אוי ואבוי ואוי ואבוי
לטריילר
ראשית אני מסכים שזה בעיה עם זה שסופרמן כבר קיים ופועל שם. ראשית זה באמת אומר שממש לא הגיוני שזה יתחבר עם סדרות DC של הCW, אבל זה מילא. זה באמת פשוט לא הגיוני שהוא לא יופיע לפעמים. יש לו מהירות על!
יכלו להסביר את המחסור בסופרמן בכמה דרכים בסדרה. מה שחשבתי במקור זה שזאת תהיה סדרה על סופרגירל שקיימת בתקופה שבה סופרמן עוד לא הפך לגיבור על - ככה זה יכול להיות ספין אוף עתידי אחרי שהיא תמצא אותו והוא יחליט להפוך לגיבור על.
אבל אפילו עם זה שגילינו בתחילת הטריילר שהוא כן קיים - יכלו אולי להסביר את זה שהוא בא כי הוא לא מודע לקיומה. אבל זה שהוא נתן לג'ימי אולסן לתת לה משהו מתנה מוכיח שהוא כן מודע לקיומה. אז למה הוא שולח את ג'ימי ולא בא בעצמו?
אולי אולי יתנו איזה הסבר שזה מתרחש בתקופה שסופרמן עזב את כדור הארץ מסיבה כלשהי... או מת...
אבל לאור זה שהטריילר ספלייר כל כך הרבה קצת קשה לי להאמין שהפרט הזה נשמט ממנו. אם כי אולי...

וכן הטריילר ספלייר המון. אני זוכר עד כמה הטריילר לפלאש ספלייר שנה שעברה - זה כלום. ראינו כאן כל כך הרבה שזה מגוחך. בכלל מגוכח שיש כל כך הרבה דברים שקורים בפרק הראשון לסדרה - היא אישה רגילה, היא מצילה מטוס, היא מחליטה להיות גיבורת על, היא מספרת למישהו, היא מתנסה בזה, היא מגלה מה היכולות שלה, היא מגלה על סוכנות למלחמה בחייזרים, היא נדחית על ידיהם, היא נלחמת בכל זאת... אה כן, וגם אחות שמשנה דעה כל הזמן, ובוסית נוראית.

הבעיות הגדולות הן האווירה והעלילה.
קודם כל אם היא חיה כל החיים שלה עם כוחות על האם היא באמת מעולם לא ניסתה לעוף? לא בדקה מה היא יכולה לעשות?
האם היא לא הייתה מצילה מטוס נופל אם אחותה לא הייתה עליו?
מהפרק ברור שהיא רוצה לשנות את החיים שלה, אבל גם ברור שהיא זאת שבחרה בנתיב של החיים שלה. זה לא שהיא קיבלה את הכוחות פתאום. לא ברור מה גרם לה בעצם להחליט לשנות את החיים שלה. נכון שהיה את האירוע עם המטוס, אבל עושה רושם שזה יותר מזה.
והאווירה - גם נוראי. אין לי בעיה עם הומור (אם כי עדיף שהוא יהיה טוב) אבל זה מגוחך כשהיא נדחית על ידי הסוכנות למלחמה בחייזרים והיא יוצאת משם כאילו היא נכשלה באודישן למקהלת בית ספר. ואז זה כאילו אחותה אומרת לה שהיא מאמינה בה שהיא יכולה לשיר ואז היא חוזרת ועושה אודישן מעולה...
כן קשה מאוד שלא לעשות השוואות לאווירה של גלי וזה ממש לא טוב.

כל זה במיוחד עצוב כי זאת סוף סוף סדרה עם גיבורת על בתפקיד ראשי.
לדעתי הסדרה תבוטל ואז המחשבה תהיה שאין קהל לסדרה מהסוג הזה עם גיבורה במרכז.