נשים

גם אני שואלת ואנסה לענות../images/Emo8.gif...

כי אף אחת לא מוכנה להודות שהיא יודעת להיות רעה ומלעונה אמרתי שיש כאן יפות נפש

d a n i e l s 5

New member
א.

לא ראיתי התלהמות ......ראיתי דיון. ב. לכי תקראי שוב כמה וכמה תגובות אולי יפול לך האסימון. ג. למה זה מציק לכן כל כך שמישהו לא מצליח להתחבר לחוש ההומור של הכלל.......תודי שזה שווה מחשבה, למה זה איים כל כך ? ד. כפרה.....חתולה , כלבה........מה זה בעצם משנה. ה. אני הכי בלונדינית שיש (במוח כמובן), מה תעשי לי ?

Rinattt

New member
אהההההההה

אם הייתי גבר הייתי עושה לך...
[סעיף ה'] אני מתחילה מהסוף כפי שאת רואה ולסעיפים הבאים: א. היו כמה שאמרו שזה פוגע ומעליב ובלה בלה בלה... קראי לזה דיון אני קראתי לזה התלהמות, כך או כך זה הפריע כאן לכמה. בקשר ל-ג זה מה זה לא מפריעעעעעעעעעעעעעע לי, תעשו מה בא לכן, הבעתי דיעה בצורה הכי נורמלית ומכובדת שיש. הסברתי למה לי זה לא מפריע. בקשר ל-ב' אני עובדת דואר ישראל עברתי לטלכרט ממנזמן ממנזמן
והאחרון ד' כ-פ-ר-ה כלבה חתולה... הכי טוב נמרה תשאלי את דוד!]

Rinattt

New member
ועוד בג'

היא אמרה על כלל הנשים, זה למה הגבתי. כשאת הגבת אתמול לערסי לא הגבתי לך, כי הרי ברור שזכותך להביע דעתך. מה עם שאר הסעיפים? עצרת בשלב מוקדם מידי

כפרה! תעבור לגרוזיניות

אני מבטיחה לא להעלב ולא להאשים אותך בהכללות/שנאה. יודע איך הכרתי את בעלי? היו שניחדרים בקריה שהיו צמודים. באחד, הפנימי מבין השניים, התגודדו להם כמה קצינים צעירים בדרך לארוחת צהרים. ובשני הגיעה קצינה צעירה גריזיניתשלא מכירה עדיין אף אחד. החבר'ה צחקו בתוך החדר הפנימי ולא ראו שיש שם "גברת". אז ככה היתה השיחה "איפה אוכלים היום?"... "נראה לי שבחדר אוכל יש חמין, לא חוזר לפה איתכן אחרי זה (צחוקים)"... "בא לי בשר טוב, אולי נלך החוצה?"... "תשמע משהו... איך קוראים לחציכת הבשר שמסביב לכוס?"... ואז הצצתי לחדר במבוכה, שידעו שאני שם... ואמרתי "אישה". היתה מבוכה. הם שתקו. ואחר כך כולנו פרצנו בצחוק. אחרי שנתיים וקצת התחתנתי עם אותו שוביניסט גס רוח ששאל את השאלה, וכמובן הפכתי לכלבה שאני היום. ואם כבר בכלבים עסקינן... את שמונה מתחת לאפס ראית? גם אם מישוה ממש לא אוהב כלבים אחרי הסרט הזה הוא יבים שאין עליהם! אין!..
"תגיד שמע אחת חדשה שסיפרו לי אתמול...

magic40

New member
אתה ....אתה....

אין ספק שהצלחת להסיח את דעתנו מהשיט שמסביב אבל זה לא גרם לחיוך נסה שוב

אפשר גם אפשר.

ובלבד שתדע להיות כלבה כשצריך ... וחתולה היכן שצריך... ושתיהן יחד אתה יודע... פעם תיילל פעם תנהם
מה הלך פה ביומיים האחרונים? מה כבר פיספסתי כשאני מפלרטטת רק עם
ים

יערית

New member
למה?

ככה בכללית יש לי תשובה אחת:קנאה! זה מולד או שמתפתח עם הזמן,יש כאלו שזה מאד משתלט על אופיין ויש כאלו שזה מתבטא בצורה אלגנטית,לא ממש מבחינים בזאת. אבל קנאה בהחלט צד מאד חזק במין הנשי ,המשפט"הדשא של השכן לא תמיד ירוק יותר" הומצא עבור הנשים בכל המישורים.

