נקמה

עם יד על הלב..זו סיוטואציה שונה.

לא מדובר באחותי לא מדובר בחברה קרובה אלא מדובר באשה שבגדה עם בעלה שרוצה לספר לה..בתור נקמה. אשה שאינה מכירה אותה אישה שכבר בגדה בה אשה שכבר עשתה לה רע ביודעין אשה שמרבת לקחת אחריות על מעשיה ועוד רומה לנקום ולהעניש את אשתו? ץגידי זה ניראה לך אותו הסיפור אילו הייתי אחותה שמסתכלת מהצד או חברה? וגם אם הייתי חברה..הייתי בדילמה נוראית...

להגיד עליו חלאה - לא הייתי אומרת

בשביל קשר צריך שניים, את בחר להיות איתו כמו שהוא בחר להיות איתך... קשר עם נשוי... אי אפשר לצפות שיהיה בו משהו נורמלי... אז... פשוט ללכת הלאה, אמרת שהיית איתו שנתיים... אז... אולי כדאי שתמשיכי הלאה ואם את נזכרת כבר בקשר... תזכרי גם את הדברים הטובים... הרי הייתם שנתיים ביחד.

נקמה

היתי איתו שנתיים על הנייר.... לא התראינו הרבה הייתי חבר טלפוני. הוא הבטיח הרים וגבעות סיפר את צרותיו ואני ניסתי לעזור לו. המין לא היה העניין. התמכרתי לחברות בינינו והרגשתי מרומה. לו היה אומר בהתחלה מיהו ומה מטרתו. הייתי בורחת מייד. זו לא היתה היכרות במובן המקובל.. כי מעולם ולעולם לא אקשור קשר עם אדם נשוי. לאמוסרי ולא כדאי. במקרה הזה דווקא רציתי לעזור לו..ולא לקלקל לו. הוא סיפר לי שאשתו יושדת.. לדעתי זה גם שקרשאולי על זה מגיע לה לדעת. אני מבינה שכולם כאן נגד נקמה. אני מוכנה לרדת מזה. אבל איך אפשר לגרום לו לפחות להבין שמה שעשה פוגע, משפיל, נצלני?? אני מרגישה פשוט מבוזה.. למרות שאני יודחת שמי שלאאנושי זה הוא ולא אני.

או, עכשיו את מדברת ../images/Emo141.gif

תשמעי. בחברה שבה אנו חיים, כשרוצים לפגוע במישהו, תובעים אותו ומכריחים אותו לשלם כסף. תמצאי לך עורך דין, עדיף עורכת דין, וביחד תמצאו איזו דרך לתבוע אותו על משהו. אל תסתפקי בהתנצלות. התנצלות זה בשביל לוזרים. רק כסף, וכמה שיותר. אני לא יודע אם אחרי זה תרגישי יותר טוב, אבל אם כולם עושים את זה, כנראה שזה עוזר.

r o n35a

New member
מציע לך ללכת לפסיכולוג

את במשבר וקשה לך. צריך לדעת לשחרר ,וללמוד מטעויות. כואב לך? מבין, מאמין שהזמן יעשה את שלו. אם הוא לא היה "בן אדם", תהיי את.

מזל חי

New member
קחי אחריות ותתבגרי

הוא התאהב בך? ומה את רצית ממנו חוץ מסקס? אם הבנת שהוא נשוי חי עם אשתו ורק בוכה אצלך למה המשכת את הקשר? עכשו כשאת מבינה שבעצם הוא כמו כל הנשואים "רע לי עשתה לי לקחה לי ולא נתנה לי". תמשיכי הלאה. מגיע לך יותר.

ליאתי,

במקום להשקיע אנרגיות ב"נקמה" מהסוג הזה, תשקיעי את האנרגיות שלך לדברים מועילים שיקדמו אותך.

../images/Emo151.gif

את חכמה באופן יוצא דופן!!!!איך אף אחד לא חשב על זה?איך ליאתי בעצמה לא חשבה על זה?

ערסlight

New member
בכנות וברצינות

תשמעי, את אדם מבוגר. את עדיין חושבת שיש מישהו בעולם ששאפשר לגלגל עליו אחריות במקום להתמודד איתה? זו התנהגות ילדותית להחריד. זה קצת כמו להכנס למסעדה, לאכול [היה טעים אפילו] ולכעוס על החשבון. כאילו... מה חשבת? [אדם הגון היה שולח פרחים ושולח אותו לחיות את חייו] עלק דילמות יש לך. כולך אגו ורגשי נחיתות. בקיצור, אולי את שווה זיון, אבל לא הרבה יותר מזה.

ערס יקר...אני המומה !!

