נראה לכם שבגיל 35

tal902

New member
את זקוקה להצלחה?

כבר יש לך מישהו, או כך לפחות סיפרת...

tal902

New member
מה קרה?

ספרי ספרי....
בתור נותנת עצות כאן, מעניין לשמוע מה קרה אצל הסנדלר.... :)

DogsPCI

New member
הלו זריחה, אז אני חייב לך שיר... וסאני שיכנע אותי לצרף לך

את השיר הבא :) או יותר נכון לומר שחיפשתי סיבה לצרף דווקא אותו...
.
&nbsp
אז ביצוע אחד מיני רבים שלו... שכל אחד מהם הוא שונה לחלוטין :) בקטע הזה הם מדהימים :).
&nbsp
מקווה שתהני...

&nbsp
https://www.youtube.com/watch?v=hcZuvvtkN9k&index=1&list=LL0evfd3JBIxE8Y7IDFnOafw

שלום

זה שלא מצאת בעבר ודאי לא סיבה שלא תמצאי גם בעתיד, אדם שיאהב את אופייך ירצה אתך קשר. השתתפי בחוגים, במועדונים חברתיים ואולי גם בלימודים באוניברסיטה, שם תכירי לאט אנשים עם שפה משותפת.
&nbsp

דווקא היו לי בעבר...

פשוט לא משהו שהוביל להמתסדות. מאמינה שאני חכמה יותר היום.

זה לא תלוי בחוכמה

צריך למצוא את האדם המתאים שתהיה אתו אהבה מספיק חזקה. אז ההתמסדות כבר תבוא באופן טבעי, גם אם לאט.
&nbsp

רק רוצה לבקש

שאם מישהו/מישהי חושבים להציע לי "עזרה מקצועית" כפי שמישהי עשתה באמת, שתכתוב את זה בפורום, ולא "לנצל מצב" ולכתוב לי במסרים פרטיים.
אני כותבת באינטרנט לא במטרה לקבל הצעות מהסוג הזה אלא להתייעץ עם אנשים, ומבקשת שיהיה לי החופש לעשות זאת בצורה כיפית גם בעתיד... תודה!

ניר רז1

New member
יש מגוון דרכים להכיר..

שלום לך,
קודם כל גיל 35 הוא אחלה של גיל-את בשלה,עם הרבה ניסיון חיים-יודעת בדיוק מה את רוצה..
כמובן שאחת הדרכים הטבעיות ביותר להכיר היא בכל מסגרת שבה את נמצאת כגון:עבודה,דרך מישהו מהמשפחה(מה שנקרא צד ג...).
וכמובן שיש את הדרכים האינטרנטיות:רשתות חברתיות,אתרי הכרויות וכו'...
שיהיה לך הרבה הצלחה!!

בכל גיל את יכולה למצוא, השאלה היא האם את יודעת לנצל הזדמנות.

מה עושים? כלום. תמיד אפשר לצאת עם גברים אבל אהבה לא מוצאים, היא באה לבד.

אני לא מסכימה

בכל פעם שמצאתי אהבה בעבר, זה היה כי עשיתי משהו. הלכתי לפה או לשם, זה לא רדף אחרי.
"האהבה לא הולכת אלייך, אתה הולך אליה", יש משפט צבאי כזה, לא?

DogsPCI

New member
אין חוקים כלל... הכל יכול להיות...

רק צריך לנצל את ההזדמנות בזמן :) ... לפחות לדעתי :).

ayely33

New member
אני גם הרגשתי ככה

ובכלל לא היה לי קל, כל עיניין הדייטים, היו רגעים שממש נשברתי והחלטתי שזהו אני לא מנסה,
נרשמתי לשני אתרי הכרויות (כי בסביבת החיים שלי עבודה/ משפחה/ חברים כבר לא היה סיכוי להכיר מישהו)
לבסוף בגיל 34.5 בערך הכרתי את מי שבעלי היום דרך אתר שנרשמתי אליו.
התחתנתי בגיל 35.5
בהצלחה

orna היחיד

New member
לעשות דיאטה

להראות טוב, עבודה טובה, מצב רוח טוב
ואז האהבה תרדוף אחרייך
תגרמי למי שרואה אותך ונמצא בחברתך אוירה נעימה, מצב רוח טוב , קלילות
ומה לעשות שאלו החיים אבל צריך גם להראות טוב ורענן
לא עייף מהחיים
כמו שלך לא כיף להיות ליד מישהו עייף מהחיים , מדוכא וכו...

חחח... זכית לפרס התגובה שהכי הצחיקה אותי

לעשות דיאטה...
אני בטוחה שאם היית רואה אותי במציאות, לא היית רושמת לי את זה.

אני אישית לא מאמינה באהבה

בגילאים כאלה כבר הכל בנוי על אינטרס. הכרתי גברים קמצנים אינטרסנטים לא מאמינה באהבה בכלל. הכל חרטא.
את יכולה לחכות לאחד כל החיים ופתאום אחרי החתונה תגלי את פרצופן האמיתי.

sani48

New member
זה שהכרת סוג מסוים של גברים

לא אומר שכולם כאלה,חבל מאוד שזה הגישה שלך

John the Savage

New member
ממש כן, מניסיון אישי

נפגשנו לפני חצי שנה. היא היתה בת 37, אני כמעט 42.

אני הייתי אחרי 13 שנה של קשר עם זוגיות לא מוצלחת עם האישה הלא נכונה. והיא היתה שבע שנים קודם לכן במערכת יחסים שהסתיימה בצורה מאד טראומאטית, ומאז היא היתה לבדה. מידי פעם ניסתה לצאת לדייטים שהיו כולם כישלון חרוץ.

ואז נפגשנו, וכבר בדייט הראשון עפו ניצוצות משני הכוונים, ובכל דייט שאחריו האהבה רק הלכה וגדלה, ותוך כמה פגישות היה ברור לשנינו שמצאנו את מי שחיפשנו. ועכשיו חצי שנה אחרי אנחנו מאורסים.

אז איפה לחפש? בכל מקום. בשביל למצוא אהבה צריך לנסות, צריך להכיר, ואם לא הולך צריך לשנות דפוסים ולנסות שוב. והכי חשוב, צריך להיות מוכנים נפשית. האהבה שלך יכולה להיות בכל מקום, אולי ממש מעבר לפינה, אבל אם את לא מוכנה מבפנים, את לא תראי את זה.

בהצלחה!

למעלה