נשים

אני מודה!

מודה שהייתה לי כלבה 12 שנה...עד שנפטרה מזקנה. מודה שהיא הייתה החברה הכי טובה שלי. מודה שהיא הייתה הכי נאמנה לי. מודה שהיא תמיד פרגנה לי. מודה שהיא תמיד שמחה איתי. ואני מודה שמאד אהבתי אותה. אז מי שרואה במילה כלבה...דימוי שלילי...זה רק מי שזקוק לאיזשהו דימוי שלילי לזן מסויים שיש לו בעיה אישית/נפשית איתו. זה במקום לדיג...אני שונא נשים ! אז שידיג כלבה. זה לא עושה את זה יותר נכון,אפילו אם יצרח את זה בחוצות אשקלון רבתי. בחיאת אימאיממממששש'לי...הייתה לי כלבה שלא קראה את התאוריות הפסיכופטיות האלו...והיא הייתה אחלה כלבה . אבל אני גם מודה ש...יש כלבות מסוגים שונים... כמו שיש נשים מסוגים שונים. גברים מסוגים שונים. אנשים מסוגים שונים. וגם ארמדילות ופנדות מסוגים שונים. עכשיו לכי תבני תיאוריות מזה.

d a n i e l s 5

New member
שאני לא אגיב?

הגבתי אתמול לשרשור של ערס...אמרתי שהוא דוחה אותי, יותר נכון התגובות דחו אותי . וכן ...מה לעשות אני לא אוהבת הומור שכזה......ומרגישה בסדר לגמרי עם חוסר האהבה שלי , ומכאן ולא לדעת לפרגן לנשים הדרך היא רחוקה. לכן קצת קשה לי עם חלק מהתגובות כאן שתקפו אותך על זה שאת לא יודעת לפרגן להומור .......בחייאתקום......מי אמר שצריך לפרגן תמיד להכל , מי אמר שמה שמצחיק אותכם צריך להצחיק גם אותי.....תפרגנו אתם לי על המחשבה שלי , או לא תפרגנו , אבל על תשללו אותי כי אני חושבת אחרת מכם :) אבל....גם לא מתחברת למה שכתבת כאן למעלה......המין החלש- המין החזק. קנאת נשים (או תקראו לזה חוסר פרגון) קיימת באותה מידה כמו תופעת קנאת הפין ......והיא באבואה קיימת . ואת התופעות האלה גם אצל נשים וגם אצל גברים תמיד רואים "במלחמות" סביב המין השני . אחוות נשים קיימת ובגדול .......ואני מאמינה לה בגדול !

d a n i e l s 5

New member
טויטי ...

זה השם שלה....... ומי שמכיר אותה...מאוהב בה ! והיא גם כלולה בהסדרי הראיה :) ולהבדיל ממך...הדימוי שם בקונונטציה שלו...הוא זה שהכעיס אותי ולא המילה כלבה .

דניאל'ס לתשומת ליבך...

ערס הוסיף ואמר בהודעה שניה שלו ומרככת שהוא אוהב הומור גם אם הוא שחור ובינינו הכל עניין של בחירת הראיה בדבר לדעתי לקח את דבריו באופן אישי ונסערת אם את מרגישה וחושבת שאינך כלבה והנשים אכן המין החזק ומפרגנות לא הבנתי מדוע הכעס המעודן שלך מתפרץ כאן על האמירות אז אמרו...חשבו...

d a n i e l s 5

New member
הוא אמר, אני אמרתי.....

ושם זה נסגר ! אני כבר מזמן לא שם....מאתמול . לא מבינה למה את לוקחת את זה ככה קשה :)

תמשיכו!

קצת להבהיר

כשאני כותבת "מפרגנת להן על רגע של שעשוע" - זה לא אומר "שמה שמצחיק אותכם צריך להצחיק גם אותי". אז לגבי מה שכתבת: מי אמר שצריך לפרגן תמיד להכל , מי אמר שמה שמצחיק אותכם צריך להצחיק גם אותי.... - אף אחד לא אמר את זה. לפרגן לאדם להשתעשע זה עדיין לא אומר שאת צריכה שההומור שלכם יהיה דומה. .תפרגנו אתם לי על המחשבה שלי , או לא תפרגנו , אבל על תשללו אותי כי אני חושבת אחרת מכם :) מי שלל? תראי לי מישהו ששלל משהו שכתבת בשרשור הזה. את הבעת עמדה. אנשים הגיבו לעמדה שלך. לא ראיתי שום שלילה. גם בשרשור הזה וגם בשרשור הקודם בחרת להשתמש במילים חריפות - זכותך. כל מה זה שאומר לי שהנושא מעורר אצלך רגישות מסוימת. ואולי גם גועל (כתבת איכס, אז ככה אני מסיקה, אולי אני טועה). מעבר לזה - שום כלום.

d a n i e l s 5

New member
מסקנה נכונה....

חלק מהתגובות לשרשור ההוא האלו בי גועל .....צדקת , לא השירשור..... ומכאן בא האיכס. אני רק התייחסתי ל - יאללה זה רק הומור .....ולכן הרגשתי צורך להגן על חוסר ההומר שלי . מה גם שהנושא כאן...לדעתי הוא אחר....... וזאת היתה רק ניגעה קלילה ההומור שלי או החוסר בו.

Rinattt

New member
תגידו בנותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

למה כולן התייחסו לדימוי הכלבה??? והתלהמו על כך??? למה על דימוי החתולה לא התייחסתן???

Rinattt

New member
לא נעים להגיד אבל...

כשהייתי נשואה היה לנו סוס ערבי טהור, זה נראה לך אומר משהו על בעלי לשעבר שהוא מסוג השייח'ים הסעודיים?
תוהה...

galia1962

New member
כי הדימוי של כלבה הוא שלילי

ורק מי שאין לו כלב יכול ליחס לכלבות "כלבתיות" במובן ביצ'יות כי כלב הוא היצור הכי אוהב ונאמן ומגן וחברי שאני מכירה... בעוד הדימוי של אישה- חתולה הוא חיובי, רכה ומתפנקת

למעלה