידעתי כמעט נפלתי מהכסא כשהיא הופיעה) הפלירטוט עם אלאריק...מרגיש לי כאילו זו לא פעם אחרונה שהיא תופיע..
אני צודקת?
לא רוצה לדעת!! אבל..."פל"..זה לא היה השם משפחה של ההוא שג'נה יצאה איתו והפך לערפד?
מרדית'..
יואו איזה קטע שהם משחקים יחד בסדרה!! הוא סידר לה את זה?
רוצהההה תמונות ממאחורי הקלעים!!!!!!!
המממ...איאן ונינה עדיין ביחד לא? אז עכשיו יש 2 זוגות מאחורי הקלעים? או שאולי קרוליין גם יוצאת עם מישו שם? מזה הבורדל הזה?! נעבור לדבר הכי חשוב בכל הפרק הזה! הנשיקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב| נכון כל פרק עד עכשיו כבר נסגר בנימה של "אומייגאד אני לא מאמינה שהם עוד לא התנשקו!!" אז חשבתי שאולי הם ימשכו את זה עוד קצת..מתאים להם
הם כן הכינו את הקרקע כמו שצריך..והרבה זמן..וסטפן כל כך נעלם להם שהגיוני שאלנה כבר איבדה תקווה ואז הייתה הסצינה במטבח שהיא מנקה את הדם ומתחרפנת ואז דיימון מחזיק לה את הפנים ומרגיע אותה
ואז הם לא התנשקו!! וכן חשבתי שזה יהיה שם.. (כן ברור שעדיף סוף הפרק אבל זה היה מתאים גם שם..כמו בעשרות סצינות שהיו בפרקים הקודמים) ואז זה לא היה! ודיי צעקתי "אומייגאד דיי!!!!" ואז בסוף..שהם דיברו..והיא אמרה לו דברים יפים והוא סיפר לה על סטפן...ואז הלך...וואו כבר חשבתי שאני עומדת למות...שוב אין נשיקה..ופה זה היה אפילו יותר מתבקש!!!!! אפילו זה הועלה בשיחה...הייתה "התמודדות" עם העניין...אבל איפה הנשיקה?!?!?! ואז הוא הסתובב ונישק אותה...כפרעלייייייייייייייייייו!!! והוא צודק!!!!!!...אם כבר להרגיש אשם אז עד הסוף!!! אעהעהאהאהעעהעהעההעעאאאהעהעהאעהעהאה
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LemonLimeLilach

New member
וואי חפרת את החיים

עכשיו אני לא מרגישה אשמה על זה שחפרתי לך בטלפון
שחזור: לא לא לא לא לך כן לך לא אל תחזור אל תקראי לו לאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלא
אוף למה ידעתי שהם מתנשקים
הכל בגלל נינה, איאן הרס את זה בעיקרון אבל הוא הגיב למישהו אז לא ראיתי, ורק שנינה ענתה לזה ראיתי
מעצבנים. נראה לי שברור שפול סידר לטורי (ולמה היא לא משנה את השם
) אבל זה לא שהיא איזה מעפנה בלי ניסיון... מכירים אותה כבר טוב ב CW, היא הייתה במגרש ביתי הרבה זמן, שיחקה שם משוגעת מה זה מופרעת. הלוואי שהיא תהיה מופרעת גם ביומני
וכן, פל! זה אחד מהמשפחות המייסדות!! אז ברור שהיא תישאר (לא ספוילר, ניחוש) כי אחרת לא היו נותנים לה את השם הזה. אבל ריק, הלו, הרגע ג'נה מתה. אני מבינה שאף אחד לא זוכר אותה וזה, אבל אל תתנשק עם אשתו של פול אוקיי
קרוליין
העיפו את קרוליין ללא יודעת לאן, ג'רמי עכשיו גם יעזוב קצת (ויחזור עצבני וטינאג'יירי עוד יותר כי הוא יבין שעשו לו קומפלשן), טיילר הפך לסתם מעצבן מאחת הדמויות הכי שוות (למההההה). אה ולא נראה לי שקרוליין יוצאת עם מישהו משם, אבל היה לה לפחות וואן נייט סטנד עם ג'רמי
אה ואיזה משעמם היה בהתחלה שהתחיל עם בוני בבית רדוף רוחות... היא לא מעניינת אותי אפילו קצת. ידעתן שבוני מצלמת את כל הסצינות שלה בזמן מוגבל ואז הולכת מהסט למלא זמן? נגיד מה שראינו בפרק הזה היא צילמה באיזה אוקטובר
ואז היא לא חוזרת עד סוף השנה או משהו. או אולי כן, בתחילת הצילומים שאחרי החגים (ז'תומרת עכשיו). ובגלל זה כל השחקנים תמיד מדברים בטוויטר על כמה הם מתגעגעים אליה.

