מהסיבות ה
ייניות

מהסיבות ה
ייניות

כלומר ליהוקי סרטי מארבל...

אבל פתוח להכל כמובן

נ.ב. למי שלא טרח לעבור על כל שרשור ימי ההולדת הארוך יש היום יום הולדת מיוחד במיוחד (ואני לא מדבר על ג'וס ווידון)

לוהק שחקן לשחק את ספיידרמן (שוב)

ואני אומר שוב לא רק בגלל שכבר שיחקו אותו טובי מגוויר ואנדרו גארפילד, אלא כי לפני איזה חודש כבר דווח שלוהק לתפקיד ספיידרמן בסרטי מארבל הבאים השחקן אסא באטרפילד (המשחק של אנדר). אבל הדיווח אז היה כנראה שגוי.

עכשיו לוהק השחקן טום הולנד.
הליהוק שלו לתפקיד גורם לי עוד יותר לרצות לראות את סדרת הדרמה התקופתית Wolf Hall שבה הוא משחק.
חוץ מזה זה נראה לי שאני אצפה בסרט The Impossible (על משפחה אמריקאית בתאילנד בזמן הצונאמי הגדול שהיה שם)

חוץ מזה גם נבחר הבמאי לסרט - Jon Watts - שאין ו רשימת קרדיטים גדולה אבל ביים סרט איימה בשם Clown והשנה יוצא סרט שלו בשם Cop Car עם קווין בייקון.

LeRanch

New member
וולף הול לא משהו

ראיתי את הפרק הראשון ותחילת הפרק השני ולא התלהבתי בכלל.
הסרט "הבלתי אפשרי" מעולה מעולה מעולה. מצמרר, אבל מעולה.
לא יודע מה אני חושב על הליהוק הזה, כנראה אצטרך לראות אותו קודם על המסך בתפקיד כשאדע בדיוק מה מתכננים לספיידרמן החדש.

איל51

New member
לא מכיר אותו, לא שמעתי על הבמאי

משעשע שהתפקיד האחרון של טום הולנד שאני מודע אליו, הוא ב"לוק" שבו (כמו כל שאר הדמויות בסרט הזה שהן לא טום הארדי) רק שומעים את קולו.

שיהיה לו בהצלחה.

הוא באמת ילדון

כלומר הוא בן 19 (רק החודש נעשה בן 19)
חוץ מזה שאחת התמונות כאן היא מלפני כמה שנים...
&nbsp
וזה אחד הדברים שמאוד משמחים אותי בליהוק - שלקחו שחקן צעיר באמת. כי ספיידרמן אמור להיות תיכוניסט, לפחות בהתחלה. והוא באמת היה כזה גם בסרטים הקודמים. ובכל זאת בשתי הפעמים הקודמות ליהקו שחקן שהיה כמעט בן 30. (שאז היה מעל גיל 30 בסרטי ההמשך)

עוד סיבה שהוא יהיה טוב לתפקיד

היכולות הפיזיות שלו.
האינסטגרם שלו מלא סרטוני וויין שלו עושה כל מיני סלטות באוויר.
כמובן שרוב מה שיהיה בסרט יהיה אפקטים, אבל יכולות טבעיות לדעתי מוסיפות מאוד בדברים כאלו.
https://instagram.com/tomholland2013/?hl=en

איל51

New member
20 הפרקים הכי טובים של העונה ע"פ TV.COM

http://www.tv.com/news/best-episodes-of-the-tv-season-2015-143439866660

זה כמובן כולל ספויילרים לפרקים האלו ולסדרות בכללי.

מתוכם יצא לי לראות את הפרקים המדוברים של משחקי הכס, באנשי, Person Of Interest, דרדוויל, והפלאש.
(יש כמה פרקים שכמעט נכנסו לרשימה שלהם, מתוכם יצא לי לצפות בזה של הסוכנת קרטר, Arrow, הומלנד, הבחורה החדשה, על טבעי, וברוקלין 99).
כמובן שזה דירוג אישי של הכותבים באתר הזה, ובטוח שיש פרקים אחרים של אותן סדרות/סדרות אחרות שלאנשים אחרים יהיו חסרים ברשימה הזו.

מהפרקים שראיתי שכן הגיעו לרשימה הסופית, באמת שקשה לי לבחור מה הפרק הכי טוב. אני מאוד נוטה ללדרג את ההוא של משחקי הכס בתחתית הרשימה הזו, אבל ממש ממש לא בפער גדול וממש ממש לא באופן מוחלט, עם תחרות מצד דרדוויל.
באנשי כנראה שבטופ, אבל הפרק הזה של Person Of Interest היה מדהים מכל הבחינות (וכבר כתבתי עליו ביקורת בזמנו), וסיום העונה של הפלאש היה מעולה.
בקיצור...לא יודע מה הייתי בוחר. אבל אולי אצטרך לראות את הפרקים האלה שוב כדי להחליט

מה דעתכם?

