נרגילה

• פותח הנושא S 13
  • פורסם בתאריך

icודליה

New member
אני שמחה בשבילך....

אבל עוד משהו- אל תקראי לי ילדה - יש לי שם והוא אודליה, תודה.

asafsi4U

New member
את די טועה בקשר לניקוטין

בשריפת הטבק נפלטים הרבה חומרים כימיים. ניקוטין הוא אחד מהם. חוץ מהניקוטין נפלטים עוד חומרים כימיים אחרים שבתעשייה משתמשים בהם ליצור זפת, רעלים שונים וכו'.

PINK FLOYD FAN

New member
צודק בנרגילה אתה מעשן חרא של

גמלים בנוסף הגחל שהוא אחושילינג מסרטן בנוסף לחלק מהחומרים שיש בחרא של הגמלים שיש שם חומרים כימיים אז אם אתה רוצה לעשן סבבה אתה דופק את עצמך ותדע שאתה מכניס לעצמך פי גלילות לתוך הגוף

S 13

New member
אז ככה:

נרגילה בכלל לא יותר מסוכנת מסיגריה והסיבות הם: 1. הדבר המסוכן בסיגריה הוא ה"אתר" או "עטרן". בסיגריה יש בערך 0.5 ויותר לעומת טבק נרגילה שאין בו בכלל. 2. הניקוטין (שהוא הדבר הממכר, לא המזיק) יש אותו בכמות קטנה מהסיגריה - 0.5 לכל החפיסה (וחפיסה אחת מספיקה ל-3 ראשים בערך), לעומת סיגריה ששם יש 1.0 בערך (לסיגריה אחת!!) 3. לסיגריה מכניסים כל מיני כימיקאלים ממכרים, לעומת הטבק של הנרגילה ששם לא. 4. דבר חשוב מאד שאנשים לא מודעים שמפעל נחלה טבקו מצרים כן נמצאים בפיקוח של משרד הבריאות המיצרי, רשויות המכס, מחלקת היצוא. וכל המוצרים עוברים בדיקות מעבדה יומיות. 5. הטבק עובר בדיקות של מכס (בגלל זה הטבק הרבה יותר יקר כיום), אז ניראה לכם שהמכס הישראלי יאשר להכניס טבק עם סמים בפנים??? אז בקטע של הסמים תמחקו... אין בכלל. 5. הפילטר של הנרגילה הוא הרבה יותר משמעותי וחזק מהפילטר המעפן של הסיגריה. גם המים וגם בתוך גוף הנרגלה יש פילטר. 6. הנרגילה לא צורבת לגרון כמו הסיגריה ואפשר לרוץ אחרי נירגול כמו גדול (אפילו חברים שלי שמשחקים כדורגל, המאמן שלהם מרשה להם נרגילה אבל אוסר סיגריות). 7. אימפוטנט??? סתכלו על הערבים והבדואים... מעשנים נרגילות כל היום ומביאים ילדים לעולם בקצב רצחני. 8. מקצר את החיים??? כנ"ל...סתכלו את הערבים... עד גיל 100 הם חיים. 9. מה שקראתם זה לא מחקר ולא בטיח. עד עכשיו לא עשו הנרגילה בארץ שום מחקר אלא רק דוחות ולא חקרו לעומק כלום. 10. מה שבאמת מסוכן בנרגילה זה הפחמים. הפחמים שמוכרים בחנויות (למשל "סטאר") הם המסוכנים משום שיש בהם חומר דליק (למה אתם חושבים שהם נידלקים כל כך מהר??). ולכן אני משתמש רק בפחמים טבעיים של מנגל... הוא גם יותר חם ויוצא יותר עשן, גם מחזיק יותר זמן ולא מתפורר ועושה מגעיל בגרון, וגם בריא. בקיצור... אנשים תקנו נרגילה... תנסו ותיראו שזה כיף!

סלח לי רגע...