Rachel47

New member
אף פעם אל תרגישי רע

לחפור לי בטלפון על הסדרות האלה (אלה שאני ואת אוכלות את הראש אחת לשניה עליהן
) חחח כן אלאריק ואשתו של פול..בחילה קלה מדגדגת את הגרון
אולי יארגנו לה קטע עם סטפן...פחח לא הא
לבוני יש איזה קריירה צדדית זמרת או משו כזה...גם שינו לה את השם בכתוביות לkat..חיה בסרט.. וזה די הזוי אבל כל הכבוד להפקה שהם זורמים עם הגחמות שלה איפה קרולייייייין?

limors2

Well-known member
טוב די כיסית את הכל

אבל אי אפשר לא לומר כלום על הנשיקה
עשו אותה הכי טוב שהיה יכול להיות. בכל מקום אחר בפרק הם אולי היו גורמים לנו לחשוב קצת ש"אוי אבל סטפן", וככה זה היה מושלם

o0Invisible0o

New member
אנטומיה

איזה פרק עצוב, ואוו.
בתכלס? היה די מעצבן. הסיפור עם המשפחה והתאונה היה מעולה אבל שגרתי למדי [משהו בעלילה הזאת והתפתחותה הפתיע אתכן? כי אותי ממש לא.. אה, אולי שחשבתי שהאח יאבד את הרגליים שלו...] הסיפור עם כריסטינה וטדי.
איזה עצוב!!! אווווווווווף. וגם, זה היה מתסכל כשהגיעו לשלב של לרקוד בחדר ניתוח [והפצופים של כריסטינה לאוון!!!
] החיקוי של אפריל היה רגע השיא של הפרק כנראה..
ג'סי [??] בת הזוג של מארק..שכחתי שהיא קיימת.
בכל מקרה הניתוח איתה היה ממש מוצלח שהיא ממש עמדה מול דרק ואז יצאה מחדר הניתוח מתחקרת את לקסי ובודקת שהיא הייתה בסדר ולא נראתה חסרת ביטחון..
ולא הבנתי מה ההיפר אקטיביות של אלכס, חשבתי שיקרה עם זה יותר.. ההגעה של זולה בסוף גם הייתה לא קשורה לחיים וגם צפויה, היה לי ברור שזאת לא פיצה בדלת.
וחבל שסוף כזה קיטשי אחרי פרק כזה נורא, כאילו..זה הדבר הנכון לעשות אבל זה לא הסתדר לי. אה גם כל הקטע עם הביילי והרופא ההוא היה נחמד... נראה לי שזהו.

Rachel47

New member
מה שאמרת

פרק ממש עצוב ועם כמה שזולה הייתה צפויה..נחמד שהם סיימו את זה ככה לפעמים יש להם נטייה לסיים את זה עם משו רע (כבר פחדתי שבאים להודיע לה שמישו מת..לקסי או משו..)

LemonLimeLilach

New member

עלק לקסי תמות... היא העתיד של הסדרה הזאת
ניחשתי שזאת זולה. כריסטינה
הרגה אותי הפרק. והילדה המסכנה שראתה את כל המשפחה שלה מתה
איזה נורא.

רק לא לקסי!
הפרק די שיעמם אותי
לא זכרתי שלסלואן יש חברה חדשה בכלל
וכשמרדית עמדה בדלת ולא זזה, די שמחתי כי קיוויותי שהיא נפגעה בראש מהתאונה
ואז זולה הגיעה, למה? לא אהבתי את כל הסיפור הזה מלכתחילה ועכשיו שוב חזרנו אליו?
הקטע עם הילדה שתהפוך להיות ההורה עכשיו, היה צפוי...

limors2

Well-known member
ממש אהבתי.

