סדרות סופ"ש

LemonLimeLilach

New member
אף פעם לא חשבתי על זה ככה

אבל דאג באמת המקדרימי המקורי!!!

o0Invisible0o

New member
מישהי ראתה The Guild?

הסדרה האינטרנטית של פלישה דיי? [פני מד"ר הוריבל..] קיצר, ראיתי קצת ממש מזמן ולא הבנתי את הקטע של הגיקים האינטרנטים שמשחקים משחקי תפקידים באינטרנט..
אני עדיין לא מבינה!! אבל הפעם זה לא הפריע לי למצוא את הסדרה הזאת ממש שנונה ומצחיקה! סיימתי עכשיו את העונה השנייה ואשכרה כבר היה לי עצוב ומבאס לדמויות וזה..
מישהי ראתה? בניסיון לשכנע אתכן לצפות אני אספר לכן שכל פרק הוא בין 3 ל-6 דק' כל עונה היא בין 10 ל12 פרקים וקצת ציטוטים מההתחלה כי זה מצחיק ממש:
Codex: So, it's uh Friday night and... still jobless, yay. I haven't left the house in a week. My therapist uh, broke up with me... oh yeah, there's a Gnome Warlock in my living room sleeping on my couch. Codex: Um, I-I play with real people. Therapist: Have you met them face to face? Codex: I-uh hear them, it's good enough for the blind! Codex: It's so much easier to measure life in experience points. Codex: So, when I saw that guy fall down the stairs, most of me wanted to, like, burst into tears or run in the opposite direction. But a tiny, tiny part of me was like, "Dude! I just owned that guy!" Tiny part. I swear. Codex: Grandma was right. Guys think a woman is just a life-support system for a vagina. Codex: Who knew? Somehow, "You break it, you bought it" applies to humans, too.​
טוב, די..אני חייבת להפסיק. מישהי ראתה?
מישהי רוצה לראות?

Kill Bernard

New member
ראיתי קצת,

אבל בגלל שלא טרחתי להוריד את זה - זה פשוט נפסק לי איפשהו כי כנראה שכחתי להמשיך לפני שהתחלתי להתלהב יותר מידי. לא, אבל אני מבינה למה זה מגניב. וכן, פלישה דיי, יאי

o0Invisible0o

New member
כן, אני רואה אונליין..יכולהלהבין למה שכחת

להמשיך..
זה בעיה כשעונה חוזרת וזה לא בטלוויזיה וזה..איך עוקבים?

limors2

Well-known member
אני מכירה את זה רק מהקומנטרי של הוריבל,אבל זה

נשמע נחמד
צריך להוריד או שאפשר לראות אונליין איפשהו?

o0Invisible0o

New member
יוטיוב..מסודר לפי עונות..

מתחילה מהפרק הראשון וזה רץ אוטומטית..

o0Invisible0o

New member
טוב, מסתבר שאם תצפי בזה

ישירות באתר שלהם watchtheguild האיכות הרבה יותר טובה!! וגם יש שם את עונות 4 ו-5 [שאין ביוטיוב.
] אז..אמממ..כן. באתר. הלוואי ותתחילי בקרוב, יהיה לי ממש נחמד.

limors2

Well-known member
הוספתי למועדפים שלי!

אבל אני לא מבטיחה לא לראות רק כמה פרקים ואז להחליט שאין לי כח להמשיך גם אם נחמד לי

ראיתי פרק אחד...

נראה לי שדיברנו פה פעם על זה שפלישה דיי מעצבנת אותי, לא?! אז בכל מקרה- אני לא אוהבת אותה ב-כ-ל-ל. וכן, הסדרה די חמודה, אבל פשוט לא הייתה לי מוטיבציה להמשיך לראות...

o0Invisible0o

New member
חח למה היא מעצבנת אותך?

בתור פני או בגילד? או במשהו אחר?
[חה. היום גיליתי שהיא הייתה בבאפי..] ובתור פני פחות חיבבתי אותה אבל קודקס אדירה!
אגב מה עם בלאק מירור? המשכת?

