נקמה

Ianp

New member
הדמות שמתארת השואלת היא דמות

שלא תבייש סרט אימה. הפתיח של כל הודעה - "נקמה", עם רצון עז לפגוע באופן הגס ביותר באישתו של החבר לשעבר (איתו, כמתואר בתסריט) במשך שנתיים ניהלה רומן מאחרי גבה עם בעלה, נשמע די פאתולוגי. סכנה לציבור. עם כל הכבוד וההבנה לרגשות... אבל כל הסיפור לא באמת אמיתי, נכון? אגב, להבדיל כמובן (ואני מדגיש להבדיל), סיפור מהחיים, היה בארה"ב בלונג איילנד (ניו יורק) מקרה שנערה בת 16 שהיה לה רומן עם גבר נשוי, התחרפנה כשהרומן נגמר, הגיעה לביתו עם אקדח וירתה לאישתו בראש. אז זה כן סיפור אמיתי והילדה שאמנם אובחנה כטיפוס בעל אישיות מעורערת, נמצאה ברת שיפוט ונשלחה לרצות תקופת מאסר ארוכה. מובן שהחבר הזה היה טלית די שחרחרה אבל הפגיעה היתה באישתו!!! זה פאתולוגי. במי היתה הנקמה בדיוק? ומה על עצם הנקמה?

d a n i e l s 5

New member
אבל,אבל, אבל.....

אני באה ממקום של אין סיבה לפחד להביע את דעתך , לא בחיים ולא בכתובים. בין אם אני מכירה ובין אם לוא (זה בעניין הכתובים). אף אחד לא ימנע ממני להביע את דעתי ! ולכן לא ממש הבנתי את מה שכתבת שם למעלה בעניין הפחד. היא...כנראה ראתה את הסרט "חיזור קטלני" יותר מידי פעמים. היא....לא מפחידה אותי. אני .....מרחמת עליה.

Ianp

New member
לרחם על מי שבא במגע עם אדם כזה

יותר נכון לדעתי...

נו...liati... אחרי יותר מ 100

תגובות.... מה המסקנות? בכיף כיתבי כאן מי עזר? ואולי הכאב אצלך כבר עבר?!!

שובבית38

New member
הנקמה המתוקה שתהייה היא..

שתראי לו אך את ממשיכה בחייך.. בלי להיסתכל אחורה. אני בטוחה שכשהחלטת ליכתוב היית כועסת מאוד. הוא לא שווה במשיכי הלאה וכשיראה כמה טוב לך. אז תביני שזאתהנקמה הטובה ביותר.. שיהיה בהצלחה כי הרי הכי קל לתת עצות ואף אחד לא היה רוצה להיכנס לנעליים שלך..

NOAMI4U

New member
למה לעזאזל כל כך חשוב לכם/ן "לנקום"

בואריאציות שונות ומשונות חוזר בפורום הזה המוטיב הקלאסי של "הנקמה" באקס/ית. ונשאלת כמובן השאלה הבלתי נמנעת למה ולמי חשובה בכלל "הנקמה" הזאת ???? אז נניח שאכן הוא בגד בכן, מעל באמונכן, התעלל בכן, אנס אתכן בישבנכן כשעוד סברתן שזה מה שיחזיק אותו איתכן, - בקיצור נניח שכל "הצדק" בעולם הזה עומד לצידכן, עדיין נשאלת השאלה למה להקדיש כל כך זמן, אנרגיה ומשאבים אך ורק לשם "הנקמה" ???? אם נחשוב רגע בצלילות הדעת(מה שחסר כל כך לגרושות הטעונות ומתוכנתות "לנקמה" ) כי אז ראוי לומר שכל מה ש"הוא עולל" לכןנעשה בזמן עבר והפך עכשיו להיות בגדר היסטוריה. אבל אתן במחשבות "הנקמה" שלכן נשארתן נטועות בעבר הזה, ומעניקות לאקס "המתעלל" ההיסטורי שלכן את הפרס הגדול ביותר שניתן לחשוב עליו, כלומר את הזכות לשלוט גם בעתידכן. כי האובססיה של הרצון "לנקמה" משמעותה אחת - היא כל כולה העדר יכולת להפנות מבט קדימה לעבר החיים שיבואו מכאן ולהבא. מי שמתיימרת "לנקום" צריכה לדעת שהיא ממשכנת גם את עתידה, נוסף על העבר שלה אותה כבר הקריבה ומיצתה, לזכותו של אותו אקס. שמירר בעבר את חייה בצורה כזאת או אחרת. אז קדימה בנות, כמאמר השיר : "אל תביטו לאחור.. שאו עינים בתיקווה, הניחו להולכים..". הנקמה היחידה הראויה באקס/ית אותה אני מכיר ומוקיר היא השיכחה. אין תחושה נפלאה יותר מהוודאות שקריאת שמה של אקסית לא מעלה בזכרונך שום מיתאר פנים. אז חולפת בך הידיעה המרנינה שגם לו חלפת על פניה מאות פעמים ברחוב לא היית מזהה אותה. עכשיו אתם יכולים להיות בטוחים שפניכם אכן אל העתיד.

למעלה