נשים

חיפוש - את מערבבת דברים כאן

אני מסכימה שיש שוני בין גברים לנשים (אם לא היו שוני, היה נברא מים אחד ולא שניים - מאד פשוט). אני מסכימה שיש "אחוות נשים" ויש "אחוות גברים". אבל אני לא מסכימה שבמערכת יחסים בין בני אדם - השייכות למין מסויים היא זאת שמכתיבה את עיקר הדינמיקה. בואי לא נוציא דברים מהקשרם. אני כתבתי ליערית שכתבה שקנאה מאפיינת נשים או יחסים בין נשים ומשם עניתי לה - מערכות יחיסם הן בין בני אדם ולא בין "נשים". כל משפט - בהקשרו.

לגבי הסוף

ברור שאם אני משוכנעת במשהוא את בוודאי תחשבי גם כך... הרי אין סיכוי שתחשבי אחרת :))

באמאשלך - יש לי בעיות ב MS PROJECT

את יכולה להושיע אותי? אני חסרת ישע ותלותית - הנה אני מודה!

ועוד משהו

מציאות - היא וסבייקטיבית, וכל אחד מייצר את שלו. אז לפני שאת מגיבה לי עם המילה מציאות, קחי בחשבון שכש X כותב את המילה "מציאות", אני מייד מתרגמת את זה "המציאות של X".

° זואי °

New member
"הפוסל, במומו פוסל"

מעולם לא הרגשתי שנשים שהיו בסביבתי הן נשים קנאיות ולא מפרגנות. מעולם לא קינאתי ולא פרגנתי לחברות שהיו מסביבי. וגם אם הייתה סיבה לקנא וקנאתי, זה בא עם פירגון. חושבת שאם מישהי מרגישה ככה, זה בעיקר משקף את עצמה ולא את הסביבה שלה. חולה על נשים שטוענות שנשים הן קנאיות ורעות וכלבות וכו' וכו' וכו' (כל שמות התואר הנפלאים שמדביקים לנשים). תמיד תוהה אם המחשבות האלו באות להן מתוך הכרה שלהם את עצמן או מתוך חוסר הבטחון שלהם שגורם להם לחשוב שכל הסביבה שלהן כזאת.

magic40

New member
ממש קנאיות כאן

נה נה נה

שירלי6

New member
ככה ביננו? בשקט?

אני תמיד מקנאה באישה שיש לה נעליים יותר יפות משלי.

זואי אני לא מסכימה...

אומנם אני לא מכלילה אך לצערי נתקלתי במשך חיי בלא מעט נשים קנאיות וצרות עין ואינני נכללת לקטגוריות שהעלת... אינני נחשבת בסביבתי כאדם שלא מפרגן לאחרים וגם לא כאחת שאין לה ביטחון ההפך מאחר ותמיד הצלחתי והיה לי לא הצלחתי להבין את התנהגותן של חלק מהנשים שסביבי ואם תרצי אתן לך דוגמאות ותשפטי על אופיין

galia1962

New member
../images/Emo45.gif מסכימה איתך זואי

מאמינה שאנחנו פוגשים את מה שמקרינים לסביבה

למעלה