תגובות
הפרקים מתוך מה שצויין שראיתי:
הפרק של משחקי הכס- דיי ראוי, פרק דיי טוב בעונה הזאת
בתוך איימי שומר- לא עוקבת אחרי התוכנית במלואה, מדי פעם רואה פרק, ולפעמים מערכונים, אבל את הפרק הזה, שהיה מערכון אחד ארוך, ראיתי בשלמותו והוא היה מעל למבריק. אחד הפרקים הסאטירים הכי טובים שראיתי אי פעם. ואחד הפרקים המוצדקים ברשימה הזאת
קומיוניטי- טרם השלמתי את העונה האחרונה, לא יכולה לשפוט עדיין.
באנשי- הפסקתי לצפות איפשהו בתחילת עונה 3, מזה שהסדרה התחילה קצת לשעמם אותי. לא יודעת אם אחזור אליה. את הפרק המדובר לא ראיתי.
סמוך על סול- האמת, עם כמה שאני מאוד אהבתי את העונה הזאת, לא זכורים לי הרבה רגעים של "וואו" או פרקים שהפילו אותי, כמו שהיה לי עם כמעט כל עונה של שובר שורות. אני מבינה למה הם בחרו את הפרק שהם בחרו. אבל נראה לי שמתוך העונה הראשונה הכי אהבתי את הפרק האחרון, ולא את זה שבחרו.
מחלקת גנים ונוף- האמת לא כזה אהבתי את העונה האחרונה. לא יודעת, בשלב הזה כבר קצת נמאס לי מהסדרה. אני מניחה שהפרק הזה סביר בשביל הפרקים שהיו בעונה האחרונה
כתום זה השחור החדש- מוצדק. אחד הפרקים החזקים בעונה 2 (לרגע חשבתי שהם בחרו פרק מעונה 3 שיצאה ממש לא מזמן, וטרם ראיתי). אני בכל זאת הייתי בוחרת בפרק הראשון של עונה 2, לדעתי הוא היה הפרק הכי חזק בעונה
מד מן- טוב, אני לא זוכרת כ"כ מה היה ספציפית בפרק שהם בחרו, אבל לא ממש אהבתי את העונה האחרונה, אז לא כזה משנה לי
הג'ינקס- בסדר אני משערת. ס"כ מאוד אהבתי את המיני סדרה, אם כי חשבתי שהיה אפשר לקצר אותה ל-4 פרקים, או לסרט טלוויזיה במקום למרוח את העניין על 6 פרקים. גם הטוויסט של הפרק האחרון שלא אחשוף אותו פה, היה בהחלט מפתיע ועשוי טוב. אבל בגדול אני מרגישה כל המיני סדרה הזאת קצת אוברייטדת. מעניינת מאוד, אבל לא כזאת מבריקה כמו שעשו ממנה. מה שכן. הפרק האחרון באמת הכי טוב פחות בגלל הטוויסט שחושפים בסופו, ויותר בגלל משחק נחמד בקונבנציות של כל הז'אנר הדוקומנטרי- עם כל העניין שאנחנו רואים את "מאחורי הקלעים" של איך המראיין מתכונן לראיון (בטח לא כתבתי את זה ברור כמו שרציתי לכתוב).
הרומן- הפיילוט- מוצדק- ואולי בין האהובים עלי מהפרקים שנבחרו (יחד עם הפרק מאיימי שומר). תגידו מה שתגידו על העונה. הפיילוט לא יצא לי מהראש כמה ימים טובים אחרי שראיתי אותו.
מאלה שכמעט נכנסו- הסדרות שראיתי:
The Walking Dead's -No Sanctuary - פרק יחסית טוב, לסדרה מאוד לא אחידה ברמתה. מה שכן לדעתי היו פרקים יותר טובים בחצי השני של העונה.
Agent Carter's - Snafu - ראיתי, אבל לא זוכרת מה היה שם, ובסופו של דבר אף פרק מהסדרה לא ממש הפיל אותי
Masters of Sex's - Fight - הפרק הכי טוב בעונה השניה בהחלט
New Girl's - Background Check - פרק מצויין בעונה שכמעט לא היו בה פרקים חלשים. מוצדק.
Shameless: Crazy Love - עונה לא אחידה, אבל כן, אחד הפרקים החזקים בה
iZombie's - Blaine's World - הסדרה דיי איכזבה אותי, אף פרק לא ממש נשאר איתי בסופו של דבר. לא נראה לי שאני חוזרת לעונה הבאה
Man Seeking Woman's - Tea Party" - אני לא זוכרת מה היה ספציפית בפרק הזה, אבל כל פרק היה דיי מצויין בסדרה המעולה הזאת. אז בטח היה משהו טוב.