נקמה

חמודה שלי

מי שנכנסת לקשר עם נשוי צריכה לקחת אחריות על התוצאה. לא בו האשם ובטח לא אשתו. את האשמה. שהחיים שלו יעלו על שרטון, הוא צריך לתקן את המצב ולא ליצור קשר עם אחרת ובטח שלא קשר רומנטי. נשוי זה אסור, זה עוול, זה גזל. אל תרחמי על אף אחד שבוכה לך על יחסיו העאלק עכורים עם אשתו, מי שלא טוב לו, לא נמצא במקום שלא טוב ובטח לא לנצל את תמימותך. אז אין פה מקום לנקמות, אלא מקום למחשבה אצלך מה הלאה

יערית

New member
נקמה יקרה

נראה שכך את מכנה את עצמך כי לכל תגובה את כותבת :נקמה. אם את בריצפה,והבטן שורפת לך מרוב כעס, והראש לא מאופס,והציפורניים שלופות,האקדחים בהיכון לירות,כדאי מאד שתכאבי את האכזבה והתיסכול בדרך שראויה לאישה. ואת הרי אישה,לקראת סוף שנות הארבעים, פנויה ובטח גם נראת טוב ומטופחת,את בטח גם יודעת להבדיל בין טוב לרע,הנקמה הזו אם תתבצע,לא תביא לך סיפוק,לא תביא לך מנוח לנפשך הפגועה. קחי חברה טובה ,לכי לים תוציאי את כל האיכס{ויש שם הרבה איכס}לכי לים ותצעקי חזק "אני מפגרתתתתתתתתתתתתתתתתתת" נשבעת לך זה עובד. כותבת לך אחת שכמעט קירקפה למישהי את הראש מהמקום, ואת האמת,היא ראויה לגרוע מזה,אבל אני הרבה יותר אלגנטית וחכמה ממנה,היא את עונשה תקבל אבל לא ממני! ערב טוב נקמה,לילה טוב לאהבה:).

Ima Adama

New member
באת הנה כדי שנשמש לך כמצפון

את כרגע פגועה מאוד ואת צודקת מבחינתך. יש אנשים שלא יכולים לסבול שקר. ראי את רוב תגובות האנשים כאן, כולם נגד נקמה, את יודעת למה? כי בחברה שלנו השקר והבגידה הפכו לנורמה והם בעיקר סלחנים מהסיבה הפשוטה, הם פשוט יודעים מה יקרה לאישתו ולילדיו שלא אשמים. פירוק משפחה הוא באמת הרס, גם אם לעתים יש בנייה מחדש ובדיעבד יכול לצמוח גם טוב. אם הוא היה מספר שהוא גרוש והפיל אותך בפח הזה, אולי הייתי מסכימה איתך. השקרים האחרים שלו נובעים מהמסכנות שלו והוא לא משקר רק אותך. תקחי אחריות על העובדה שהסכמת לצאת עם נשוי. את באת להתיעץ כאן כדי שאנחנו נשמש לך כמצפון חברתי, כניראה שאת לא יכולה לקחת על המצפון שלך את מחשבת הנקמה, מה שמעיד על חוסר בגרות מה שיפיל אותך שוב לידיהם של גברים שקרנים, זה בטוח.

ערסlight

New member
תשמעי, אמא

אין פה מה לדבר על הרס משפחה. היא נהרסת גם בלעדיה. [במובן הזה, הנזק הוא קטן ומקומי] הקטע של האומללה הזאת שהיא תשאר תקועה עם המעשה בסוף. נימוקים והגיון לא עושים פה הבדל. היא נואשת. יש פה עניין עם אשה כמעט בת חמישים ותובנות חיים של ילדה בת 8. אללה ירחמהה

Ima Adama

New member
אני מסכימה איתך

שהיא נאיבית (לא טיפשה). לא כל הנשים קלפטות, זה בעיקר תלוי באיזה בית היא גדלה ומהו נסיון החיים שלה במערכות יחסים בין גברים לנשים. זה לא ממש נכון לשפוט אותה, היא בסך הכל נפלה בפח בגלל חוסר ניסיון ותמימות. יש נשים שיש להן את התכונה "הטובה" לרחם ולעזור ויש גברים שיודעים בדיוק לנצל את התכונה הזו מתוך מצוקה שלהם עצמם. אפשר להבין את הכאב והפגיעה ובעצם מאוד קשה להעביר למישהו נסיון בתיאוריה... במצב בו היא נמצאת מאוד קשה לה להיות קשובה, כי מידת הפגיעה לא מאפשרת, לכן אני חושבת שכל ההעלבות שהיו כאן כלפיה לא הוגנות, עם כל הכבוד "לחוכמה" של כולנו כאן... העובדה שניכנסה להתיעץ בכל זאת מעידה על התלבטות לא לעשות רע לאישתו של.. ליאת, תגידי, מה היית אומרת על ילד קטן שמאוד מאוד אוהב גלידה ומוכן לשקר ולקחת מה שלא שלו, העיקר לזכות בגלידה? זה המקרה, הוא שיקר כי הוא לא יודע ולא יכול אחרת, אז הוא מסכן, רחמי עליו ולכי לחיות את החיים שלך, תתיחסי למה שקרה כאל שיעור בחיים ממנו רק תצמחי.

חוצפנית וכפויית טובה. היה לך קשר עם

נשוי,באמת חשבת שיקום ויעזוב את אישתו? הצחקת אותי. נהנית איתו במיטה? יופי. תמשיכי הלאה וחפשי לך הפעם גבר בסטטוס אחר.

R a c h e li

New member
אוישששששששששש ...

בעט בך וואלה זה ממש לא יפה

ניראה לי ש...