השחקנית פשוט מעצבנת אותי.

אני לא יכולה לשים את האצבע על מה שמעצבן אותי בה, היא פשוט מעצבנת. בטח לכל אחד יש שחקנים שהוא פשוט לא אוהב, בלי סיבה מיוחדת.. ולא, עוד לא המשכתי עם בלאק מירור. הפרקים יושבים לי על המחשב, אבל כל אחד ארוך נורא (קרוב לשעה), אז בטח ייקח זמן עד שאראה אותם

גם אני ראיתי את זה. לא ממש עקבתי, אבל ראיתי את הפרקים ביוטיוב מתישהו כשהיה לי משעמם.. זה חמוד. כבר מזמן שלא היה פרק..

o0Invisible0o

New member
נראה לי שעונה 5 היא אחרונה..

לפי השם של הפרק האחרון בעונה זו... אז..אממ..תראה מה ראית? אוי זה נהדר! זה ממש מצחיק אותי.

limors2

Well-known member
ניקיטה

ניקיטה ואלכס שוב ביחד!
ואין אירינה 2
הטריק של הפלסטר והקופסא של השומר היה ממש גאוני! וגם השילוב של פרסי וראיין
"Living here I had time to reflect. You know what I realized?" "You like your reflection"
פרק טוב.

b u s t e d

New member
פרק מבלבל. אני מבולבלת.

אני לא יודעת אפילו ממה
איזה כיף אם ניקיטה ואלכס באמת שוב ביחד! כמו בימים הטובים.. אני ממש מתגעגעת לזה! וזה נראה כאילו האירינה הממש מזוייפת שלנו תעבוד בסוף עם אלכס כדי להרוס את זטרוב מבפנים, לא? אבל כן, היא ממש ביאסה אותי
רציתי אירנה 2!

ALIAS ROCK ON

New member
באמת פרק טוב

אבל נראה לי שמחכה לנו יותר אקשן בפרק הבא, כל החבורה חוזרת להיות ביחד
!! אלכס ניקיטה מייקל והחנון (ברח לי השם..). לפי הטריילר זה נראה כמקבילה של פרק 2x13 - המפלה של SD6, או לפחות משהו שמתקרב לזה
...

dans girl

New member
באיחור רב - פרנטהוד
חסרונו של מארק הורגש
. חוצמזה היה פרק נחמד מאוד בעיני, הקטע עם שרה ודרו היה נוראי בשבילו ומשעשע למדי
. הקטע עם הכיסא
. שמחתי שסוף סוף שמו את מקס במקומו, אספרגר אספרגר אבל זה לא צריך לתת לו free ride לכל דבר. וטוב שכריסטינה ידעה שאחרי שהוא הבין שהוא לא היה בסדר זה בסדר להביא אותו לראות את כולם אצל סבתא שלהם. והיא די הייתה נוראית, לא פלא שזיק כזה מזעזע
היו קצת דרמות אבל ככלל נהניתי. ושוב, חייב להיות יותר מארק בפרקים.

LemonLimeLilach

New member

האמת שמאז שמארק חזר לא אכפת לי ממנו בכלל, במיוחד מהרגע שסת' הגיע. לגמרי הרסו לי את הכיף שהיה קודם עם מארק ושרה
אז עכשיו לא אכפת לי אם הוא יילך. זה כל כך מבאס, אני שונאת שעושים דברים כאלה.

dans girl

New member
אני לא מבינה איךךךך
היציאה שלו עם התינוק הייתה אחת החמודותתתת
. והם כאלה מאממים ביחד. כן, סת' קצת הרס את הכל לתקופה, אבל הוא יצא פשוט מלך בכמה שהוא סמך עליה ולא התערב לה בעניינים אבל מצד שני ידע להגיד לה כשהיא לא הייתה בסדר ושהוא לא יקבל את זה בעתיד, ובקטע הכיייי חמוווודד בעולםםם והכי סבלני ומאמם. אם כבר כל הסיפור רק גרם לי לאהוב אותו יותר, אם זה בכלל אפשרי
.

למעלה