נשים

magic40

New member
אצלך ככה ואצלה אחרת

וגם אצל עוד הרבה אחרות שעובדות במשרדים שהרוב הוא נשי שם הן אוכלות ונושמות רכילות ולא ממש מפרגנות הכרה בנשיות לא משנה את העובדות הקיימות

d a n i e l s 5

New member
מתוקה שלי...

כאן לא מדובר בעובדות..... זאת ראייה שלמה..... ברגע שמישיהי אומרת לי "אני מעדיפה את חברת הגברים" זאת השקפת עולם...... זה לא בגלל העובדות , זה בגללה . ובאמת לא רוצה להיכנס כאן לניתוחים פסיכולוגיים , ולמשמעות של "האשה" שבה ..... הכח שלך הוא שלך והוא צריך להגיע מתוכך......ברגע שאת בטוחה בו , אין מלחמות בנשים שלצידך.

לקחת את האונה של פרוייד?..

מה הניתוח הפלצני הזה? אישה שמעדיפה חבורת גברים סביבה.........מה עונשה? מה פרוייד אומר לך על כך? מלחמות, תמיד יהיו, כך בנוי המח הנשי, בלי עוררין, רק תלוי לאיזו רמות ונישה את לוקחת את זה. אין ספק שגלובל של נשים יהיה הרבה יותר יפה ויזואלית...לא מעבר לכך, לכן עדיף להיות בסביבתם של הגברים מאשר נשים. תמיד תהיה צרות עין מהמכוערות נפשית, מהמוכות אמוק, ומהמטומטמות לכוון של כל אחת שתעיז לעבור לצידן. זו לא תורה, זו עובדה מעבר לפורום הנ"ל שחוצה עולמות...

r o n i t 3 7

New member
טעות

לא מדובר בהצלחה האישית שלי... המדובר בתחכים שנשים אחרות ואיך הן מנצלות "חברות" לטובתן האישית, בזה מדובר...

נו...

ואין גם גברים כאלו? ואין נוצרים כאלו? ואין יהודים כאלו? ואין אינדיאנים כאלו? בסדר...בודהיסטים אין כאלו. בסך הכל עניין של אופי...לא דת גזע או מין.

נו...

20 שנה אני באותו מקום עבודה... מוקפת בנשים. לא נתקלתי באווירה עכורה בגלל היותינו נשים. למעט כמובן ויכוחים מקצועיים.

maof

New member
טוב נו...

זה בגלל הבודהיסטים
מעוף

Rinattt

New member
ענתה לך דניאל'ס כבר...

ואני עונה לך על החלק האחרון שכתבת... אני יודעת שהגעת לכאן לאחר כאב פיזי, אני מצדיעה לך על כך שקמת והלכת ולא נשארת במקום שגורם לך לרע! אבל זה לא קשור בכלל למה שאמר ערס, בכלל לשרשור. אל תחשבי מי חזק יותר ומי פחות, איזה מין ומאיזו דת, תחשבי מי את! ועד כמה את חזקה! כשתהיי בטוחה בכוחך לא יעניין אותך מה אומרים. כי מי כמוך יודע בדיוק מי את! אני באתי מאיפה שבאת, פעם הייתי נפגעת ממה אומרים, היום הבנתי שמה שלא יגידו כל עוד אני לא כזו אין לי ממה להעלב או להתייחס [אלא אם כן קצת בא לי להתפלסף
] אם מישהו בא לו להגיד? שיגיד, זה שלו ושלו בלבד, לא קשור אלי! אם אני קולטת את עצמי נעלבת, מתעצבנת... אני יושבת לבדוק עם עצמי למה? כי הרי אדם שמתעצבן סימן שיש דברים בגו, אז אני מנסה להבין מה הבעיה אצלי ומתקנת [או מקבלת את עצמי ככה].

d a n i e l s 5

New member
א-ה-ב-ת-י !

וזה כל כך נכון....ברגע שאתה נותן לסביבה להשפיע עליך...סימן שאתה לא בטוח במקום שלך . מכל מיני סיבות, כל אחד וסיבותיו הוא.

r o n i t 3 7

New member
עונה לך ולדניאל'ס

כשאנחנו כותבים/ות כאן בפורום לא הכל מתייחס ישירות אלינו ואל אשר אנחנו עוברים, לפעמים יש גם שיתופים על המתרחש סביבנו ואת זה הבאתי לכאן, נתקלתי במשהו במפריע לי אישית ושיתפתי וזכיתי בניתוח פסיכולוגי מעמיק עליי, חלילה לא נעלבת, יודעת מהיכן הגעתי ולאן עוד אגיע, ובטוחה שרחוק...