יש בידייך איזה תואר מהאוניברסיטה? אתה ב-5 יחידות ביולוגיה? מאיפה אתה יודע מה מסוכן בסיגריה? הפ הפ, אל תגיד לי...קראת את זה איפשהו...מכרו לך בולשיט ואכלת את זה כי זה היה נוח לך. עכשיו בוא נעבור טענה טענה ונביא לך ככה *** בפנים... 1. אם אפשר לתמך ת'טענה שלך במאמרים מדעיים- מה טוב. אתה לא יכול להפריח עובדות מבלי להוכיח אותן איכשהו, או לפחות לספק את המקור שלהן. 2. שוב, עדיף שתוכיח ת'טענה שלך ולא תזרוק סתם מספרים באוויר. 3. אה, באמת? ומאיפה אתה יודע מה יצרני הטבק מכניסים לך לבפנים? בדקת? חקרת? עשית ניסויים? לא נראה לי. המקור של הטבק הוא מאוד מאוד מפוקפק...החבילות של הטבק נושאות כיתוב בערבית, ולערבים יש אינטרס מאוד ברור להחדיר לשם חומרים לא ידידותיים במיוחד. 4. אתה סומך על משרד הבריאות המצרי? אתה סומך על מדינה שמתחת לגבול שלה עם ישראל עוברות עשרות מנהרות להברחת נשק? אני לא סומך על משרד הבריאות של מצרים, ולא של אף מדינה ערבית אחרת. כידוע, הכל שם מושחת. 5. תסתכל סעיף אחד למעלה. הרבה הברחות מגבול ישראל-מצרים. הברחות, כמו שאפשר לנחש, לא עוברות שום מכס ושום בטיח. 6. על כל בנאדם יש השפעות שונות. לא כל מה שטוב לך- בהכרח טוב לאחרים. 7. וקח בחשבון שהם מביאים אותם לפני גיל 30, הגיל המועד לפורענות מבחינת אימפוטנציה. 8. אתה נותן פה הכללה אחד גסה, גדולה ורצחנית. כל הערבים חיים עד גיל 100? מבחינה סטטיסטית, תוחלת החיים שלהם הרבה יותר נמוכה משלנו, שעומדת על 79 שנה לגברים, ו-81 שנה לנשים. 9. ואתה חקרת לעומק? 10. מזיק הוא לא, אוקיי, אבל בריא הוא בהחלט לא. אז קאט דה בולשיט! נרגילה זה לא בריא ולא נעליים, זה מזיק בדיוק כמו סיגריות, אם לא יותר.

nirte

New member
אני רוצה הוכחה שנרגילה לא בריא...

בדיוק כמו סיגריות. אני עישנתי נרגילה 3 פעמים בחיים שלי.. בסיגריה אני יודע שאני בחיים לא אגע. אני רוצה הוכחה שתראה לי שזה באמת מזיק ואני באמת אשמח להפסיק עם המנהג הזה.

קראתי כתבה בידיעות ../images/Emo16.gif

לא קראתי את כולה, אבל את השורות הראשונות. נאמר שם בבירור- נרגילה יותר מסוכנת מסיגריה. (או כמו סיגריה, אני לא בטוח). חפש את הכתבה ב-YNET, אולי זה יופיע שם. נ.ב.- זכור לי שקראתי שמה שמזיק הכי הרבה זה העשן.
ניר

בוא נחשוב שנייה ביחד, אוקיי?

ניקח רעל, נשפוך לכוס מים, נשתה את המים. מה יקרה? הממ...מעניין מאוד. יכול להיות שזה יגרום לנו להיות בריאים יותר? נהההה..
נרגילה היא בפירוש החדרת עשן לריאות, עשן שהוא לא חמצן. הוא מכיל חלקיקי מזהמים רבים ובאופן ישיר גורם לחסימת הסימפונות ונאדיות הריאה, ולהצטברות פיח ואפר על הריאות. האם זה יכול להיות בריא? תפנה את השאלה להגיון הבריא שלך ותחזיר לי תשובה.

nirte

New member
יכול להיות שזה מסוכן..

לא אמרתי שלא!!! אבל פעם בשלושה חודשים אני לא רואה בזה שום נזק. אישית, זה גם עוזר לי לבריאות הנפש. חוצמזה.. לא נראה לי שאתה מסתכל בפורפורציה מתאימה. יש הרבה מאוד דברים יותר מסוכנים מנרגילה שאתה משתמש בהם בלי לשים לב אליהם בכלל. למשל, מכונית, המברוגר, בשר!!!, קולה!!!

