נראה לכם שבגיל 35

sani48

New member
בטח שאפשר

ואני אישית לא אוהב חשדנות יתר או בנית חומות וכו,אני אוהב שאנשים אמיתים איתי ומתנהגים איתי בטיבעיות ,כך שלא יהיה אי הבנות שאני ממליץ פה למישהי להיות בלשית לפני שהיא נכנסת לזוגיות,כי אני הכי אנטי בעולם לגבי הדברים האלה :),אבל לעומת זה חשוב בעיני שאנשים יהיו מציאותים ולא יחיו באיזה סרטים ורודים כך שצריך לקחת גם כל דבר בפרופרציה,ולכן ההצעה שלה של לקחת הכול לפי הקצב שלה(לא רק בעיניין של מגע פיזי אלה בכלל) זה הצעה טובה,שהיא תוכל לראות הכול בעיניים פקוחות ותיראה עם מי יש לה באמת עסק,ואפשר ועוד איך לבזבז אהבה ואנרגיה על אנשים לשווא,אם האנשים האלה מתבררים לך אחרי זה כאינטרנסנטים ושקרנים,ואז אתה מבין שכל האהבה הזו היתה בעצם פנטזיה,שהכול היה אצלך בראש בלבד

DogsPCI

New member
כנראה ואתה באמת ממהר לקניון...

כי לא נראה שהבנת אותי כלל :).
&nbsp
אם העצה היא להיות טיבעי/ת - אז אני מסכים בהחלט...
&nbsp
ואכן בדיעבד ניתן לדעת שבזבזת את זמנך לשווא, אבל זה רק בדיעבד! אלא אם אתה אכן מתכוון לבצע חקירות לפני, ולעשות מבחנים, ולקלקל את כל ההווה עם הפחדים והחששות. יש מבחן אחד, ואחד בלבד! (לדעתי כמובן...) - האם הצד מולי נותן את ה- 100% שלו? ללא שיקולים של אינטרסים, חששות, ו/או פחדים? או שהוא עצור ועוצר את האהבה מצידו - תהיה הסיבה אשר תהיה.
&nbsp
לא כל אהבה אכן תשרוד לנצח... אבל בכדי שיהיה סיכוי ראשוני לאהבה לתהרחש - חייבים לשחרר! את הכל - כולל הכל!
&nbsp
שוב, דעתי, ככה אני בנוי - ואני יכול להבין שיש כאלה שבנויים אחרת :). אני לא יכול לבוא אליהם בתלונות או דרישות, ואפילו לא בעצות :).
&nbsp
לי מפריע/כואב לפגוש אחת ל... מישהי שהיא בנויה כמוני, אבל אז לגלות שהיא עוצרת את עצמה בכח... ושהיא לא משחררת באמת, בשל סיבות אלו ואחרות - שכלל לא קשורות בהווה. וזה אם כבר לבזבז אהבה, בעיניי
.
&nbsp

sani48

New member
זהו המסע קניות הסתיים :)

וחפרני אני רואה שאתה לא קולט עיניין :),העצה במקור היתה שאנשים יהיו מציאותים ולא יחיו בסרטים יותר מדי ורודים,,ורק שמתי דגש אחרי זה על זה שלא תחשוב שהצעתי לבחורות פה להיות חשדניות מדי כלפי האנשים שהם מכירים,כי זה ממש לא מה שהצעתי(ובמיקרה הזה אני חושב כמוך ומסכים עם מה שרשמתה בסוף),ולגבי מה שאמרתה שרק שבדיעבד אפשר לדעת אם בזבזתה את זמנך לשווא,אז בעיני זה לא תמיד נכון,כי אם אתה לא תתעלם מכל מיני דברים שאסור היה לך להתעלם מהם,ואתה לא תפעל רק על פי מה שנוח לך,אז הסיכוי שתראה את הדברים בצורה פקוחה יהיו הרבה יותר גדולים,ולא צריך לעשות בשביל זה שום חקירות או מבחנים,צריך רק לסמוך על האינטואציה שלנו ולא להתעלם ממה שהיא אומרת לנו תכף אני יראה מה רשמתה בהודעות האחרות :)

DogsPCI

New member
אז סחבת את כל השקיות הבייתה או מה?