במיוחד את כל הקטע עם טדי וכריסטינה (ואת זה שלא הפכו את זה לטלנובלי יותר מדי וגמרו לטדי לשנוא את כריסטינה). ואת החיקוי של כריסטינה לאפריל
והזכוכית הנשלפת מהעין הייתה הדבר הכי כואב שראיתי כבר הרבה זמן:| צעקתי "איי איי איי" בקול רם ואחותי באה ושאלה מה קרה לי
אני רגישה לדברים תקועים בעיניים.

dans girl

New member
אני די קרועה עם עצמי. מצד אחד היה פרק ממש חזק, וממש יפה (להוציא את הקטע המתקתק והצפוי בטירוף בסוף עם זולה). מצד שני היה דרמטי ועצוב ברמת הטירוף. נראה לי שכבר אמרתי את זה פעם אבל זה כאילו מסדרה שהיא 60% דרמה- 40% קומדיה, היא הפכה ל-90%-10% לכיוון הדרמה, וזה מאוד פוגע בעיני. אחד הדברים שהכי אהבתי באנטומיה זה השנינות הבלתי נגמרת של הדמויות והצחוקים שלהן על עצמן. זה די נעלם ואני לא אוהבת את זה. הדבר היחיד שאין לי שום רגשות מעורבים כלפיו הוא כל עלילת כריסטינה-טדי, שהייתה עשויה מעולה. בא לי שהם יעשו הכל קצת קליל יותר, היא הופכת לכבדה מדי בשבילי וזה לא נעים לי.

LemonLimeLilach

New member
אלאניס מצטרפת לדה וויס!

בנוסף קלי קלארקסון ומירנדה למברט ועוד כמה שלא אכפת לי מהם.

o0Invisible0o

New member
בדיוק קראתי..

אבל הם רק יהיו אורחים בתוכנית, לא?
יואו אלאניס נהייתה כזאת sale-out

LemonLimeLilach

New member
הם מצטרפים למנטורים

נראה לי שלכל העונה, לכל קבוצה יהיו מנטור ראשי ועוד שני מפורסמים כאלה.

LemonLimeLilach

New member
מירנדה עם בלייק

נראה לי שקלי קלארקסון עם אדם אבל אני לא בטוחה. ויש עוד כמה שמצטרפים, סה"כ לכל אחד מהארבעה יצטרפו עוד שני סלבס.

RenanaD

New member
אה, חשבתי שהן מחליפות את המנטורים הקיימים

אז הן כמו סיה, מירנדה וכו' בעונה הקודמת, לא?

limors2

Well-known member
ER עונה 1 (
?
)

אני מסיימת עוד 2 פרקים, ולא יכולה יותר. מארק פשוט מגעיל אותי
הוא כזה.... שלומפר. סווטשירטים לבנים מלוכלכים למראה וענקיים זולגים החוצה מהשרוולים של הסקראבס שלו, הקרחת, המשקפיים, איכס. אני רואה אותו ומתחלחלת
דאג מושלם
במיוחד עכשיו כשזה נראה שהוא סיים עם הקטע הזנותי של בחורה אחרת כל יום. הוא המקדרימי המקורי
ובפרק ההוא שקרול גילתה שהיא לא יכלה לאמץ את הילדה הרוסיה ההיא והיא באה אליו בוכה וניסתה לנשק אותו והוא עצר אותה כי הוא ידע שהיא לא חושבת בהיגיון באותו רגע-
וקרול, בכלל. אני מתה עליה
וגם קרטר ממש נחמד. את פיטר אני לא סובלת. ומשהו בו מזכיר לי את דוקס (?) מדקסטר
השחצנות והשפם. משומה אני כל הזמן משוכנעת שהם אותו בנאדם
אני רוצה להגיע כבר לעונה 4 עם אלכס קינגסטון אבל אני מפחדת לראות יותר מדי פרקים ברצף כדי שלא ימאס לי.

למעלה