Don Nirtin

New member

מר טרול מס' 9 נחסם.

אורן, סליחה על ההודעה המבריקה שכתבת :-|D

אנצל את ההזדמנות
כללי סוכני שילד סוף עונה 2

סרטון מצחיק שמתאר שיחת טלפון בין ברט דאלטון, שמשחק את וורד בסדרה, והמנהל אמנותי הראשי של מארבל.

היי..מישהו זוכר מי הייתה הדמות אותה גילמה השחקנית

דידרה אוקונול בתיבת נוח?...
כתוב ששמה של הדמות היה "שירלי קוקמייאר" או משהו דומה ואני לא מצליחה להזכר מי היא הייתה...
האם היא הייתה העוזרת של משפחת בקט?..
&nbsp
מצרפת קישור לסידרה בIMDB...
&nbsp
תודה לעונים...

תודה על השיתוף

אני הולך לקרוא את זה בקרוב. אני מאוד אוהב את השחקן.
והתמונות באמת הזויות. מוזר שאלו שצירפת הם בעצם הכי שפויות.

Don Nirtin

New member
הללויהההההה!!!!!!!

מר יאיר, מר הוט, ומר מעצבן- נחסמו היום לנצח נצחים.

אין יותר טרולי HOT

עכשיו אפשר לחזור לשגרה. וכמובן
לכתום היקר שלי

pink lemon

New member
אפשר עצה בנוגע לציוד לימודי?

זה ממש OFF אבל אתם חברים טובים

אני מתחילה את הלימודים אוטוטו (לימודי תקשורת באוניברסיטה) ואני לא יודעת איזה ציוד לקנות.
חשבתי על קלסר גדול וחוצצים להפרדה. מה נהוג? מה כדאי?
צריכה את העצות שלכם

*אני לא לוקחת מחשב נייד כי זה לא נוח לי
&nbsp

Don Nirtin

New member
אני כן לוקח מחשב נייד כי אני כבד שמיעה

ולכן זקוק לתמלול.

הייתי הולך לשיעורים הראשונים בכל הקורסים ובודק מה באמת צריך.
קלסר עם חוצצים כדי לכתוב את החומר- רעיון טוב. הייתי מוסיף מדבקות על כל חוצץ כדי לדעת מה שייך למה.
מרקרים אולי כדי להדגיש נושאים או משפטים חשובים.

זה בערך מה שנראה לי טוב.

LeRanch

New member
המלצה שלי

לפני שנה א' רצתי לקרביץ לקנות איזה 10 מחברות כי חשבתי שאני אכתוב הכל בכתב יד ולא אשתמש במחשב. כמובן שביום הראשון ללימודים התבדיתי וקיללתי את הרגע שבו השארתי את המחשב בבית, והמחברות האלה יושבות באחת המגירות בחדר שלי ללא מטרה.
&nbsp
בתכלס זה תלוי בך ואם את לא מתכוונת להיעזר במחשב - אני ממליץ לבוא ביום הראשון עם מחברת לכל אחד מהקורסים שתלמדי. זה אמנם עוד רחוק, אבל תחשבי על הדרך שבה יהיה לך הכי נוח ללמוד למבחנים - במחברת עם כל החומר של הקורס בצורה מסודרת או מתוך קלסר שכולל גם דברים אחרים.
&nbsp
ממה שראיתי אצל אנשים שלומדים איתי, רובם דווקא עם קלסר ודפדפות נפרדות לכל קורס. אני לא מבין איך אפשר ככה

&nbsp
בכל אופן - שיהיה בהצלחה רבה וקחי את זה בקלות
באיזו אוניברסיטה את מתחילה ללמוד אם אפשר לשאול?

קודם כל בהצלחה

לגבי ציוד... אני ממש לא יודע.
אבל זה באמת עניין אישי גם ונראה לי הכי חשוב שתהיי פתוחה לאפשרויות.
כלומר שתהיי מוכנה לקנות חלק מהציוד אחרי היום הראשון אז תראי גם מה נוח לך יותר ומה נוח לך פחות וגם מה יש לאחרים - לא מבחינת כי מה שלאחרים יש זה נכון, אלא פשוט שזה ייתן לך רעיון מה מרגיש נכון יותר לך.
&nbsp
כמובן את צריכה קודם כל ציוד לימים הראשונים עד שאת מחליטה - לי תמיד נראה הכי נוח בלוק נייר שמחובר לכזה... לוח כתיבה? אני אצרף תמונה.
אבל באמת עניין של נוחות אישית.

LeRanch

New member
ה-clipboard הזה ממש עוזר!

קיבלתי אחד כזה במתנה ביום אוריינטציה לפני תחילת הלימודים, ומאז הוא איתי בכל מבחן (כן, אנחנו בכיתות המיושנות עם קרש בגודל מחק בתור שולחן כתיבה).

didalf

Well-known member
אני שונאת קלסרים

הדפים תמיד נקרעים או נאבדים לי והברזלים של הקלסר נהרסים. (אבל אולי אני סתם נזק).
אז אני אישית מעדיפה מחברות.
אבל באמת תראי בכמה ימים הראשונים מה נוח לך. תואר בתקשורת נשמע לי כמו משהו עם הרבה מלל שאולי כן עדיף מחשב.
&nbsp
ובהצלחה

twisted nerve1

New member
לי אישיתי כשאני למדתי

היה ממש נוח מחשב נייד, ואפילו קניתי אחד קטן כזה שהוא היה עוד יותר נוח (אם כי היו הרבה שהביאו גדול להרצאות וזה לא היה נראה לי בעייתי מדי).
אבל בהתחלה הייתי פשוט מביאה דפדפדת כזאת של דפים שנכנסים לקלסר, אבל לא את הקלסר עצמו (היה לי בבית קלסר גדול שהייתי מפרידה בין הקורסים בו עם חוצצים, אבל הוא היה ענק ולא הייתה לי סיבה להיסחב איתו ללימודים). פשוט הייתי מביאה דפדפת וכל קורס כותבת על דפים מתוך ורושמת לי למעלה לאיזה קורס זה שייך.
לא רציתי להיסחב עם תיק בגודל של ילקוט וגם לא הייתה סיבה. זאת אוניברסיטה, ואחד היתרונות לעומת בית ספר- שלא אומרים לך איך את צריכה לרשום דברים או איך לנהל לך את הסיכומים. זה אחד היתרונות לדעתי (יש סיבה שהמורה בבית ספר כל הזמן צעקה על תלמידים ואמרה להם שהם לא "סטודנטים חופשיים"
)

למעלה