נרגילה

• פותח הנושא S 13
  • פורסם בתאריך

mE and Me

New member
../images/Emo99.gif יואו אילו צורות יפות!!!

המראה (לא הייעוד!) של הנרגילות האלו משביע את הטעם האומנותי שלי...

Snow Yte

New member
אממ... אנשים... פרט קטן...../images/Emo9.gif

היה לנו בבצפר פרויקט עמיתים שכזה... הרצו לנו על סמים, סיגריות ונרגילה.... אחד הדברים שאמרו לנו שם, זה ש"שחטה" (או איך שתקראו לזה) אחת של נרגילה, שווה לארבע סיגריות...

HoNeY14

New member
גם לנו היה את זה../images/Emo4.gif../images/Emo175.gif../images/Emo94.gif

שנה שעברה וארני סוכרת משהו כזה

mE and Me

New member
גם לנו היה... ../images/Emo5.gif

אני אבהיר את העמדה שלי: אני לא מתכוון להתווכח על מה יותר מזיק, כי ללא ספק שניהם מזיקים ועל-כן עדיף להימנע מעישון בכלל. אבל - עזבו את הבנאדם שביקש בסה"כ עצה מאנשים בנוגע לאיזו נרגילה עדיף לו. הוא לא שאל אותכם אם כדאי לו לעשן, מפני שהוא כבר מעשן. תבינו שזה לא שרק אתם שמעתם שעישון מזיק - גם הוא שמע מזה, ואם הוא בחר לעשן יש לו סיבות לכך... ובטח גם לו נשבר כבר מכל-מיני אנשים שמנסים לגרום לו להפסיק (נכון?). עכשיו בקשר ל'יום עישון' שהיה לנו: לדעתי, זה היה שיא ה-BS! אז מילא שעה של הרצאה משעממת שאותה שמעתי כבר בשנה שעברה. אבל מה עשינו בהמשך היום - אותו דבר!!! מה הקשר בין להכין פרסומת נגד סיגריות לעובדה הפשוטה, שגם ככה ברורה, שעישון *מזיק*? מה הקשר בין כך שנסים לגרות אותנו באמצעות פרסומות שחודרות לתת-מודע, לבין אותה עובדה פשוטה (זה לא ברור גם בלי שנצטרך לדבר על זה ארבע שעות)? והכי חשוב - הם אומרים שמנסים לקנות אותנו באמצעות פרסומות זולות. אבל רגע - זה לא מה שהם בעצמם עושים?!

אממ..

זה ממש מגעיל כל הדברים האילה
|הלכתי להקיא..| למה מתחילים בזה
לחץ חברתי אילא מה
.. בסופו של דבר מישתלם להיות פריקית

Asaf055

New member
מה הקשר שמישתלם ליהיות פריקית ?

זה פשוט כייף אני פאנקיסת ואני מעשן נרגילה...

למעלה