סדרות מהבית

Lion_Heart

Well-known member
סדרות מהבית

סדרות ש...אני לא ממש בטוח איך להגדיר, חוץ מ...ידוענים משדרים סדרות מהבית,כן סדרות! לכל סדרה יש כבר איזה 4 פרקים!

1:some good news-ג'ון קרזינסקי(המשרד,ג'ק ראיין) משדר מהבית חדשות טובות בזמנים מאתגרים אלו
(-ולפעמים גם לוקח חלק בחדשות הטובות האלה ומעודד אנשים מהבית)
, סדרה טובה מאוד לדעתי וממש מענינת! אמרתי כבר שיהיה נהדר אם הוא ישחק את מר פנטסטי מה FANTASTIC FOUR?

2-quarantine kitchen- אלטון בראון ואישתו אליזבת משדרים את עצמם מכינים ארוחת ערב, על פניו לא נשמע משהו,נכון?
אבל מי שראה את התכניות של אלטון (good eats, iron chef america, cutthroat kitchen) יודע שהאיש גאון קומי וגאון תזמוני שלא מפספס הזדמנות! ואישתו נהדרת ב"לעצבן" אותו שזה יותר להצחיק אותו...והם עושים ארוחת ערב...ממה שיש במקרר
(בפרק שעבר זה היה כל כך מ-ו-ז-ר!)
עד כה מצאתי רק 2 סדרות , אז אם יש לכם להוסיף...

SGN ו-F4

1. SGN אכן מעולה, ומכניסה לא מעט נקודות אור בתקופה הזו. ג'ון קרסינסקי מתגלה, שוב, כבחור הטוב האולטימטיבי.
2. לגביי "4 המופלאים" - נכון שיהיה מעניין לראות את הזוג קרסיסנקי-בלאנט גם כריד ריצ'ארדס וסו סטורם, בגלל שהם זוג וכל העולם מצפה לזה. אבל מכל אלו שטוענים שג'ון מתאים בול לתפקיד של מיסטר פנטסטיק - מישהו באמת יודע איך מיסטר פנטסטיק מתנהג? מדובר בזבל של בנאדם, שמוק מתנשא, מתעלל ומה לא.
אז או שג'ון קרסינסקי ישחק (אם וכאשר) את ההיפך הגמור ממה שהוא וממה שהוא שיחק עד עכשיו, או שבמארוול ישנו את האופי של ריד ריצ'ארדס, אפילו יותר מהריכוך שהם עשו לאיירון מן. מקווה לראשון, ממש לא רוצה לראות את השני.

Lion_Heart

Well-known member
אני דיי בטוח

שיהיה ריכוך...למרות שנראה אלמנטים מריד ה...מרוחק והמדעי(אם לנסח בנדיבות)
אצל איירון מן ראו את האלכוהוליזם רק קצת, למרות שכן,בקומיקס זה כמעט הרס אותו
אני זוכר מה ריד עשה ב CIVIL WAR...זה לא היה נעים, אבל גם ההתנהגות של סו...דיי הגעילה אותי
בקיצור, בא נקווה ש
יודעים מה הם עושים (הנה רמז, כן, הם יודעים)
אבל בכי חושב שלא יעשו ל THING מה שעשו לו בסרט האחרון ושלא יסתובב עירום
...היה עדיף הגרסה של מייקל צ'יקליס!!!

ברור שיהיה ריכוך

אבל במקרה של ריצ'ארדס - זה כנראה אומר לשנות את האופי שלו לגמרי. המצב שם יותר גרוע מאשר "רק" אלכוהוליזם כמו של טוני סטארק, שגם במקרה שלו (כמו שציינת) - זה הרס אותו, ולא רק אותו. לא פעם זה הפיל את כל הצוות.

אם יהפכו את ריד לסוג של טוני, זה יהיה....פשוט עוד איירון מן. וחבל.

Lion_Heart

Well-known member
אני מסכים חלקית

אז נכון ריד ריצר'דס מדען במהותו ובזהותו והוא אדם קר,מרוחק ומדוד ולשנות את זה יותר מדי פשוט...לא יעבוד!!
&nbsp
מצד שני אני מאמין שיש מקום לתמרון ה MCU שינו דמויות בעבר וזה עבד לא רע (לדעתי)
אני לא חושב שיעשו עוד טוני סטארק(ההצלחה של טוני היתה מאוד קשורה גם ל RDJ...ואם זה יחזור על עצמו איכשהו עם ג'ון קרזינסקי, אני אשמח מאוד)...כי זה פשוט לא יעבוד, מצד שני , ריד ריצ'רדס הוא אחד האנשים הכי משפיעים ביקום של MARVEL...אז בזה יש דמיון
&nbsp
לא יודע...יש הרבה מחשבה להשקיע באיך לשקם סדרת סרטים שנכשלה כבר פעמיים, אז אני בטוח ש
ישקיעו בכל אספקט של הסרט הזה הרבה מחשבה
ואגב...אנחנו בטוחים שהוא יהיה MR FANTASTIC? למה לא CYCLOPS?

כי למה שיהיה מישהו אחר?

קרסינסקי כל כך "נעול", בעיניי רבים, כמיסטר פנטסטיק, שכל תפקיד אחר שהוא יקבל יהיה מוזר. לא בשבילי, אני לא משוכנע שהוא בכלל יתאים לתפקיד של ריד ריצ'ארדס, אבל כן בשביל המוני אנשים. וזה בטוח שיקול מאוד מאוד מכריע בהחלטות של אנשי מארוול ופייגי בראשם.