../images/Emo31.gif../images/Emo16.gif

בקשר למכונית, אולי אתה צודק. המבורגר- הגיוני. אבל להגיד שכל דבר שמכיל בשר, זה כבר אדיוטי, סליחה, אבל עם כל הכבוד לזה שזה חיות מתות, זה לא אומר שבמקרים מסויימים זה לא בריא.
ניר

nirte

New member
לא התכוונתי על כל בשר..

התכוונתי על בשר מעובד שבו מכניסים הרבה יותר מדי חומרים משמרים {פוספטים} מהכמות המותרת. זה מסרטןןן מאות מאות!!!

יודעים מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

ממש לא איכפת לי מכם
ושאר חברי הפורום מה איכפת לכם
כן להיות מקובלים..
.. איפה?! בחברת אנשים שמעריכים אותך רק כי אתה לא עצמך
.. כל הדברים האילה ממש ממש מגעילים
אים מישהו יציע לי סיגריה או משהו בסיגנון אל פעם.. (666).. *צחוק מרושע*.. בואו נגיד שיום הדין שלו יגיע יותר בקרוב מימה שהוא חשב.. (666)

ילדת גן

New member
עזוב אותך מה אתה מביא להם הוכחות..

הם בדעה שלהם שנרגילה, סיגריות זה לא טוב, והם ימשיכו בדעה הזאת... פשוט תילך ותעשן לך בכיף, מזיק, לא מזיק, במילא בסוף מתים.

קוסמה

New member
אני שמחה שלפחות את נהנית

להרוס לעצמך את הגוף... אבל לא חשוב

איכסססססססס סמים!!!!!!!!!!!

אני מודה בכך שאני אוהבת קפאין
, שכשאני שותה קפה אחרי כמה כוסות אני מישתגעת. אבל זה ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש מגעיל הדברים האילה
עוגי/רועי תימחק את השירשור הזה
, זה ממש לא קשור לפורום להזכירכם פה זה לא פורום סמים

mE and Me

New member
לא אומרים 'איכססססססס!' על אוכל ../images/Emo3.gif

[הכותרת היא, כמובן, בצחוק] את לא יכולה להגיד שזה לא קשור לנושא הפורום, משום שאע"פ שהפורום נקרא 'החופש הגדול' (יותר אהבתי את השם הקודם), הוא עוסק מכל-מיני בעיות של בני-נוער. ועישון היא אחת מהן, לצערי.

asafsi4U

New member
אח שלי, בלי להעליב...

למה אתה צריך את הדבר הזה?! זה לא מתאים לכל התרבות שלנו. זה דבר שערבים(ואין לי שום דבר נגדם) עושים בזמנם הפנוי בגלל שזה נפוץ בתרבות שלהם(ששוב אין לי שום דבר נגד התרבות שלהם). כאילו אתה גר בישראל, אתה יהודי, אני מניח שאתה חכם, אז למה? אם אתה עושה את זה כדי להרשים בנות או משהו אז נראה לי שהרבה בנות יסכימו איתי שזה לא עושה להן את זה. אם אתה עושה את זה כי החברים שלך עושים את זה- אז מה אני אגיד לך- אתה די דפוק. אני לא מבין אותך! אלפי אנשים שמעשנים סיגריות היו מתים לכך שהסיגריות לא היו ממכרות ואז הם היו נגמלים. פה יש לך משהו מגעיל כמעט כמו סיגריות ואתה יכול לברוח מזה בניגוד למעשני סיגריות. אז מה אתה עושה לעזאזל?! ממשיך???

only michal

New member
יו מה יש לכם?

נרגילה זה כיף... ואולי זה מזיק אבל בניגוד לסיגריות לא מעשנים את זה כל יום... פעם בשבוע או אפילו קצת יותר נו אז מה?

ילדת גן

New member
../images/Emo13.gif

מה אתם באים ומטיפים לו
, הבן אדם לא שאל אם כדאי לו לקנות נרגילה, או אם זה מסוכן יותר/פחות מסיגריות!!!! למה אתם נכנסים בכלל לוויכוח אם זה בריא לא בריא, הורס תבריאות או לא הורס. הוא כולה שאל איזה סוג כדאי לו, ואם אתם לא יודעים איזה סוג נרגילה הכי טובה אז פשוט ... שתקו
תקנה כזאת כמו בתמונה
או סתם נרגילה רגילה.. כולן טובות!

למעלה