נרגילה

• פותח הנושא S 13
  • פורסם בתאריך

S 13

New member
נרגילה

כוסאמקקקקק!!! הלכה לי הנרגילה והשאלה שלי היא כזו: איזה נרגילה לקנות: יצוקה רגילה, מתברגת, או נרגילה מנירוסטה (החומר הזה שמייצרים איתו סירים)?

קוסמה

New member
אל תכעס על מה שאני רוצה להגיד..

אל תקנה נרגילה. קראתי היום כתבה שאני אנסה לסרוק אותה ותראה את מה שבעצם זה כייף וזה סבבה וזה לא עושה כלום, כשתהיה אימפוטנט בגיל 28 נדבר...

f10

New member
שם *** על הכתבות האלה...

כל הדברים שם זה בולשיט...

קוסמה

New member
תראו

אני לא רוצה להגיד לכם מה לעשות... אולי הכתבות הן בולשיט, אבל תיקח את הסיכון שתהיה אימפוטנט בגיל 28???

נו בטח ../images/Emo13.gif

כי אתה יודע יותר טוב מכללללללל המדענים והחוקרים, ואתה מבין יותר מכולםםםםםםם ביחד, נכון?
יאללה, שיהיה לך בכיף. נקווה שעוד יעמוד לך לפני שתתחיל בכלל לעשות מילואים

mE and Me

New member
אפשר הסבר על הסוגים??? ../images/Emo12.gif

(אני לא מעשן - זה סתם לידע כללי) חוצמזה, אני כמובן מצטרף לכך שלא כדאי לך לעשן, בלה, בלה, בלה, אבל מי אני שאטיף לך מוסר? אחרי הכל גם לי נשבר כבר מה-BS הזה...

f10

New member
תשובה...

לפי מה שאני יודע אסור לקנות לא יצוקה (גם מתברגת זה סוג של יצוקה פשוט הגוף והואזה מתברגות...), אבל יש משהו די חדש שזה נרגילה מנירוסטה והיא קלה לאללה... אבל אני לא יודע איך היא... וד"א אני לא מעשן כל כך הרבה פעמים, ושאני כן זה די כיף ולא מרגיש שום דבר בריאות... אקיצר - כיף וכדי לנסות... לא תמותו מזה..

לא לקנות. ../images/Emo16.gif

נרגילה מסוכנת אפילו יותר מסיגריות. התפרסמה על זה כתבה באחד מהימים האחרונים ב"ידיעות אחרונות".
ניר

o a k y

New member
-->

אתה גם לא יודע מאיפה מביאים את הטבק, מה יש בו, מי מכין אותו וכו'..

nirte

New member
אם אתה מתכוון לסמים אז אין סיכוי..

זה לא משתלם לשים שם סמים כי סמים זה הרבהההההההה יותר יקר מהטבק ששמים שם.

icודליה

New member
באמת!!!!

בן כמה אתה בכלל???? אתה יודע איך זה לא בריא? אתה רוצה להרוס לך את החיים?! למרות שכבר אמרו פה - אני לא אמורה להטיף לך, אבל אני אשמח אם תחשוב על מה שהדברים האלה יעשו לבריאות שלך. תפסיק עם זה!!!!

AnGeL DoLlY

New member
50% זה נכון... ../images/Emo41.gif

תראו... זה נכון שאתם לא יודעים מאיפה הטבק מגיע... אבל מצד שני- נרגילה זה בכלל לא יותר מסוכן מסיגריה ואל תעלו לכם את זה בראש אפילו
בנרגילה אין ת'חומר המסוכן שיש בסיגריה (ניקוטין) וסיגריה מזיקה לבריאות הרבה יותר מנרגילה
אז שלא תתחילו לי לעשן פה פתאום סיגריות במקום נרגילות... גם נרגילות זה לא הכי בריא שבעולם אבל זה עדיף על סיגריות

איכסה

New member
ניקוטין הוא חומר בריא מאוד.

הגוף מייצר ניקוטין באופן עצמאי. הבעיה היא, שניקוטין הוא חומר ממכר. העובדה שאין בנרגילה ניקוטין, הופכת אותה לפחות ממכרת, לא ליותר בריאה. הבעיה בנרגילה, היא העובדה שהטבק מגיע ממקומות לא מזוהים, עובר פילטרים מאוד מעורערים, ומתנהל בתוך מערכת של מחזור, שפוגעת בגוף מכל הבחינות. נרגילה זה לא בריא, סיגריות זה לא בריא, וגם סמים. אבל תפסיקו להטיף לו. אם הוא לא הקשיב לכל הסביבה שלו עד עכשיו, הוא לא יקשיב לכם. בעוד 40 שנה יהיה פחות אדיוט בעולם.

icודליה

New member
מצטערת....

אני לא חושבת שכל מי שמעשן הוא אדם בריא! ולפי מה שהבנתי אם היית רופא היית שם נרגילה כתרופה! אני נגד עישון! דוגמא: בל"ג בעומר באו אלינו כמה אנשים שנראו בשנות ה-17 לחייהם, והם באו אלינו למדורה ושאלו "יש לכם אש?", צחקתי קצת והצבעתי עם המדורה הענקית, אז חבר של "נער הסיגריה" נידנד את ראשו והוציא כמה גחלים מהמדורה, האיש השני התכופף אל הגחלים והדליק את הסיגריה. תוך כדי שהוא ניסה להדליק אמרתי לו את הדברים הבאים "אתה יודע, זה לא בריא. למה את עושה את זה? אז אומרים שזה מרזה, אז אתה יותר מגניב, אבל זה ממש מסוכן! אתה מוכן לסכן את הבריאות שלך ואפילו במקרה הגרוע את |דגש|החיים שלך בשביל מה? בשביל להיות מגניב ומקובל????........ אני לא יכולה להגיד לך לא. אבל בבקשה תחשוב על זה". האמת, לא נראה לי שהוא ממש הקשיב לי. אבל העיקר שהוא שמע ואני מקוה שהוא הפסיק.

למעלה