LeRanch

New member
אז ככה

מתוך רשימת 20 הפרקים ראיתי את הפרקים של משחקי הכס, קומיוניטי, באנשי, סמוך על סול, מחלקת גנים ונוף, כתום זה השחור החדש, מבוקש, הג'ינקס, דרדוויל, הרומן, ה-100, הפלאש וג'יין הבתולה.
&nbsp
מבין כל אלה, ללא ספק בכלל, הפרק של הג'ינקס הוא הטוב ביותר - בעיקר בגלל הסיבה שהוא 100% אמיתי. הסדרה הזאת משאירה אבק לכל דבר אחר ששודר השנה, ואי אפשר בכלל להשוות אותה לסדרות האחרות ברשימה. בנוסף לכך, הפרק של משחקי הכס גם היה מצוין, נהניתי מאוד מהפרק של מחלקת גנים ונוף, הסיום של קומיוניטי היה חמוד והפרק של מבוקש היה מושלם ומדהים. במקום השני אחרי הג'ינקס נמצא כמובן הפרק של הפלאש, שהיא הסדרה החדשה הטובה ביותר בעיניי. כל היתר היו בסדר, לא משהו מיוחד.
&nbsp
מבין הפרקים שכמעט נכנסו לרשימה ראיתי את הפרקים של התיקון, המתים המהלכים, הסוכנת קרטר, הומלנד, הבחורה החדשה, על טבעי, ברוקלין 9-9, חסרי בושה, החץ ועמק הסיליקון. הבעיה היא שלפי שמות של פרקים אין סיכוי שאזכור מה קרה בהם

kordilia snake

New member
את מרבית הפרקים שם לא ראיתי

בגלל שאת רוב הסדרות אני לא רואה אז חוץ מהפרק של המאה שיום אחד אני אראה אותו ישנם הפרקים של הפלאש ושל מבוקש, מהפלאש סוג של איבדתי עיניין לקראת אמצע העונה ואת הפרק ההוא ראיתי תוך עשיית דברים אחרים והפרק של מבוקש הוא אחד השנואים עליי בתולדות הסדרה.

kordilia snake

New member
כי אני לא אוהבת פרקים

בסגנון הזה, בהתחלה זה היה טוויסט מעניין הקטע עם התרחישים, אבל ברגע שזה התחיל לחזור על עצמו ובעיקר ברגע שפוסקו ורוט התנשקו ופוסקו אמר שזו סימולציה זה עצבן אותי.
&nbsp
אני לא יכולה להסביר למה אבל אני פשוט שונאת את זה שהדמויות מודעות לעצמן ולזה שמה שקורה סביבן לא אמיתי.

kordilia snake

New member
אני לא זוכרת מה כתבתי

אבל היו הרבה פרקים שלא אהבתי בעונה הזו או פרקים אחר כך שיניתי את דעתי עליהם.

