איל51

New member
הטריילר ל"סופרגירל" כבר פורסם פה?

אני לא יודע אם זה פורסם או לא, אבל בכל מקרה אני מנסה.

אני ממשיך "לפחד" מהסדרה הזו. כבר העליתי את הטיעונים בעבר (הבן דוד שאולי יגנוב את הפוקוס, אותו אחד שמתישהו יצטרכו להציג, החיבור שיהיה או לא יהיה לשאר הסדרות של DC), אבל אני חושב שעכשיו הועלה פה משהו נוסף - האווירה. אני מבין שזה אמור להיות קליל, טיפה ילדותי וכו' וכו', אבל היה לי הרגשה לאורך הטריילר שזה קצת...יותר מידי סדרת נוער אמריקאית/קיטשית וכאלה. אני מקווה שאני טועה וזאת רק ההרגשה עקב טריילרים (בואו נודה בזה - טריילרים הוכחו בשנים האחרונות כמטעים מאוד), אבל החשש שלי רק גובר.

* בקשר לחיבור עם שאר הסדרות של DC, אם וכאשר זה יקרה, יהיה מעניין לראות איך הם יצליחו להתגבר על "פועל פה כבר כמה זמן איזשהו חייזר עוצמתי שלבוש בכחול ואדום ולא שמעו עליו באף אחת מהסדרות שלנו עד עכשיו".

מה דעתכם?

אוי ואבוי ואוי ואבוי
לטריילר

ראשית אני מסכים שזה בעיה עם זה שסופרמן כבר קיים ופועל שם. ראשית זה באמת אומר שממש לא הגיוני שזה יתחבר עם סדרות DC של הCW, אבל זה מילא. זה באמת פשוט לא הגיוני שהוא לא יופיע לפעמים. יש לו מהירות על!
יכלו להסביר את המחסור בסופרמן בכמה דרכים בסדרה. מה שחשבתי במקור זה שזאת תהיה סדרה על סופרגירל שקיימת בתקופה שבה סופרמן עוד לא הפך לגיבור על - ככה זה יכול להיות ספין אוף עתידי אחרי שהיא תמצא אותו והוא יחליט להפוך לגיבור על.
אבל אפילו עם זה שגילינו בתחילת הטריילר שהוא כן קיים - יכלו אולי להסביר את זה שהוא בא כי הוא לא מודע לקיומה. אבל זה שהוא נתן לג'ימי אולסן לתת לה משהו מתנה מוכיח שהוא כן מודע לקיומה. אז למה הוא שולח את ג'ימי ולא בא בעצמו?
אולי אולי יתנו איזה הסבר שזה מתרחש בתקופה שסופרמן עזב את כדור הארץ מסיבה כלשהי... או מת...
אבל לאור זה שהטריילר ספלייר כל כך הרבה קצת קשה לי להאמין שהפרט הזה נשמט ממנו. אם כי אולי...
&nbsp
וכן הטריילר ספלייר המון. אני זוכר עד כמה הטריילר לפלאש ספלייר שנה שעברה - זה כלום. ראינו כאן כל כך הרבה שזה מגוחך. בכלל מגוכח שיש כל כך הרבה דברים שקורים בפרק הראשון לסדרה - היא אישה רגילה, היא מצילה מטוס, היא מחליטה להיות גיבורת על, היא מספרת למישהו, היא מתנסה בזה, היא מגלה מה היכולות שלה, היא מגלה על סוכנות למלחמה בחייזרים, היא נדחית על ידיהם, היא נלחמת בכל זאת... אה כן, וגם אחות שמשנה דעה כל הזמן, ובוסית נוראית.
&nbsp
הבעיות הגדולות הן האווירה והעלילה.
קודם כל אם היא חיה כל החיים שלה עם כוחות על האם היא באמת מעולם לא ניסתה לעוף? לא בדקה מה היא יכולה לעשות?
האם היא לא הייתה מצילה מטוס נופל אם אחותה לא הייתה עליו?
מהפרק ברור שהיא רוצה לשנות את החיים שלה, אבל גם ברור שהיא זאת שבחרה בנתיב של החיים שלה. זה לא שהיא קיבלה את הכוחות פתאום. לא ברור מה גרם לה בעצם להחליט לשנות את החיים שלה. נכון שהיה את האירוע עם המטוס, אבל עושה רושם שזה יותר מזה.
והאווירה - גם נוראי. אין לי בעיה עם הומור (אם כי עדיף שהוא יהיה טוב) אבל זה מגוחך כשהיא נדחית על ידי הסוכנות למלחמה בחייזרים והיא יוצאת משם כאילו היא נכשלה באודישן למקהלת בית ספר. ואז זה כאילו אחותה אומרת לה שהיא מאמינה בה שהיא יכולה לשיר ואז היא חוזרת ועושה אודישן מעולה...
כן קשה מאוד שלא לעשות השוואות לאווירה של גלי וזה ממש לא טוב.
&nbsp
כל זה במיוחד עצוב כי זאת סוף סוף סדרה עם גיבורת על בתפקיד ראשי.
לדעתי הסדרה תבוטל ואז המחשבה תהיה שאין קהל לסדרה מהסוג הזה עם גיבורה במרכז.

