נשיא איראן:

iknow

New member
יש לך נתון כלשהו שיעיד על

"גודל המוח" שלך? (דוגמאות אפשריות: ציון פסיכומטרי, ציון מבחן איי קיו, ציון בגרות כלשהו, ממוצע ציונים אקדמי, משכורת חודשית, השתתפות באולימפיאדה כלשהי. יש כמובן דוגמאות נוספות שלא ציינתי, אתה רשאי להוסיף אחת מהן)

A L1

New member
../images/Emo45.gif

למחוק את איראן וסוריה מהמפה, ולאיים על מדינות ערב בנשק גרעיני.

iknow

New member
תגיד, יש סיכוי שתפסיק להיות כזה ילד

קטן? אתה לא קולט שאם למחוק ארצות מהמפה היה לגיטימי ב-60 שנה האחרונות אז לא היית קיים? אתה לא קולט שלמעשיך שלך יש השלכות מעבר להשלכות המידיות שלהן? אני לא מבין את הרצון הזה העז הזה לירות לעצמך ברגל. אולי תסביר לי, אם תוכל?

A L1

New member
יש סיכוי שתפסיק להיות כזה טיפש?

מזה משנה מה היה בשנות ה- 60 ??? איזה שלכות? איזה לירות לעצמי ברגל? מזה השטויות האלה? מדינה מאיימת למחוק אותנו ואתה מגן עליה - אשכרה אנטישמי. אף אחד לא יגע בנו אם יש לנו נשק גרעיני... ללא הנשק הערבים פה מסביב היו אוכלים אותנו חיים ומתנפלים לפה כמו חיות צמאות דם. אחרי כמה פצצות אטום על איראן כל מדינות ערב ישבו בשקט כמה שנים כי הם יבינו שאיתנו זה לא צחוק.

אוקיי.../images/Emo163.gif

אתה מתחיל להעיק. אני אסביר לך את זה כדי שתוכל להבין: לישראל א-ס-ו-ר להטיל פצצות אטום על מדינות אחרות! זה פויה! אם ישראל כ-ן תטיל פצצות אטום, הדוד סם ודודה אירופה ידאגו לחסל אותה, בגלל שהיא הרסה להם את מאגרי הנפט הטובים ביותר. ואתה יודע בשביל מה נפט? בשביל כסף. ואם ישראל תגרום לדוד ולדודה להפסיד כסף, הם יכעסו מאוד, וייתנו לה מכות בתחת. שלא נדבר על זה שהם לא ייתנו לה להשתתף ביום ההולדת של האו"ם! וזה פויה. עכשיו הבנת, חמודי?

חמודי,../images/Emo163.gif

במקום הנפט תרשום שלום. דוד סם ודודה אירופה רוצים שלום, ואם ישראל תפגע בשלום, ותחסל עמים, הדודים לא יהיו נחמדים יותר, וישימו לישראל הקטנה רעל בפלאפל. עכשיו יותר טוב?

A L1

New member
עדיין יש לך חלב סביב השפתיים

אתה לא ראוי לתגובה

שני דברים.../images/Emo163.gif

1.אני נקבה. 2.אתה צריך לקבל פרס פוליצר על המשפט הזה: "איך בדיוק אני תומך בטרור כשאני רוצה להשמיד מדינה שמאיימת למחוק את ישראל, מפתחת נשק גרעיני ותומכת בטרור???????"

למעלה