kordilia snake

New member
הבן דוד שלה

הוזכר כ"כ הרבה פעמים במשך הטריילר, שאפשר לשחק משחק שתייה על כול פעם שהמילים "בן דוד" נאמרו פרק.

איל51

New member
משחק שתייה יכול להפוך כל דבר למשהו כיפי

ונראה לי שבסדרה הזו שתייה תהיה תנאי הכרחי לצפייה

איל51

New member
DC's Legends of Tomorrow טריילר

הולי שיט הולי שיט הולי שיט הולי שיט הולי שיט הולי שיט הולי שיט!!!!

לעומת הטריילר של סופרגירל זה נראה...וואו. פשוט..ווווואו. חוץ מהסיפור של שרה (היא חזרה לחיים בערך כבר 3 פעמים) שאולי אצטרך לסספנד, כל השאר נראה פשוט מטורף. גם מסע בזמן, גם קרבות אוויריים, גם כוחות על, גם ריי פאלמר, גם לנארד סנארט ו...מי יודע מי ומה עוד.

הוקגירל!
ריי מתכווץ!
White Canary!
הפלאש והחץ!
פיירסטורם!
ריפ האנטר!
ורשמית, הרע הוא ו-נ-ד-ל פריקינג ס-א-ב-א-ג'!!!!!

kordilia snake

New member
זה נראה כ"כ קלישאתי

ומשעמם, זה יותר טוב מסופרגירל אבל לא בהרבה.
&nbsp
וזה לא היה הכי חכם מצדי לראות את זה לפני שראיתי את סיומי העונות של החץ והפלאש
.

AlicePJ

New member
פרק סיום העונה של הפלאש לא שודר עדין

בארה"ב שודר פרק סיום העונה של החץ, אבל של הפלאש עדיין לא, כך שאם יש שם ספוילר (עוד לא ראיתי את הפרומו עדיין) אז זה מספיילר לכולם.

kordilia snake

New member
אני יודעת

התכוונתי לפרק של הפלאש ששודר יום שלישי/יצא ברביעי בבוקר(שעדיין לא ראיתי).

LeRanch

New member
This is going to be LEGEN.... wait for it... DARY!!!!!!!!!!!

הפרומו הכי מוצלח שראיתי עד עכשיו לעונת השידורים הבאה.

גם לטריילר וגם לסיום העונה של החץ. - אני לא שמח מזה

אבל אני מסכים עם עדי - זה נראה יותר טוב מהפרומו של סופרגירל, אבל לא בכל כך הרבה.
אם כי אני שמור על מידה הרבה יותר גדולה של אופטימיות מאשר במקרה של סופרגירל, במידה רבה כי שם הטריילר הראה כל כך הרבה שקשה לי להאמין שאני אוכל להיות מופתע לטובה. במקרה של הטריילר הזה, אומנם כנראה גילה יותר מידי, ובהחלט לא מעט, אבל עדיין נותר הרבה מאוד מאוד.
&nbsp
יש המן לא ברור. מה גורם למישהו לבטוח אפילו זמנית בקפטן קולד. למה מציינים שגם היט-ווייב שם אבל לא רואים אותו. למה לא מוסבר איך שרה שם (אולי זאת הסיבה שהסדרה מיועדת למיד-סיזן כי היא תחזור לחיים בעונה הבאה של החץ - מה שאומר שפשוט ספוליירנו בגדול) מה לכל הרוחות הקטע בזה שיש לנו רק חצי מפיירסטורם?
משפטים שנשמעים יותר מידי קלישאתיים אפילו בשבילי:
Oh, and the future
In the future non of you are heroes... You're legends
&nbsp
ארתור דארוויל, שמאוד אהבתי בדוקטור הו, באופן כללי נשמע בקטע הקצר שלו לא טוב.
&nbsp
אבל כמו שאמרתי אני שומר על אופטימיות מסויימת מכמה סיבות:
השחקנית שמשחקת את שרה הוכיחה את עצמה בתפקיד ולא קיבלתי רושם אחר עדיין.
ארתור דארוויל כן הוכיח את עצמו בעבר.
כנל על השחקנים שמשחקים את פיירסטורם וקפטן קולד (אם כי בפרק האחרון שבו הוא הופיע בהפלאש לא אהבתי את הביצוע שלו כל כך).
ואולי הכי חשוב זה שהצוות שיצר את הפלאש והחץ די הוכיח את עצמו.
&nbsp
&nbsp
*אין לי שמץ של מושג מי זה סאבאג'.
*האם מישהו לא הולך לציין את זה שעושה רושם שראינו בטריילר את הרוורס-פלאש במה שנראה כמו מכונת זמן?
*אם כבר מדברים על ספלייורים - מה הטעם לסיים עונה של החץ בכך שנראה שפאלמר מת אם ידוע שהוא נשאר בחיים?

kordilia snake

New member
לטריילר ואולי גם לעונה 4

של החץ.
&nbsp
רואים את שרה יוצאת בתוך הבריכה/ מעיין שבננדה פארבט זו שמחזירה אנשים לחיים.