איל51

New member
גיבורת על בתפקיד הראשי

זה בדיוק המלכוד בעלילות כאלה, וזה גם משהו שיהיה בעייתי בסרט על וונדרוומן וקפטן מארוול - אם לסדרה רגילה על גיבורי על יש קושי להכניס עלילה שלא נשמעת מטומטמת מבסיסה, לסדרה עם גיבורת על יש קושי כפול: גם העלילה, וגם הצקצוקים שיאשימו את העלילה באובר נשיות כשדברים לא הולכים.
אין לי שום בעיה עם סופרגירל כרעיון לסדרה (או סרט), יש לי המון בעיה עם הכיוון שנראה שהטריילר לוקח אליו. הילדותיות, ההומור הטיפשי (היה רק חסר שהיא תחליק על בננה ותראה שהיא מחלימה מהר משבר ביד), ההעתקה הבוטה מהעלילה של הבן דוד שלה (נו באמת? עיתונאית גמלונית וחנונית עם משקפיים?), שיחות הנפש מהאחות החורגת שלה שמביאות אותה להיות הגיבורה שהיא וכו' וכו'...זה גם חוזר על עצמו, וגם נראה לא ממש רציני...

העלילה של הפרק הראשון של הפלאש הייתה נראית דחוסה ועמוסה מידי, אבל היא נראית ממש ממש מרווחת ואיטית לעומת מה שצפוי בפרק או שניים הראשונים של סופרגירל.

מקווה שאתבדה, ממש מקווה, אבל כרגע זה לא נראה טוב.

אני לא בטוח שהבנתי מה אתה אומר

כי סדרה על גיבורת על אישה ממש לא צריכה להיות לא טובה.
הסוכנת קרטר בסופו של דבר לא הייתה מושלמת, אבל בכלל לא בגלל עניין נשיות. ודווקא שם כן חלק מהסדרה עסק בזה שהיא אישה כי זה חלק מהעניין בגלל שזה גם תקופתי.
&nbsp
את כל הבעיות שהיו בפרק הזה (כן, ראינו רק טריילר, אבל בגלל האורך והפירוט זה היה כמו פרק) יכלו לעשות גם בפרק על הפלאש או החץ.
גם לבארי היו שיחות נפש עם אנשים ועזרו לו להיות גיבור טוב יותר.
במידה מסוימת אולי אני אפילו שופט את הטריילר בחומרה מידי פשוט בגלל איך ערכו אותו. הכניסו פנימה מוזיקה שהרגישה לא מתאימה למשל.
&nbsp
ואולי פשוט התכוונת שהבעיה היא שאם יש בעיה בסדרה כזאת אז מייחסים את זה לכך שזאת סדרה על אישה. זה לא היה ברור כל כך...

איל51

New member
לא אמרתי שסדרה על גיבורת על צריכה להיות לא טובה

אמרתי שלסדרה על גיבורת על יש קושי גדול יותר מאשר לסדרה על גיבור על.
אפשר לעשות סדרה עם גיבורה נשית במרכז ושזו תהיה סדרה טובה. כ(חצי) ראיה - הסוכנת קרטר.
למה רק חצי? כי זאת דמות פחות מוכרת מסופרגירל, כי כל הקטע השוביניסטי הבעייתי בסדרה כזו דווקא שיחק לטובתם כי העלילה התרחשה בשנות ה-40/50, כי לפגי קרטר אין כוחות וכי זה שהוציאו סדרה אחת מוצלחת זה עדיין לא אומר שיצליחו להוציא עוד כאלו.
(וגם בגלל שאני לא כזה התלהבתי ממנה).

כמו שאמרת בשורה האחרונה - בסדרה עם גיבורת (על) ההשלכות של תקופות/עלילות פחות טובות יושלכו, במודע או לא במודע, על זה שאישה מובילה את הסדרה. לא אומר שזה מוצדק, לא אומר שזה בסדר, ולא אומר שזה נכון. אני רק אומר שזה המצב.

וכמו שאמרתי, הבעיה מבחינתי עם סופרגירל היא לא ה"גירל", אלא האווירה של הטריילר ודברים אחרים שציינתי בהודעה המקורית.