../images/Emo10.gif זו החוויה האישית שלך

ואני מצטערת לשמוע שהיא כזו. ונקודה למחשבה... אני מאמינה שמה שנכנס לתוך חיינו משקף משהו בתוכנו, ולכן כל עוד תחשבי כך, זה מה שתפגשי. שינוי קטן בגישה, בחשיבה הזו - ותפגשי גם מציאות אחרת. מאחלת לך לפגוש אותה - כי היא נפלאה. מציאות של אחוות נשים, של פרגון, בכל המישורים. היא שם. כל מה שצריך כדי לראות אותה זה להחליף משקפיים.

יערית

New member
ומי אמר שאני לא מאמינה בזה?

ועוד איך זה קיים,אבל גם האחר,את הופכת את זה לטהור מידי ואני לא חושבת כך,כם מאחר ואני עם ניסיון גם מזה וגם מזה. חוויתי אחוות נשים הרבה שנים ,בואי נאמר שבטח עוד אחווה אבל עדיין לא זה לא מבטל שיש גם צדדים מכוערים וביננו גם את יודעת את זה:). ללא משקפיים אמיתית מאד ומציאותית

יערית

New member
אם כך

את טוענת שכל מערכות היחסים שיש בין נשים הן טהורות ? לא ניתקלת אחרת בחייך? אלו הם חייך כך גלא יכולה לפרט בשמך,אבל בשמי פירטתי שמערכות יחסים טהורות בין נשים הן נדירות ביותר. אגב,זה שאני רואה כך את הדברים לא הופך אותי לקנאית או כל ניתוח פסיכולוגי אחר,ניתקלתי בזה,טעמתי מזה, טעם רע ומגעיל נשאר לי על השפתיים ויחד עם זאת אוהבת את חברותיי בלב ובנפש והן הפכו מעטות ביותר, אבל המשקפיים לא שונות משלך.

מערכות יחסים הן בני אדם

לא בין "נשים" מה זה מערכות יחסים לא טהורות? אם היו לי מערכות יחסים שלא עלו יפה - זה לא היה על בסיס של קנאה, צבע הדשא, או בגלל העובדה שהיתה זו מערכת בין נשים. בואי נאמר שמשני אנשים התאכזבתי קשות. אחת אישה, אחד גבר. ובשני המקרים גם לי היה חלק באותה תוצאה מאכזבת. מאף אחד מאותם מקרים לא הסקתי שנשים הן קנאיות כפי שכתבת בהודעתך. ולא הסקתי גם אף מסקנה לגבי בני אדם בכלל. רק מסקנות לגבי עצמי. מה מתאים לי ומה לא מתאים לי. תקראי את זואי: הפוסל במומו פוסל. לא אני כתבתי, אבל מסכימה עם כל מילה.

בני אדם

בובה, הרי אין סיכוי בעולם שאת חושבת שמערכות יחסים הן רק בין בני אדם. יש דינמיקה שונה בין שתי נשים, (וגם זו תשתנה בין אחת לשניה). יש דינמיקה שונה בין שני גברים (שתשתנה בין גבר לגבר), בין נשים לגברים. זה לא אותו הדבר. זה לא אומר שהדינמיקה היחידה שכוללת ביציות היא כזו שמכילה נשים.

אם זה משתנה מאשה לאשה

ומגבר לגבר - אז מה הטעם בהכללה? הסבירי פליז. עם כל חברה שלי יש לי אינטרקציה טיפה שונה. הדבר היחיד שדוקא משותף לכל החברות שלי שהן לא קנאיות ויודעות לפרגן.
אם כבר הכללה. אז למה היא לא טובה?
זה היה עם אהבה, נו שויין... ועוד משהו - כל מה שאני כובתב זה מה שאני חושבת. אז משפט כמו "הרי אין סיכוי בעולם שאת חושבת " על משהו שכתבתי מה הוא בא להגיד בעצם? שאם את משוכנעת במשהו אז גם אני בודאות חושבת כך? שוב - הסבירי פליז.

את בעצמך

באחת מהתגובות שלך ציינת את המילה "אחוות נשים"... מבינה מזה שגם את חושבת שיש דבר כזה דינמיקה מיוחדת בין נשים. ובכלל... כשאמרתי שדינמיקה בין נשים שונה מדינמיקה בין גבר ואישה, אמרתי שונה. זה לא אומר רע או שלילי. זה אומר שונה. בדיוק כמו ששוני בין גבר לאישה הוא עובדה. כול מה שעובדה זו אומרת זה שהם שונים ולא שהאחד טוב מהאחר.

למעלה