את מחפשת מישו שיעצור לך ת'יצר. פה זה וירטואליה.שטויות.אף'חד לא קרוב לך פה. אולי תפני למישו קרוב אלייך...חבר/ה...אח/ות...שאת סומכת עליו/ה... תספרי לו/ה... מישו קרוב יוכל לעזור לך לעצור.

קצת ניעור לא יזיק !!!!!

תראי, יש לי חדשות בשבילך... 1). את לא היית היחידה !!! את לא היית היחידה שאמר לה "אוהב אותך", "שוקל גירושין", "לא אוהב את אישתי", "לא יכול בלעדייך"... 2). שנתיים הייתם בקשר ושנתיים הם מצע אחלה לשפר נישואין ולחדש אהבה.....עם האישה "שלו"...או להתרגל למצב הקיים עם אישתו... 3). גבר נשוי (ולא ציינת אם יש לו ילדים) בדרך כלל לא עוזב מסגרת משפחתית...ולא חשוב כמה "חרא" לו (ואשתדל לא להיות בוטה)... והוא ימצא את הפתרונים בחחחחחחוווץץץץ. 4). כשנכנסים לקטע עם גבר נשוי (קשה, אבל...) אין לקנות את הסיפורים של רע לי, לא אוהב את אישתי, לא נותנת לי.... צריך להכניס טוב טוב לראש ....שאפילו אם יעזוב את אישתו....חחחחחחחח הדבר האחרון שיעשה....הוא להישאר איתך (בכל הרצינות ובלי לפגוע) (ניעור אמרתי ?!) 5). ולשאלה שלך אם לספר לאישתו???!!!!!! לא ולא. אל תבזבזי אנרגיות בלעורר רחמים (כן), תשאפי להתקדם גם כשקשה לך, צאי מהדחייה הזאת עם למידה, והכי חשוב.... 6). מחר תפגשי מישהו שיש לו חברה... (לא נשוי)...ומה תעשי.???!!! תלכי לספר לחברה שלו?! שניצל אותך? כשאת ידעת שיש לו חברה... מה שמדהים הוא שאנחנו נותנים לסטטוס החברתי מקום לדיון (נשוי עם רווקה או גרושה) !!!!!!!!!!!!!!!!!

את מתנקמת בעצמך...

אולי זה לא נראה לך עצמך, אבל מה שאת מהרהרת לעשותו לא יביא מזור למכאובייך, אלא רק כאב ולטווח ארוך להערכתי (כאן אני מעריך שבאופייך הבסיסי את אינך מרשעת) את תראי את עצמך שאחת הנמצאת במקום נמוך אבל אז אם וכאשר זה יקרה (התובנה הזו)כבר לא תוכלי להסב את הגלגל אחור. ממה שאני קורא, אני מבין שיש לך כמה נושאים שרצונך לפתור: 1) להתגבר על הכאב וההשפלה שבנטישה והאופן שזה בוצע. 2) להכאיב חזרה לאותו האדם כך שירגיש לפחות מה שאת מרגישה 3) ללמד לקח את האיש הנ"ל שלא יחזור על מעשיו עם משהי אחרת. 4) להתגבר על מה שקרה ולהמשיך הלאה. הבעייה היא כרגע, ש1) 2) ו 3) כל כך חזקים, שאת אולי אפילו אינך רואה את 3) ואילו 4) הוא מה שאת באמת זקוקה לו, כל השאר הם תפאורה נוצצת שלא יתרמו לך מאומה בכוון החיובי אלא להיפך. להערכתי גם את פונה כאן על במה זו משום שבתוך תוכך את יודעת שמה שאני כותב לך הוא נכון, אחרת לא היית שואלת אף אחד ומממשת את רצונותייך. לכן, פניתך לפורום זה לדעתי מחטיאה את מטרתה, משום שכאן לא ימצא מזור למכאובך, ואין כאן מי שילמד את הלקח, ומחלק מהתגובות שראיתי כאן, יש אפילו כאלו אשר ששים אלי אש ומלבים את המדורה... עצתי לך היא כזו (והיא רומה גם לפי סדר העדיפות הנכון בעיני): 1) קחי את כל אנרגיות הכעס שלך והפני אותן אל משהו אשר יהיה חיובי ומוקדש לך אישית לקידומך הלאה. (כאן את צריכה להרים את הכפפה ולמצוא מהו הדבר הזה) 2) אם ברצונך ללמד לקח, כדי שמקרה כזה לא יחזור, הייתי במקומך מפרסם הודעה זו בפורום נשואים נשואות. גם אם האיש הנ"ל לא עובר שם, יהיו שם מספיק אשר ילמדו את הלקח הזה טרם ביצועו, ובכך תשיגי הרבה יותר ממה שאי פעם תוכלי להשיג במעשיך כלפי אותו אדם, והחשוב מכל, מצפונך ישאר נקי. 3) הניחי לאשתו האומללה של אותו אדם. היא אינה צד בעניין ואת עלולה לפגוע באדם (וילדיו?) אשר לא חטאו כלפייך מאום. בהצלחה יניב

danny88

New member
אני לא מבין

אני לא מבין חרא של אישה הולכת עם חראה של ''גבר'' ואת עושים מזה דיון פילוסופי?? ולך גברתי הלוואי והחתן שלך יעשה זאת לבת שלך ... ואז תביאו את זה לדיון ...

Ianp

New member
תגיד, אתה באמת לא רואה שהכל הצגה?

גם השאלה וגם התגובות. חוג דרמה כזה...

Ianp

New member
כי אם זה היה אמיתי...

היו פוחדים אפילו לענות לשואלת מסוכנת כזו.

למעלה