הלו sunshine, מה שלומך היום?
תשמעי, כמו בכל דבר בחיים - זה אף-פעם לא באמת הזמן המתאים

. תמיד יהיה משהו שהוא לא מושלם... אבל את מציינת חבלי-לידה, ואני אישית מבין אותך לחלוטין-לחלוטין

. כך שלדעתי לפחות, את בזמן הכי מתאים

.
לגבי השיר? איך אני יכול לענות לך?

. כל אחד ומה שהוא מרגיש ומבין

.
עבורי? זה ברור בהחלט

. השיר מדבר על:
לתת לעבר להיות העבר...
לפתוח דף-חדש...
על אהבה...
ועל חופש...
תשמעי...

יש מספר גישות בחיים, ויתכן שבתחומים ובמצבים שונים רצוי לאמץ גישות שונות... וכמובן כל אחד וההחלטה שלו

.
אני אציין שתיים, מהחוויות שלי... האחת גישה של "לתכנן-מראש" והשניה "צניחה-חופשית"...
אישית, אני בכל מה שקשור להכרויות בעד להגיע ללא תיכנונים, וללא מטרות שנקבעו מראש אותם אנסה להשיג כבר מהיום הראשון, וגם ללא מגבלות... אני פשוט אקפוץ פנימה לתוך החוויה, ואתנהל בהתאם למציאות שאפגוש

.
זו גישה שאני אימצתי כשעבדתי עם כלבים. יש כאלה שיתכננו את המפגש עם הכלב מהפרט הראשון ועד האחרון, יש כאלה שיבואו עם תוכנית חלקית, ויש כמוני (אולי?) שהבינו שאתה יכול לתכנן מפה ועד להודעה חדשה, אבל ברגע שהדלת נפתחת ואתה צועד פנימה - לרוב המוחלט - כל התוכניות שלך הולכות לזבל, כי המציאות מזמנת לך תמיד! משהו שלא חשבת עליו מראש, ולכן הוא גם לא מתאים לתוכנית, ולכן התוכנית - כתוכנית, לא תצליח במציאות.
אז לדוגמא, את למשל כתבת פה למישהי (וזכותך, כמובן...) לא למהר במימד הפיסי, ואם הוא באמת רציני הוא ימתין. מבחינתי? אין לי מושג על מה את מדברת בכלל

ולמה את מציעה דבר שכזה. אבל אני בטוח שלך ולהמון אחרות ואחרים יהיו מליון ואחת סיבות להצדיק זאת... ויתכן שזו אכן תתגלה כעצה טובה... אבל לא תמיד, לפעמים היא דווקא תהיה מכשול. לי אישית גישה כזו תפריע, ולא כי אני ממהר למימד הגופני, כן? אבל אני גם לא אאט אותו בכוח, ובאופן מלאכותי ומתוכנן מראש - ובלי להתחשב קודם כל במציאות.
כמובן שזו רק דעתי האישית, וכנראה שבעולם שלנו... לא כל-כך יהיה כדאי להקשיב לה..
.
אלא אם הדברים שכתבתי למעלה, על משמעות השיר עבורי - מדברים גם אליך...
.
מנסה גירסה אחרת של השיר

למרות שבינינו, כל אחד רואה את מה שהוא רוצה לראות... ולא באמת חשוב על איזה שיר מדובר...
https://www.youtube.com/watch?v=FfGWUYkmQsI&list=LL0evfd3JBIxE8Y7IDFnOafw&index=7