&nbsp
גם אני מסכים איתך, ונראה לי שאנחנו פשוט מדברים על דברים שונים לחלוטין!
&nbsp
תשמע, יש נשים שלפי הספר הן בדיוק כל מה שאני רוצה לעצמי, כן? ועם זאת אני לא ארגיש אהבה גדולה כלפיהן... כי משהו יהיה חסר. ומצד שני יכולה להיות מישהי שלא עונה על חלק "מהקריטריונים" שלי, ועדיין אוהב אותה אהבת נפש...
&nbsp
בהחלט יכול להיות מצב של זוג אוהבים שלא מתאימים זה לזו, ולהפך... זוג שמתאים בול - אבל לא תהיה אהבה עמוקה ביניהם :). אין שום קשר לרצינות... או לתוכניות. מוח לבד, ורגש בנפרד.
&nbsp
ולא שאני שולל שאהבה יכולה להתפתח עם הזמן, ולא שהיא יכולה לדעוך עם הזמן (בגלל שוני רב מידי בהמון דברים חשובים...). ובטח שאני לא מתנגד לתיאום ציפיות, ואפילו עושה את זה בעצמי... אבל בין זה לבין להרגיש אהבה - אין שום קשר :).
&nbsp
והשאיפה היא כמובן להגיע למצב בו גם ישנה אהבה, וגם קיים "ראש אחד" שמאפשר לבנות קשר רחב יותר מרק קשר ריגשי (שגם יחזק את הקשר הרגשי כמובן...).
&nbsp
אני בסך-הכל אמרתי דבר אחד:
&nbsp
אנשים (גברים ונשים), אנא אל תגיעו לפגישות הראשונות עם החלטות מראש (לכאן או לכאן)... שלא קשורות לאדם הנמצא מולכם. אלא תבואו פתוחים, ותנו מקום גם להיות מופתעים - לטובה או לרעה (ובשאיפה לטובה).
ובנוסף, אני אומר לא לפחד להרגיש, ולא לפחד לשחרר ולחוות אם הרגש קיים, גם אם זה לא האדם שתכננת בדיוק להכיר "לפי הספר"...
&nbsp
אתה מדבר על אינטואציה, כן? אני מסכים, אינטואיציה היא ריגשית - ולא מערבת מוח/שכל... היא עוד אפיק שמספק מידע למוח, אבל זה מידע המגיע מימד הרגשי והלא מוסבר, אחרת זו לא הייתה אינטואיציה אלא רציונאליות.
&nbsp
&nbsp
ובקיצור בקיצור... גם לאחר תיאום ציפיות מושלם - כלום לא מובטח!! זה שאני מגלה בתחילת הקשר שאני והאישה מולי רוצים בדיוק את אותם הדברים - לא אומר כלום לגבי העתיד שלנו, ולא מבטיח לנו כלום.
וזה שמתרחש חיבור ריגשי, גם לא מבטיח כלום לגבי העתיד - לא לטוב ולא לרע... אבל זהו סוג של חיבור, וגם איתו כדאי לזרום בלי פחד!! בדיוק כמו בכל חיבור אחר.
הרי מה שבסופו של דבר יקבע אם יש עתיד או שלא... זה להגיע לעתיד - ולהתנסות בדרך אליו בחיי היום-יום :) ואת זה ניתן לעשות רק אם ניתן הזדמנות אמיתית בהווה, ובלי להפריע לה בגלל סיבות שאינן באמת קיימות במציאות, אלא בדמיון שלנו :).
&nbsp
עד כאן פרק החפירה להיום :).

sani48

New member
טוב שזה היה בקיצור :)

ולגבי האינטואציה היא אכן ריגשית,אבל מה שתחליט לעשות עם זה אחרי זה תלוי גם בראש שלך(אלה אם כן תחליט פשוט להתעלם ממה שהאינטואציה תגיד לך),על כל מיקרה אם יש לך משהו להוסיף לנושא(לך תמיד יש חח)אז מציע שתפתח כבר שרשור חדש שיותר אנשים יכלו לקרוא את זה,ביי גבר

כתבת פה כמה דברים ממש חשובים סאני

אני גם אוהבת שאנשים אמיתיים איתי. אני אמיתית, ואם מישהו שקרן כלפיי, יכול להיות שלא אזהה את זה, או שגם אם יהיו לי חשדות, לא אדע את זה ואמשיך להאמין בו, עד שיהיה משהו קצת יותר מבוסס מאיזו תחושת בטן שעלולה להיות גם שגוייה ומונעת מפחדים וניסיונות לא טובים של העבר.
בכל אופן, אהבתי את השרשור הזה, של שני גברים שמדברים על אהבה
.

DogsPCI

New member
אז אני מבין שאת בצד של סאני, מה?

ומה עם מה שאני כתבתי...? כלום?

