את מתנקמת בעצמך...
אולי זה לא נראה לך עצמך, אבל מה שאת מהרהרת לעשותו לא יביא מזור למכאובייך, אלא רק כאב ולטווח ארוך להערכתי (כאן אני מעריך שבאופייך הבסיסי את אינך מרשעת) את תראי את עצמך שאחת הנמצאת במקום נמוך אבל אז אם וכאשר זה יקרה (התובנה הזו)כבר לא תוכלי להסב את הגלגל אחור. ממה שאני קורא, אני מבין שיש לך כמה נושאים שרצונך לפתור: 1) להתגבר על הכאב וההשפלה שבנטישה והאופן שזה בוצע. 2) להכאיב חזרה לאותו האדם כך שירגיש לפחות מה שאת מרגישה 3) ללמד לקח את האיש הנ"ל שלא יחזור על מעשיו עם משהי אחרת. 4) להתגבר על מה שקרה ולהמשיך הלאה. הבעייה היא כרגע, ש1) 2) ו 3) כל כך חזקים, שאת אולי אפילו אינך רואה את 3) ואילו 4) הוא מה שאת באמת זקוקה לו, כל השאר הם תפאורה נוצצת שלא יתרמו לך מאומה בכוון החיובי אלא להיפך. להערכתי גם את פונה כאן על במה זו משום שבתוך תוכך את יודעת שמה שאני כותב לך הוא נכון, אחרת לא היית שואלת אף אחד ומממשת את רצונותייך. לכן, פניתך לפורום זה לדעתי מחטיאה את מטרתה, משום שכאן לא ימצא מזור למכאובך, ואין כאן מי שילמד את הלקח, ומחלק מהתגובות שראיתי כאן, יש אפילו כאלו אשר ששים אלי אש ומלבים את המדורה... עצתי לך היא כזו (והיא רומה גם לפי סדר העדיפות הנכון בעיני): 1) קחי את כל אנרגיות הכעס שלך והפני אותן אל משהו אשר יהיה חיובי ומוקדש לך אישית לקידומך הלאה. (כאן את צריכה להרים את הכפפה ולמצוא מהו הדבר הזה) 2) אם ברצונך ללמד לקח, כדי שמקרה כזה לא יחזור, הייתי במקומך מפרסם הודעה זו בפורום נשואים נשואות. גם אם האיש הנ"ל לא עובר שם, יהיו שם מספיק אשר ילמדו את הלקח הזה טרם ביצועו, ובכך תשיגי הרבה יותר ממה שאי פעם תוכלי להשיג במעשיך כלפי אותו אדם, והחשוב מכל, מצפונך ישאר נקי. 3) הניחי לאשתו האומללה של אותו אדם. היא אינה צד בעניין ואת עלולה לפגוע באדם (וילדיו?) אשר לא חטאו כלפייך מאום. בהצלחה יניב