ו"אנחנו" לא בטוחים בכלום. הוא לא לוהק (רשמית) לשום דבר, לאף תפקיד ולאף פרנצ'ייז. הכל זה ספקולציות מצד הקהל, וכנראה עניינים של משא ומתן מצד האולפנים השונים והבחור.

didalf

Well-known member
ראיתי רק את הקטע של SGN

שהיה עם המילטון
התרגשתי יותר מהילדה

&nbsp

אני צופה בSGN באופן קבוע מאז הפרק הראשון

אני גם עוקב אחריה באינסטגרם.
&nbsp
מאוד אהבתי את ג'ון קרזינסקי עוד לפני כן, ועכשיו אני אוהב אותו עוד יותר.
אני מת על ההתלהבות שלו מההצלחה של זה.
אומנם הוא מרגיש לא משופשף בדיבור למצלמה כמגיש, הוא עדיין עושה עבודה טובה יותר מהרבה ממגישי הלייט נייט שמסתגלים ללעשות את זה ללא קהל.
והוא כל כך התלהב כשהאסטרונאוטים מתחנת החלל הבינלאומית שלחו קטע.
&nbsp
הוא לדעתי באמת יוכל להיות מעולה בתור מיסטר פנטסטיק בארבעת המופלאים. אבל אני אסמוך על מארוול בליהוק (אני פעם חשבתי שיש אנשים טובים יותר להיות ספיידרמן מאשר טום הולנד, אז מה אני יודע)
&nbsp
&nbsp
את הדבר האחר לא ראיתי ואין לי מושג מי זה אלטון בראון אז אני גם לא אראה.
&nbsp
&nbsp
נחשפתי לעוד כמה "סדרות" שמשודרות מהבית של כל מיני סלבריטאים. לא משהו טוב מיוחד ולא משהו שהמשכתי.
אבל אני אשמח אם יש למישהו המלצות. (לא שחסר לי מה לראות)

Lion_Heart

Well-known member
סקרנת אותי...על מי חשבת?

ואתה יודע...אף אחד לא יכריח אותך לנסות סדרות (נהדרות)
אפשר רק להציע

אסא באטרפילד כמובן

שכיום מככב כאן בפורום בתור הגיבור של Sex Education, אבל בעבר הוא היה בין המועדפים להפוך לספיידרמן. אפילו הכריזו עליו כאן בטעות בתור הספיידרמן החדש:
http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/109/178494035/בידור/טלוויזיה
&nbsp
כחודש לפני ההכרזה על הולנד:
http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/109/178801577/בידור/טלוויזיה
&nbsp
זה לא שהייתי נגד הולנד, פשוט לא הכרתי אותו. אבל מהר מאוד הוא כבש אותי כפי שאפשר לראות שם.
&nbsp
&nbsp
ואם כבר הייתי בחיפושים בארכיון, הנה איך שעדי
הגיבה לדיוני על סרטי מארוול ב2015:
http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/109/179412232/בידור/טלוויזיה
יותר מידי, עדי?
&nbsp
&nbsp
&nbsp
ולגבי סדרות, הנה ציטוט ממשהו שקראתי היום:
One may lead a horse to water,
Twenty cannot make him drink.

didalf

Well-known member

ותראה אותי היום, חוגגת בראש את יום השנה לאנדגיים. (בדיוק לפני שנה ראינו אנדגיים!!!!!! וזה עדיין אחד האירועים המרגשים בחיי [בטח החוויה הקולנועית הכי טובה אבר])
חע וכבר 2020 ועדיין לא קיבלת את הבלתי אנושיים.
&nbsp
מה אוטיס היה כמעט ספיידרמן? מוזר.
אבל די מהר עברת לתמוך בטום הולנד

limors2

Well-known member
חחחח פייסבוק הזכירו לי שלפני שנה חגגתי את אנדגיים

+בסטטוס הזה כתבתי על זה ש"אני מקווה שלא יגנב לי הרכב כי בפעם הקודמת שבה הלכתי לסרט פופולרי נגנב לי הרכב", והתעוררתי לפנות בוקר מחלום על זה שנגנב לי הרכב

didalf

Well-known member
חחחח גם לי

כי אחותי תייגה אותנו בתמונה בקולנוע, אבל יתכן שגם זכרתי לבד

&nbsp
מל שהפעם זה היה רק חלום

&nbsp
&nbsp

limors2

Well-known member
אבל לי זה לא היה הסוף

נזכרתי פתאום שכשהתעוררתי זה היה אחרי חלום שבו הייתי בהופעה חצי ריקה של טיילור, שהייתה באולם קולנוע
הייתה לי נבואת פייסבוק כפולה ומוזרה

didalf

Well-known member

אז עכשיו חבל שזה רק חלום
לפחות הייתי שם?
ואין דבר כזה הופעה חצי ריקה של טיילור

limors2

Well-known member
לא יודעת, באמת לא היו שם הרבה אנשים

בדיוק הסתובבתי לצלם את שורות המושבים הריקות, ומישהו מאחורי שלף אורגן והיא באה לחבק אותו. ואז היא אמרה לנו שלום ותודה שבאתם והסתכלה וחייכה על כל אחד מ15-20 האנשים שהיו שם
ןאז התעוררתי

למעלה