twisted nerve1

New member
תגובות

הפרקים מתוך מה שצויין שראיתי:
הפרק של משחקי הכס- דיי ראוי, פרק דיי טוב בעונה הזאת
בתוך איימי שומר- לא עוקבת אחרי התוכנית במלואה, מדי פעם רואה פרק, ולפעמים מערכונים, אבל את הפרק הזה, שהיה מערכון אחד ארוך, ראיתי בשלמותו והוא היה מעל למבריק. אחד הפרקים הסאטירים הכי טובים שראיתי אי פעם. ואחד הפרקים המוצדקים ברשימה הזאת
קומיוניטי- טרם השלמתי את העונה האחרונה, לא יכולה לשפוט עדיין.
באנשי- הפסקתי לצפות איפשהו בתחילת עונה 3, מזה שהסדרה התחילה קצת לשעמם אותי. לא יודעת אם אחזור אליה. את הפרק המדובר לא ראיתי.
סמוך על סול- האמת, עם כמה שאני מאוד אהבתי את העונה הזאת, לא זכורים לי הרבה רגעים של "וואו" או פרקים שהפילו אותי, כמו שהיה לי עם כמעט כל עונה של שובר שורות. אני מבינה למה הם בחרו את הפרק שהם בחרו. אבל נראה לי שמתוך העונה הראשונה הכי אהבתי את הפרק האחרון, ולא את זה שבחרו.
מחלקת גנים ונוף- האמת לא כזה אהבתי את העונה האחרונה. לא יודעת, בשלב הזה כבר קצת נמאס לי מהסדרה. אני מניחה שהפרק הזה סביר בשביל הפרקים שהיו בעונה האחרונה
כתום זה השחור החדש- מוצדק. אחד הפרקים החזקים בעונה 2 (לרגע חשבתי שהם בחרו פרק מעונה 3 שיצאה ממש לא מזמן, וטרם ראיתי). אני בכל זאת הייתי בוחרת בפרק הראשון של עונה 2, לדעתי הוא היה הפרק הכי חזק בעונה
מד מן- טוב, אני לא זוכרת כ"כ מה היה ספציפית בפרק שהם בחרו, אבל לא ממש אהבתי את העונה האחרונה, אז לא כזה משנה לי
הג'ינקס- בסדר אני משערת. ס"כ מאוד אהבתי את המיני סדרה, אם כי חשבתי שהיה אפשר לקצר אותה ל-4 פרקים, או לסרט טלוויזיה במקום למרוח את העניין על 6 פרקים. גם הטוויסט של הפרק האחרון שלא אחשוף אותו פה, היה בהחלט מפתיע ועשוי טוב. אבל בגדול אני מרגישה כל המיני סדרה הזאת קצת אוברייטדת. מעניינת מאוד, אבל לא כזאת מבריקה כמו שעשו ממנה. מה שכן. הפרק האחרון באמת הכי טוב פחות בגלל הטוויסט שחושפים בסופו, ויותר בגלל משחק נחמד בקונבנציות של כל הז'אנר הדוקומנטרי- עם כל העניין שאנחנו רואים את "מאחורי הקלעים" של איך המראיין מתכונן לראיון (בטח לא כתבתי את זה ברור כמו שרציתי לכתוב).
הרומן- הפיילוט- מוצדק- ואולי בין האהובים עלי מהפרקים שנבחרו (יחד עם הפרק מאיימי שומר). תגידו מה שתגידו על העונה. הפיילוט לא יצא לי מהראש כמה ימים טובים אחרי שראיתי אותו.

מאלה שכמעט נכנסו- הסדרות שראיתי:
The Walking Dead's -No Sanctuary - פרק יחסית טוב, לסדרה מאוד לא אחידה ברמתה. מה שכן לדעתי היו פרקים יותר טובים בחצי השני של העונה.
Agent Carter's - Snafu - ראיתי, אבל לא זוכרת מה היה שם, ובסופו של דבר אף פרק מהסדרה לא ממש הפיל אותי
Masters of Sex's - Fight - הפרק הכי טוב בעונה השניה בהחלט
New Girl's - Background Check - פרק מצויין בעונה שכמעט לא היו בה פרקים חלשים. מוצדק.
Shameless: Crazy Love - עונה לא אחידה, אבל כן, אחד הפרקים החזקים בה
iZombie's - Blaine's World - הסדרה דיי איכזבה אותי, אף פרק לא ממש נשאר איתי בסופו של דבר. לא נראה לי שאני חוזרת לעונה הבאה
Man Seeking Woman's - Tea Party" - אני לא זוכרת מה היה ספציפית בפרק הזה, אבל כל פרק היה דיי מצויין בסדרה המעולה הזאת. אז בטח היה משהו טוב.

didalf

Well-known member
כמובן שלא ראיתי כמעט כלום

בעצם הופתעתי לגלות שכן ראיתי שניים מהרשימה

סול והרומן. נראה לי שאני מסכימה איתם למרות שאני לא כזה זוכרת מה היה בפרקים האלה.
בעיקר אני מסכימה עם מיקי לגבי הרומן. כאילו לא שזה השפיע עליי לכמה ימים אבל כן שהוא היה מאד טוב, בלי קשר לעונה עצמה שהייתה ככה.
&nbsp
ותוך כדי שאני מקללת אותם על זה שהם לא הכניסו את שיימלס 506 אז ראיתי אותו ברשימת הפרקים שמכמעט נכנסו. שזה כמעט טוב מצידם. הפרק הזה ריסק אותי.
&nbsp
עוד ברשימת הסדרות שכמעט נכנסו וראיתי - סיליקון ואלי, שמשומה משם הפרק נדמה לי שהוא באמת היה מצחיק אבל אני לא זוכרת

אז גם אני אגיב...

