סלח לי רגע...
יש בידייך איזה תואר מהאוניברסיטה? אתה ב-5 יחידות ביולוגיה? מאיפה אתה יודע מה מסוכן בסיגריה? הפ הפ, אל תגיד לי...קראת את זה איפשהו...מכרו לך בולשיט ואכלת את זה כי זה היה נוח לך. עכשיו בוא נעבור טענה טענה ונביא לך ככה *** בפנים... 1. אם אפשר לתמך ת'טענה שלך במאמרים מדעיים- מה טוב. אתה לא יכול להפריח עובדות מבלי להוכיח אותן איכשהו, או לפחות לספק את המקור שלהן. 2. שוב, עדיף שתוכיח ת'טענה שלך ולא תזרוק סתם מספרים באוויר. 3. אה, באמת? ומאיפה אתה יודע מה יצרני הטבק מכניסים לך לבפנים? בדקת? חקרת? עשית ניסויים? לא נראה לי. המקור של הטבק הוא מאוד מאוד מפוקפק...החבילות של הטבק נושאות כיתוב בערבית, ולערבים יש אינטרס מאוד ברור להחדיר לשם חומרים לא ידידותיים במיוחד. 4. אתה סומך על משרד הבריאות המצרי? אתה סומך על מדינה שמתחת לגבול שלה עם ישראל עוברות עשרות מנהרות להברחת נשק? אני לא סומך על משרד הבריאות של מצרים, ולא של אף מדינה ערבית אחרת. כידוע, הכל שם מושחת. 5. תסתכל סעיף אחד למעלה. הרבה הברחות מגבול ישראל-מצרים. הברחות, כמו שאפשר לנחש, לא עוברות שום מכס ושום בטיח. 6. על כל בנאדם יש השפעות שונות. לא כל מה שטוב לך- בהכרח טוב לאחרים. 7. וקח בחשבון שהם מביאים אותם לפני גיל 30, הגיל המועד לפורענות מבחינת אימפוטנציה. 8. אתה נותן פה הכללה אחד גסה, גדולה ורצחנית. כל הערבים חיים עד גיל 100? מבחינה סטטיסטית, תוחלת החיים שלהם הרבה יותר נמוכה משלנו, שעומדת על 79 שנה לגברים, ו-81 שנה לנשים. 9. ואתה חקרת לעומק? 10. מזיק הוא לא, אוקיי, אבל בריא הוא בהחלט לא. אז קאט דה בולשיט! נרגילה זה לא בריא ולא נעליים, זה מזיק בדיוק כמו סיגריות, אם לא יותר.