Rinattt

New member
לפעמים

זה מעיד עלינו רבות, ככה מבלי לשים לב... יש דברים שהם בתת מודע. אבל לא תמיד! [יודעת בכל כלל יש יוצא מן הכלל
] פעם אמר לי מישהו משהו על התגובות שלי, לא הרגשתי שהוא צדק, חפרתי עמוק והבנתי... שיש משהו... דברים לא תמיד נאמרים סתם, ניחא אחד היה אומר, אבל יותר?
בקשר לתככים בין נשים, נניח ונתקלת בכך, תניחי לכך, תתעלמי! זה לא אמור בכלל להפריע לך. זה שלהן, לא שלך! תקראי מה כתב לך רטיטאן [באנגלית], לא יכולה לצטט לך כי זה ארוך מידי אבל שווה לך לקרוא ולהפנים, יחסוך לך ים שאלות בעתיד
בקשר לאן תגיעי? בוא נאמר שכאן דיעותינו שוות, סומכת עלייך שתגיעי הכי רחוק
אבל את יודעת, עד שמגיעים ליעד הדרך היא רצופה קשיים שמחזקים ומחשלים, הדרך גם מלאה בשאלות ותהיות [כאלו כמו ששאלת היום למשל] שמעצימות ומחכימות אותנו. כדי להגיע רחוק צריך להפנים, לקבל דיעות שונות ולפעמים גם ללמוד מהם. בוא נאמר ככה, כבר למדת שהכללה זו מילה גסה

magic40

New member
חצי תמונה

או תמונה לא ברורה כמו שהצגת בהודעתך מביאה תגובות כמו שקיבלת כשאני כותבת הודעה שלא נוגעת לענין אישי שלי אני מציינת בדרך כלל למרות שיהיו כאלו שינסו תמיד למצוא נקודות מזהות אבל זה טבע האדם ואין מה לעשות נגד זה שמחה שלא נפגעת מהניתוח הפסיכולגי שעשו עלייך
קחי את הכל בכייף וכל הודעה כשיעור ב"כללי"הפורום הכל עניין של זמן

d a n i e l s 5

New member
מקבלת את דברייך....

ויודעת על מה את מדברת.....מי כמוני ידוע שלא כל מה שאני כותבת כאן אני חווה באופן אישי. אבל..... צריך גם לדעת לקרוא תגובות.....אם זה לא קשור אלייך......את יכולה לבוא ולספר שאת לא כזאת ואת אחרת..... או לחילופין להמשיך את הדיון כנציגה של אותן נשים שעליהן את מדברת. הניתוח הפסיכולוגי (עלק) שלי הוא לכל אותן נשים שחושבות, מרגישות, מתנהלות כמוך ! אני לא מפחדת מהכללות כשהן לא נוגעות לי ואני יודעת את זה........ אני גם לא מפחדת מתגובות שמופנות אלי אישית על מה שאני כותבת ....גם כשאני מציגה אידאה כללית. נסי לאמץ את זה להבא :)) ואגב אני כשאני כותבת באמת על משהו שהוא אישי שלי אני תמידמקפידה להוסיף "רק על עצמי לספר ידעתי" .

הבהרה

אני עובדת עם נשים ומתווכחת איתן לפעמים עד שהקירות רועדים, אבל אף פען לא חשבתי שזה בגלל שאנחנו נשים... "כלבה" הוא מטבע לשון די ותיק. לא חייבים לאהוב אותו אבל לא ערסי ולא מי שהגיב לו טבע אותו.

:))..........כל כך נכון.

אין לי מושג מה קורה בצד השני של המטבע....{הם לא מגלים לנו כלום הגברים האלה} לכן אני נצמדת רק לצד שאני רואה מעיניים נשיות לחלוטין :) יש חוסר פירגון מעל לכל ספק...ואם הוא מגיע, אז לרוב הוא מגיע בצבעים של ירוק ירוקת, גם אני לא המצאתי את זה, זה קיים, זה ישנו, ואת לא חייבת להיות חברה של כל הנשים בעבודה, די בכבוד מקצועי ולא מעבר לכך. לרוב, החוסר פירגון יבוא מנשים שמרגישות חלשות, רעות מהנשמה, רדודות כאלה...שמחה שהן במיעוט ואפילו מתחילות להכחד לנו כמו העופות של הבלונדינית ההיא ...

אנחנו כן יכולות לפרגן - עובדה

ואם היית רואה את השרשור של ערס כמו שאני ראיתי - בדיחה קלילה ביום קשה עוקוב מדם, אתנחתא קומית, אז היית מפרגנת גם לכל הנשים שענו שם. מפרגנת להן על רגע של שעשוע ולא ממהרת לפתוח שרשור בגנות בנות מינך. הנשים שקרובות אליי לא עונות ולו במעט להגדרות ולאוריות שציינת בהודעתך, - אולי תבחני את עצמך? במי את מוקפת ולמה? בוקר טוב לחברות שלי - נשים מדהימות אחת אחת. מפרנסות מגדלות מטפחות תומכות וחברות מהלב ומהנשמה. אוהבת אתכן בנות.
את השילובי

galia1962

New member
../images/Emo140.gifבוקר אור גם לך

ומשום מה גם הנשים שבהן אני מוקפת מפרגנות, תומכות, מפרנסות, חזקות וחברות ואוהבות עזבי אותך מהכללות רוע וחוסר פירגון יש בשני המינים, זה לא קשור למין אלא לאופי של האדם... תלמדי את להקיף את עצמך באנשים מפרגנים ותומכים משני המינים, ולשחרר ולהתעלם מאלו שלא....

למעלה