נשים

יערית

New member
תחשבי ברחב יותר

לא להתמקד בזה כי זה נוח,הבט רחב יותר יבהיר לך שזה שטויות כל ה"צעקה" הזו אנחנו חכמות יותר ,טובות יותר,חזקות יותר וכו',אנחנו בזכות עצמינו נכון,אבל מי מי מי לא רוצה גבר במחיצתה,אני רוצה הצבעה על כך.:)

אל תדיגי לי ש...

התכוונת למאזן שלי

magic40

New member
זה מה שקורה שיוצאים לחופש מהילדים?

הרסת אותי חושבת כמוך העוצמה

Revolter

New member
דיברת הרבה על איזון

מודה שאותי זה מעט משעמם. אף פעם לא הייתי ממש חזק בזה.

"ישתבח שמו שעשני כרצונו":))

וישתבח המח הגברי שהמציא לנו פטנטים למילוי חשקונים ומאווים סמוים שלא כוללים "טעוניי יכולת" :))

n o g a1

New member
המין החזק/ המין החלש

מיון המינים לחזקים וחלשים זו תפיסה תחרותית ביסוד. לא רואה צורך בהשוואה בין המינים. ההשוואה אינה מקדמת דבר ואף אינה מבהירה שום התנהגות . ההשוואה רק נותנת לגיטימציה לכל מני תופעות שקל לנו לראותן כתופעות כלל מיניות (של נשים או של גברים) וכך להצדיק או לא התנהגויות מסוימות. כשדברים מסוימים מוכנסים לתבניות תחרות , מראש נוצרת בעיתיות. המוח שלנו מורגל בתחרותיות חסרת מטרה. נשים משם , גברים מכאן - כולנו ביחד וכל אחד לחוד מתערבבים ובולעים אחד את השני.

ayb1

Well-known member
הערה או אולי הארה לכמה

מין חזק? מין חלש? כל זה לא בא אלא לתאר מצב עובדתי ברור לכול. העובדה היא ששרירי הגבר מפותחים בדרך כלל משרירי האישה דבר שמאפשר לגבר להיות יותר חזק מהאשה בהפעלת כח פיזי ישיר. כל מי שלוקח את ההשואה הזאת למחוזות אחרים עושה זאת על אחריותו בילבד לגבי חוזק מנטלי ועוד, כל אחד נמדד לפי נתוניו הוא ביחס לסרגל שהמודד מציב מולו. לצערי אין סרגל מדידה אחיד אוביקטיבי להשוא חד משמעית.

Rtitan

New member
בשם ההכללה,או "סטטיסטיקה כסטייה"...