למרות שנראה לי שאנחנו די מסכימים על הדברים, אני וסאני... רק שצריך להביא אתכן הנשים להבין את הדברים האלה...
. אני די בטוח שכמות הסרטים שגברים אוכלים מנשים היא שוברת שיאים... :)

ובהחלט, אין כמו להיות אמיתיים, אבל אמיתיים באמת, לא חצי... ומבחינתי? מהרגע הראשון.

לילה-טוב בינתיים... ואני מבין שאת בדיליי, אז בטח עוד תפתיעי היום באיזו הודעה ...

היום זה כבר מחר התכוונת...

ככה יצא. עכשיו באמת הולכת כמעט לישון.
מבטיחה לבוא עם תובנות חדשות בבוקר...

sani48

New member
שמח שאהבת את השרשור :)

ותזכרי שאם את צריכה משהו אנחנו פה תמיד בשבילך

אוף... באסה שאני קוראת הכל בדיליי רציני

אבל ככה זה יצא.
פעם היה סימן של שלום עם יד גדולה... כזה של "היי" אבל לא מוצאת את זה. ולכן שמתי מה שהיה הכי קרוב...
.

DogsPCI

New member
ואני חשבתי שסוף-סוף אני מקבל את הכבוד המגיע לי...

&nbsp
אז מסתבר שלא... מה?

&nbsp
ואולי את מתכוונת לזה? -
High Five?
&nbsp
:)

רואה 6 6

New member
את האחרונה שלי מצאתי בגיל 34,שזה פחות או יותר אותו דבר

זה תלוי בעיקר בך ובאופן שתנצלי הזדמנויות מאשר ולא במאפיינים פאסיביים כמו גיל צעיר יותר,מסגרת תעסוקה ומראה חיצוני.זה זמן לנצל את מה שלמדת מהחיים (להתרחק מזבלים) וליהיות פתוחה לדברים חדשים (מבחינת העדפות) ולא לפחד.

sani48

New member
היי

כל עוד את בן אדם חברותי,סימטפי,שמאמין בעצמו ומסוגל להאמין באנשים אחרים אז אין סיבה שזה לא יקרה,בסופו של דבר הרב תלוי בנו ובבחירות שאנחנו עושים,יש למשל אנשים שיש להם דרישות קצת לא מציאותיות,והם יכולים להמשיך לחכות עוד עשר גלגולים וסביר להניח שהם לא ימצאו את מה שהם מחפשים,אז חשוב גם להיות מציאותים(אני לא רומז שיש לך דרישות לא מציאותיות כי לפי ההודעות שרשמת פה עד עכשיו דווקה ניראה לי מאוד שכן,אני מדבר באופן כללי גם בשביל אחרים),בנוסף לזה כמו שנאמר חשוב גם שתסנני את מי שצריך בזמן ולא תשרפי זמן יקר ואנרגיות על כל מיני זבלות,כי אז הם גם יכולים לך להוריד את הביטחון עצמי,וגם קשה לך אחרי זה לסמוך על אנשים אחרים,איפה לחפש?בכל מקום,פשוט תפתחי את העיניים ותסתלי טוב מה קורה סביבך,ועל תפספסי הזדמנויות,שיהיה המון בהצלחה

תודה על ההודעה, אחת מאלה שהכי אהבתי... למרות שאהבתי כמעט את כולן בעצם.
ולגבי מה שקלטת מההודעות שלי כאן, אז אתה צודק, אני די מציאותית ולא מחפשת משהו שאי אפשר למצוא. רק מה שכן, רוצה משהו שמתאים לי.
לגבי לא לבזבז זמן, מאמינה כפי שכתבתי גם למטה, שאני יותר חכמה היום ממה שהייתי פעם, יודעת טוב יותר מה אני רוצה. וכן, גם לי קרה, אפילו לא כ"כ מזמן, שנכוותי ממישהו.
וכל פעם כזאת אכן, מורידה קצת את הביטחון ואת האמון באנשים. לא שאי אפשר להעלות חזרה את הביטחון, אפשר, את האמון קצת יותר קשה לצערי.
אחת הבעיות שלי, שהסביבה שאני מסתובבת בה (עבודה בעיקר ואזור מגורים), לא ממש כוללת הרבה רווקים פנויים. שאולי גם את זה צריך לשנות.

אני כמעט בגילך, ואני בטוחה שכן. יש אנשים שפתאום בכלל בפרק ב׳ של חייהם מוצאים את עצמם מאוהבים כמו בני 16, כך שאין קשר לגיל. זה פשוט.. משהו שקורה ויכול לקרות בכל רגע בכל שלב בחיים, אבל השלב הראשון הוא להאמין שזה קיים, בהצלחה לשתינו

למעלה