קומיוניטי – באמת פרק מעולה. אחד הטובים בעונה שהייתה לא אחידה לדעתי. אם כי פרק הפיינטבול לדעתי היה יותר טוב. אבל אולי טיפשי לתת את התואר לפרק פיינטבול (פשוט כי כל פרק פיינטבול תמיד מרגיש נחות לפרק המקורי)
Justified – לא בטוח. באופן כללי לא מאוד אהבתי את העונה הזאת. אם כי אם לבחור פרק אחד מהעונה אז באמת פרק הסיום.
סול – פרק טוב של הסדרה. אבל לא זכור לי כיוצא דופן באופן מיוחד משאר הפרקים. אולי בעצם הגילוי בסוף הפרק באמת מייחד אותו.
מחלקת גנים ונוף – היו דווקא הרבה פרקים שאהבתי בעונה האחרונה. זה באמת אחד מאלו שמאוד מאוד אהבתי. ממש בא לי לראות אותו שוב עכשיו.
מד מן – זכור לי כפרק טוב, אבל לא זכור לי מספיק ממנו כדי לזכור שהוא היה מיוחד מאחרים. אני בטח הייתי בוחר בפרק הסיום.
דרדוויל – זה אחד המקרים היחידים שמדובר בפרק שהוא לא סוף עונה, אבל לא הייתי צריך לבדוק כדי לדעת על איזה פרק מדברים (גם במחלקת גנים ונוף והמאה לא הייתי צריך לבדוק). במקרה הזה שם הפרק מיד מזכיר על איזה פרק מדובר. ובעוד שרוב הפרקים יחסית מתערבבים יחד מבחינת עלילה לאחר כמה זמן, קל מאוד לזכור שמה העלילה של הפרק הזה הייתה שונה. אבל למרות שזה פרק מאוד טוב באמת, קשה לי להאמין שהוא הפרק הכי טוב שהיה בעונה. פשוט כי זכור לי המון פרקים מעולים. אבל אני לא יכול להצביע על פרק מסוים.
ה100 – זה פרק מעולה שכנראה באמת צריך להיחשב בתור הכי טוב בעונה. בהתחלה חשבתי שזאת בחירה לא נכונה כי הפרק האחרון היה חזק יותר. אבל מצד שני לפרק סיום העונה גם היו חלקים שהיו חלשים.
הפלאש – פרק סיום העונה באמת היה מעולה. אבל גם היו לו חלקים פחות טובים. די הרבה חורים למשל. והיו פרקים כל כך טובים בעונה הזאת שקשה ליל האמין שלא יכלו לבחור בפרק אחר.

הכמעט נכנסו:
פרק 3X08 של ויקינגים באמת היה מעולה. אני כבר לא זוכר הרבה מהתוכן שלו המילולי שלו, אבל סצנות הקרב בו היו מדהימות.
פרק 1X07 של סוכנת קרטר היה טוב, אבל באופן כללי לא מתתי על פרקי סיום העונה. לדעתי הפרקים הראשונים של העונה היו טובים יותר דווקא.
שיימלס 5X06 היה מדהים. כמובן שלא זכרתי על איזה פרק הם מדברים לפי השם, אבל כשבדקתי וראיתי שזה הפרק שבו איאן לוקח את התינוק... טוב ברור שזה הפרק הכי טוב בעונה. ובאופן כללי פרק מדהים. וזה עוד לפני שניזכרתי באיך שהוא הסתיים בין איאן ומיקי.
פרק סיום העונה של אני זומבי דווקא מאוד עיצבן אותי. נכון היה שם אקשן טוב והייתה דרמה לא רעה. אבל הוא סבל מהרבה דברים אחרים.
החץ סבלה מעונה לא טובה במיוחד, אבל זה בעיקר בחצי השני שלה. פרק 2 של העונה באמת היה ממש טוב (לפחות עד כמה שאני זוכר).
Man Seeking Woman – אני מניח שהם מדברים על הפרק Teacup, כי לפי רשימת הפרקים בIMDB זה הדבר הכי קרוב לשם tea party שהם נתנו. אבל אני כבר לא זוכר בדיוק מה קורה בו, חוץ מזה שזה הפרק הסדרה שברה את הנוסחה של עצמה ובמקום להתמקד בג'וש, התמקדו באחותו. זאת כנראה בחירה טובה כי הפרק כן זכור לי כמאוד טוב. ואני בהחלט זוכר שהיו חלק מפרקי הסדרה שלא היו כל כך טובים.

מאוד חבל לי שלא הופיע פרק של סוכני שילד. לא שהסדרה היא התגלמות מושלמות או משהו, אבל היו כמה פרקים ממש מעולים.
יש בטח עוד סדרות שהיה הגיוני אם פרק שלהם היה מופיע כמו אורפן בלאק, פארגו (למרות שטכנית הסתיימה לפני יותר משנה, אז כנראה בגלל זה לא) ואני בטח לא חושב על עוד דברים.

didalf

Well-known member
ראיתי סופסוף את הסרט הברזילאי "איך שהוא מסתכל" משו כזה

איזה סרט חמודדדדדדדדד

&nbsp
הייתי במצברוח באסה כל היום משומה והוא מזה שימח אותי עכשיו.
תודה למי שהמליץ לי

למעלה