כאיש מדעים מדוייקים, אני חובב מתמטיקה. טוב - לא ממש חובב, יותר פריק של מתמטיקה. אין דבר יותר מרנין את הנפש מאשר להגיע לפתרון משוואה בדרך אלגנטית, ללא טינופת מפוזרת של משתנים אקראיים, כשעמיתך יושב, סוקר את הפתרון, מרים את ראשו מהדפים ומבטו מלא הערכה. ככזה, אחד הפרדוקסים הגדולים, היא תורת הסטטיסטיקה - משהו לא ברור לחלוטין, שמצד אחד הוא אחד הכלים החזקים ביותר של המתמטיקה, ומצד שני - היא אחד הכלים המסוכנים ביותר במתמטיקה - מסוכנים למשתמש בה. כמו חרב פיפיות חדה כתער - בידיים לא מיומנות, במוח מתלהב - הסטטיסטיקה היא כלי הרסני. בשם הסטטיסטיקה למשל, ביל גייטס ואני בממוצע מיליארדרים. כל מי שזוקף אזניים ופוער עיניים ומתכוון לשלוח מסר כדי שאעניק לו שמץ מעושרי האדיר, אציין רק את המילה "בממוצע". אשמח מאד לדעת שביל גייטס מקדם בברכה את שותפותי בהונו. כאיש אקדמיה, לא אגלה עולמות חדשים אם אומר שטלפון ממנהל הסניף שלי לא מגיע על מנת להציע לי שפע אפיקי השקעה... באותה צורה - להכניס את ה"נשים" לתוך קטגוריה ספציפית של תכונות, של מאבקי כוח, של צורת חשיבה אחידה וצורת התנהגות אחידה, מסוכנת מאד. מאז נפרדתי מאקסתי, הכרתי נשים, ואפילו לא מעט. בהתחלה... זה היה יותר כדי להבין. מאוחר יותר, כדי להפנים. בשלב הבא כבר למדתי להכיר, להכיר מבחוץ, להכיר מבפנים, פיסיולוגית ונפשית. ומה אומר - כמו בכל צורת חיים אחרת על פני כדור הארץ, יש נשים מכל הסוגים והמינים. הבעייתיות מתחילה כאשר מדביקים לקבוצת פרטים תכונות על סמך התכונות של הקבוצה בעלת פונקציית המשקל הגדולה ביותר בפרמטר מדידה אחד. בתרגום לעברית: לא אלו ששומעים אותן הכי הרבה, הן אלו שמייצגות את המין הנשי - ממש כמו שלא כל הגברים שאמותירים בכן את חותמם, הם אלו שמייצגים את עמיתי הגברים. פגשתי נשים שלא היה צריך להפוך אותן לכלבות - הן נולדו כאלה... פגשתי נשים שהסוו את הכלבה תחת פרוות חתול, כבשה או כל בעל חי יונק או אחר שקיים. והיו ביניהן חתולות שהיו חתולות אמיתיות... והיו נשים, והן הרוב המוחלט, שהיו פשוט בנות חווה - בנות אנוש, על כל המשתמע מזה. נשים עם רצונות, ומאויים, ושיקול-דעת, ועצמה פנימית, וחוכמה בתחומים מסויימים, ותמימות בתחומים אחרים... היו ביניהן ציידות, והיו ניצודות... היו בעלות ביטחון והיו שלא... ואת אותה השגיאה - מיישמים גם לשפיטת גברים - שנטען כאן שהם בכל מקרה נחותים מנשים... קביעה קצת שחצנית בכל הנוגע לכ-6 מיליארד פרטים שונים. או אחרת שלא מעוניינת להביע את דעתה השלילית על כל הגברים, כמו אותו מקום שקראתי ציטוט מהוגה דעות שאינני מכיר אפילו שטען ש"בכל גבר יש חיריה קטנה"(?)... ומה הלאה? מה לגבי אשכנזים, ספרדים? נכים? הומואים? ערבים? דתיים? חילוניים? חייזרים?... בדיחות הן הומור - לא פתח ולא עילה למלחמות. אז אנא, בדיחה - היא רק בדיחה, גם אם בכל בדיחה יש שמץ של אמת, לגבי קבוצה קטנה ככל שתהיה - זו עדיין רק בדיחה. ממש השבוע קיבלתי ממישהי מצגת שהראתה את המקבילה לאימרה שטוענת ש"עבור כוס חלב לא קונים פרה..." והיא מראה ש... עבור נקניק אחד - לא קונים את כל החזיר. נפלא בעיני - ומצחיק לאללה. סטטיסטיקה - תזהרו ממנה בחריצת גורלות.

../images/Emo127.gif אהבתי

כל אדם בפני עצמו - ככה הכי מתאים לי והומור - כל אחד מה שמצחיק לו

מין חלש מין חזק...

בואו לא נהפוך תחושות ותיסכולים אישיים להכללה אומנם אני מניסיון אישית התאכזבתי מנשים ובחרתי את חברת הגברים אך אי אפשר להכליל כי יש סביבי גם נשים איכותיות בכל הנוגע בהן חלשים - חזקים יש בשני המינים ווגברים רבים מעידים שהמין החזק הוא נשים על אף שגדלנו בדעה שהגבר הוא הדמות החזק גם אני הגבתי בהודעתו של ערס בהומור בהכללה שלי כי בכל אדם אם בנשים והגברים יש את היצר הרע (כלב/ה) שמתפרץ כמגננה וזו עובדה בגדול את צודקת בדבר אחד שרואים די הרבה את חוסר הפירגון והערכה האישית המופגנת אצל הנשים על התנהגותן והערכתן בכוחן

למעלה