נשיא איראן:

יש לי הרבה דברים להגיד לך,../images/Emo163.gif

אבל מטעמי צנזורה אני אשמור אותם לעצמי

מי שלא שונא את מי ששונא אותו-

מטומטם. מי שלא רוצה להרוג את מי שרוצה להרוג אותו-מטומטם. מטומטמת...

מדוע?

סתם לחפש נקמה? למה לא להיות פשוט מעוניין למנוע את הריגתך? למה גם לדרוש את הריגתו...? אינ לא שונא את כל מי ששונא אותי...ממש לא. מדוע? מותר לשנוא, שלא תבין אותי לא נכון, אבל לשנוא מישהו רק כי הוא שונא אותי? מכיר את המקרים ש2 אנשים רבים, אבל לא זוכרים כבר על מה? זה בדיוק זה. לך ולאדם השני לא יהיה סיבה לריב, אתם תריבו רק כי אחד שונא את השני, על זה שהשני שונא אותו...

הוא רוצה את הארץ שלי.והוא

אומר את זה בפה מלא. ולמה לשנוא את מי ששונא אותך? כי ככה זה. בנאדם שרוצה להרוג אותך לא תרצה להרוג אותו? ברור שאולי לא תעשה את זה אם אתה לא רוצה או שתעדיף שלא היה קורה מה שקרה אבל במצב הנתון אין מה לעשות. תנסה לחשוב בהיגיון.

אני דווקא חשב מאוד בהיגיון.

זה לא עיניין של שחור או לבן... זה לא או רק אנחנו או רק הם... מה עם אפשרות של שלום? של פשרה?

אין! אתה לא רואה שרוב העם שם לא רוצ

ה?? הם רוצים הכל. מדינה פלסטינאית שבירתה ירושלים וחזרה לבתים שהאויב הציוני לקח מהם. רבאק! תחשוב באמת בהיגיון. והרוב אומרים את זה בפה מלא.

אירגוני הטרור אומרים את זה בפה מלא.

אני בטוח שיש חלק גדול בעם שם שבעד השלום, ואני מכיר גם רבים כאלו.

אני רואה שלא. תגור לידם, תראה את

מה שהם רואים בטלויזיה שלהם, תראה למה מחנכים אותם ותבין.

יש לי חברים שגרים קרוב אליהם,

אני ביקרתי בשטחים, ראיתי מקרוב, ואני עדיין בדעה שלי... במיוחד לאור העובדה שאני מכיר רבים כאלו שלא תומכים בטרור, ואני מכיר אנשים שקרובי משפחה שלהם מתו כשניסו להתנגד לאירגוני הללו.

A L1

New member
שאלה...

מה שאתה מנסה לומר זה שאנחנו צריכים לנשק לערבים את הרגליים בזמן שהם משתינים עלינו?

יש הבדל גדול

בין לרצות להרוג מישהו, לבין לנשק לו את הרגליים. אתה רוצה להגיד לי שלכל מי שאתה לא שונא אתה מנשק את הרגליים? אין שום דבר באמצע?

iknow

New member
אני עדיין מחכה לנתון אובייקטיבי

כלשהו שיעיד על חוכמתך העמוקה.

iknow

New member
אז אתה מודה שיש לך 412 בפסיכומטרי?

82 במבחן אי קיו, 49 בבגרות במתימטיקה ושכר חודשי בגובה 0 שקלים חדשים?

A L1

New member
"משמידים עמים"

יותר נכון משמידים מדינות תומכות בטרור. תקשיב למה שאתה אומר.

iknow

New member
אבל אתה תומך בטרור

אתה רוצה שמדינות שמשמידות מדינות שתומכות בטרור ישמידו את המדינה שלך בגללך?

A L1

New member
מספיק לבלבל את השכל

איך בדיוק אני תומך בטרור כשאני רוצה להשמיד מדינה שמאיימת למחוק את ישראל, מפתחת נשק גרעיני ותומכת בטרור???????

למעלה