איל51

New member
משהו מוזר מצילומי הטריילר לסדרה
אפשרי גם לפלאש

באחד מהתמונות של הסט הופיע משהו מעניין. עזבו שנייה את הדמות שיושבת בתוך הדבר הזה, השחרתי אותה בכוונה כי זה לא חשוב (כרגע).
תתייחסו למשהו אחר, משהו שמופיע בחלק התחתון של התמונה, משהו מתכתי, עם כנפיים.

האם זה סתם טיזינג של ההפקה? או שהאם נקבל בסדרה את הפלאש הראשון? ג'יי גאריק? והאם...רק האם, הוא קשור לבארי בצורה הרבה יותר הדוקה ו...קרובה?

איל51

New member
האם לוהק הספיידרמן החדש???

http://www.latino-review.com/news/asa-butterfield-is-spider-man
(זה לא המקור היחיד, אבל לא יודע כמה הוא אמין. ראיתי את זה בכמה מקומות)

מסתמן שכן.
ומסתמן שהוא....היא....הם....

אסא באטרפילד!

כמו שכתבתי לפני כמה זמן, הם כנראה הולכים לגמרי על גיבור חדש, צעיר, שלא היה חלק מאירועי הנוקמים (ודברים אחרים של מארוול) כי הוא עוד לא קיבל את הכוחות שלו וכי הוא...אמממ...צעיר.
לא התלהבתי ממנו ב"המשחק של אנדר", אבל זה לא באשמתו, הסרט עצמו קצת איכזב אותי. אבל אני כן חושב שהוא יכול להיות אחלה ספיידרמן, והשינוי שעושים פה ל"איך שהדמות נראית" יכול לעבוד טוב. השאלות הגדולות הן, כמובן, איך הוא ישתלב עם שאר הנוקמים? איך יהיה הסרט שלו (והאם שוב נקבל אוריג'ין)? ומתי יעשו עוד ריבוט?

מה דעתכם?

Chandler Rulz

New member
הוא היה בהחלט הניחוש שלי!

אבל זה לא באמת חוכמה.. יש איזה 3 שחקנים צעירים שתמיד עולים לי לראש כשצריך ללהק טינאייג'רס (אסא באטרפילד, לוגן לרמן ולאחרונה גם קולין פורד).
&nbsp
ועזוב את אנדר (אם כי חשבתי שהוא דווקא טוב). ב"הוגו" הוא היה נהדר!

איל51

New member
האמת שהניחוש שלי בהתחלה היה אחר

חשבתי שזה יהיה לוגן לרמן, אבל...זה לא שזה באמת שינה לי.
מה שחשוב זה איך הוא/הסרט יהיה, יותר חשוב מאיך קוראים לשחקן שיגלם אותו. לפחות בין השחקנים האלה.

לא אכנס ל"המשחק של אנדר" ולמה שלא אהבתי בו\ אבל כמו שאמרתי - זה לא היה בגלל בארטפילד. אני גם התרשמתי ממנו בהוגו.
העניין הוא שפה זה משהו שונה לחלוטין, אפילו מ"המשחק של אנדר". פה זה ספיידרמן, פה זה שובר קופות מטורף עוד לפני שהתחילו לצלם, פה יעקבו אחרי כל בדיל מידע, ופה זה גיבור על שמגיע אחרי סכסוך בין אולפנים, ריבוטים, החזרת הבן האובד הביתה והעובדה שאולי הבחור עם הקורים יהיה מרכז השלב השלישי של מארוול (ואולי גם מעבר לכך). זה המון על הכתפיים של אסא.
מאחל לו בהצלחה.

אני לחלוטין בעד

גם כי אני אוהב את השחקן וגם כי אני מאוד שמח מליהוק צעיר לתפקיד ועוד יותר מישהו שנראה עוד יותר צעיר ממה שהוא.
לפי איך שהוא נראה כרגע לפחות הוא נראה כמו מישהו שיוכל בעתיד לשחק באופן משכנע תיכוניסט גם בשנות העשרים המאוחרות שלו. (טוב, זה לא חריג, אנחנו רגילים לראות בני 28 משחקים בני 16...)

סרטון קצר מהסט של הסרט דדפול

ראיין ריינולדס ממשיך להתראיין על ידי מריו לופז.

בא לי לראות את הסרט הזה כבר

kim87

New member
הצגה עצמית

היי לכולם,
שמי ג'וליה ואני חדשה כאן. הלימודים גוזלים ממני זמן צפייה יקר
אבל מדי פעם יוצא לי לצפות בסדרה זו או אחרת. ומדי פעם אני כותבת עליה בבלוג שלי. אני צופה בסדרות מקנדה ומיפן לאחרונה (וצפיתי בסדרות מקוריאה עד לפני כמה זמן). אני יודעת שזאת אולי לא כוס התה של מרבית האנשים, אבל חשבתי בכל זאת לנסות את מזלי.

אני אשמח אם תעיפו מבט, תקראו ותגיבו.
https://coolasiablog.wordpress.com/ 
שמחה להצטרף אליכם.

למעלה