איל51

New member
ראיתי את הטריילר שוב (כן...עשיתי את זה, משום מה)

והבחנתי במשהו -
כשג'ימי אולסן וקארה מדברים בסוף, הם מתייחסים לסופרמן בלשון עבר: "הוא רצה שאעשה את זה?", "הוא רצה שתבחרי לבד" או משהו כזה.
האם זה אומר שמה שהעלית נכון. או שהוא מת, או שהוא לא נוכח כרגע, או ש...משהו אחר מונע ממנו להיות שם.
זה לא מסביר איך זה (אם וכאשר) יתחבר לשאר הסדרות של DC, וזה גם לא בהכרח תירוץ טוב (תלוי במה הוא יהיה) להיעדרות של קלארק קנט, אבל זה משהו.

LeRanch

New member
אוי, זה נראה רע!!!!

קלישאתי וילדותי להחריד. מקווה מאוד שהפרומו לא מעיד על הסדרה, כי אם כן זה הולך להיות הפלופ הגדול של העונה.

חחחח

את שוגה באשליות גדולות.
&nbsp
אולי באמת צריך לעצור את הזרם העצום הזה, אבל סדרה אחת גרועה לא תעשה את זה.
צפי לעוד שתי סדרות גיבורי על נוספות כל עונה בשנתיים שלוש הקרובות לפחות.
&nbsp
וזה רק סדרות גיבורי על - סדרות קומיקס באופן כללי (גם לוציפר היא סדרה קומיקס) יהיו אפילו יותר.

kordilia snake

New member
תמיד אפשר להיות אופטימיים

וגם אם יהיו עוד, אולי הסדרה הזאת תהיה תחילת הסוף.
&nbsp
בסוף למרות שהיא תהיה נוראית היא תצליח ברייטינג והיא עוד תקבל עונה שנייה
.

limors2

Well-known member
ראיתי רק חצי והפסקתי לראות, כי זה באמת ממש מספיילר.

אבל אני מתכננת לראות, כי היא עפה

הייתי צריך לדעת מזה שזאת רשת CBS

יש שם רק סדרה אחת שאני אוהב - המפץ הגדול - וגם היא די נמאסת כבר.
אז מה הסיכוי שהם יעשו משהו שאני יאהב.
אם כי נכון שמעולם לא ניסיתי את האישה הטובה.

AlicePJ

New member
טוב אז כנראה רק אני נהניתי מזה?

היה דווקא מוצלח לדעתי, מעניין, ואני מתכוונת לצפות בתוכנית בסתיו בהחלט. אין לי בעיה עם קלילות או סדרות שדי פונות לנוער, כי משום מה אני מוצאת את עצמי עדיין נהנית מסדרות כאלה מאוד, אפילו שכבר יש לי ילדים ואת שלב ה"עשרה" עברתי לפני יותר מידי שנים.
לא כל סדרת גיבורי על צריכה להיות אפלולית עם צילומים בעיקר בחושך. לא יקרה כלום אם תהיה סדרה קצת שונה.

בכלל לא מפריע לי שזה קליל

אני מאוד אוהב את זה בהפלאש
ואין לי בעיה גם אם זה פונה לנוער (אם כי אני לא בטוח שזה העניין כאן). באפי היא עדיין הסדרה האהובה עלי והיא בהחלט הייתה קלילה ופנתה לנוער.
גם סוכני שילד הרבה יותר קלילה מהחץ או גות'האם למשל.
הקלילות זאת לא הבעיה.
הייתי חוזר על מה שלדעתי הבעיות, אבל כבר פירטתי למעלה ופירטתי שקלילות זה לא הבעיה.

limors2

Well-known member
וואו, הרגע קלטתי שזו קליסטה פלוקהארט שם

היא כ"כ הזדקנה שלא זיהיתי אותה

כן היא בת 50

אבל מה שמטריד זה שנראה שהיא עברה יותר מידי ניתוחים פלסטיים ובגלל זה העור שלה מתוח כל כך.
&nbsp
לא שאני רוצה לבקר אותה על זה. זה בטח נוראי להזדקן בתעשיה שעד כדי כך מתמקדת במראה.

נראה מאוד ילדותי

נראה סדרת קומדיה בתפושת של גיבורת על, לא מבין בשביל מה לעשות עליה סדרה בפני עצמה?
זה לא נראה שווה יותר מעונה אחת בודדת! תסכימו איתי

עד הדקה השניה
לטריילר

בה היא התחילה לעוף, חיבבתי
אחרי זה פחות.
&nbsp
אחרי יותר מדי עונות של סמולוויל אני מתרחקת מהז'אנר...
&nbsp
זה ספציפית הרגיש לי ילדותי מאוד. וגם לי סופרמן היה חסר .

למעלה