לא מכירה אותך (עדיין)...אבל למה לכתוב "...אולי את שווה זיון, אבל לא הרבה יותר מזה"!???. כתבת יפה עד המשפט הזה. למה? למה?...

iris6466

New member
אהלן

אומרים שכל מה שאנו עושים, אנו גם מקבלים מהיקום חזרה. אז מהבחינה הזאת נקמה לא מומלצת. חוץ מזה נקמה משמעה שאת ממשיכה קשר עם אותו אדם ברמה האנרגטית, מה שלוקח אנרגיה וגם עלול לחסום אותך בפני מערכת יחסים אחרת. גם מהבחינה הזאת לא מומלצת נקמהץ חוץ מזה אל תשכחי שנקמה אומרת שאת מוותרת על השיעור שלך, על החיבור לכאב שלך, הלמידה להכיל את הכאב של עצמך, ללמוד מהשגיאה כביכול ולהמשיך הלאה!!! חוץ מזה בטוח שגם את קיבלת הרבה מהסיפור הזה ברמה מודעת או פחות מודעת. שווה לחקור פנימה את עצמך על העסקאות שאת עושה עם עצמך, עם העולם ועם גברים בפרט. כמה את מאמינה מבפנים שבאמת מגיע לך זוגיות אהבת מלאה ובלעדית? בקיצור נמרץ אחותי, למרות הכעס והפגיעה מאד מומלץ לטפל בעצמך במקום להמשיך לפגוע באחרים. באהבה איריס

נקמה

איריס אני כל כך מכירה את הקלישאות האלה.. נמאס לי מהן. אני רוצה לפגוע בו כפי שהוא פגע בי ברשעות באטימות ובטיפשות. למה לא? זה אנושי וככה נוהגי העולם.. עין צחת עין. אני ארגיש טוב עם זה ארגיש שגם אני הצלחתי לפחות במעט. למה נקמה כ"כ לא מורמטיבית אם אין מוצא. אני חסרת אונים והתסכול שלי גדול. למה להרים ראש להמשיך כאילו כלום?? הרי הכאב ממשיך להלום בי . ליבי אינו גס אני פגיעה. מה אפשר לעשות מלבד בדרך של דיבור עם אשתו??

אם כך את מרגישה..תפגעי בו. אך לא

באשתו או בילדיו. הם כבר נפגעו מספיק ממך. הם חפים מפשע. וכמו שאמרתי למעלה. אלוקים מעניש את הרשעים. במקרה זה את עומדת מולו והחיים הם בומרנג. רוצה לפגוע בו..אוקי. נקמה מתוקה היא בדיוק חצי שניייה. אחר כך..תצתרכי להסתכל על עצמך במראה. מעניין כמה מצפון יש לך. משום שאם אין. אז טוב שזרק אותך.

אייל 401

New member
כמה שאת לא חכמה

רדי מהטיפשות ,חכם לא ניכנס למקומות שטיפש לא יודע לצאת מהם ,כמו שרון 35כתב את לא זקוקה לנקמה את זקוקה ליעוץ מקצועי ,תקראי את השטויות שכתבת,ניכנסת לבור סובבו אותך על האצבע כי ביקשת .גם אם תרוצי לאישתו לספר לה לא יעזור לך כלום לפי כתיבתך ,,גם גאוות הנקמה לא תשנה .

iris6466

New member
אהלן מתוקה

נקמה לא. לא לא. תעזבי אותו. תחזרי לעצמך. תגלי שוב את היופי שבך , הכאב שלך והדרך החדשה שלך.את חיה את מה שהיה. זהו נגמר. פיניטו.למרות הכאב.כאב הוא חלק מהחיים. קיבלת מהחיים עכשיו מתנה. רוצים שם למעלה שתתעוררי. שתתחילי לחיות את החיים האמיתיים שלך!!.אהבה איריס

../images/Emo127.gifאיריס אהבתי רק ש...

לפעמים אירועים כאלה מנסים להאיר וללמד אותנו לא להיות עבור מישהו להתרוקן ולשחרר אלא לפעול למען הצדק שאתה מאמין בך היא כותבת שהיא לא היתה נכנסת לקשר אם הוא לא היה מוריד את כל החסימות והחומות שיצרה מולו הוא גרם לה להאמין בו ובסיפוריו היא מבחינתה אולי צריכה לדעת לעמוד מול הכאב להביע את עצמה להלחם מול הצדק יכול להיות שהיא גם נמצאת עבורו ללמד אותו שיעור היושר להעביר לו את הכאב והכעס כדי שילמד לכבד את זוגתו וכל אישה שסביבו כל אירוע עבורנו שיעור אם רק נקח כל שיעור בקבלה ובשתיקה לא נעביר את השיעור הלאה בנוגעים בדבר אני בעד כשאני נתקלת עם מישהו באירוע כזה ואחר ונוצרת מתיחות זה לפתוח את הדברים לדון בהם להבהיר, להתעמת ולאמת דברים כך שני הצדדים למדים לא יתכן שאחד שמקבל ולא מכבד ילך לדרכו בלי להתחשב בזה שהאכיל אותו אתמול שלשום אני אומנם לא חוויתי את חוויתה אך יודעת את הכאב הזה שאתה נותן משקיע, כואב למען, אוזן קשבת איכתי ואוהב וכשהטוב להם מסובבים את הגב ושוכחים מי אתה ומה עשית עבורם אני שנים סובלת מזה מסובביי אני רק השכלתי והתובנה שהגעתי אליה שזה היעוד שלי עד אז הכאב חתך אותי ולא הבנתי למה זה מגיע לי היום הנתינה שלי באהבה אבל יחי ההבדל אצלה זה יחסים בין גבר לאישה חמור מאוד וחותך ולא רק זה הרסני לכן אומרת שחשוב שתפעל איך שמרגיש לה נקמה או לא רק שתעשה מה שיטיב איתה היא חייבת לפעול עבורה ולא להיות יפת נפש אף לא אחד שווה את הנפש שלה לא מקנא בה ואשמח להיות כאן עבורה

למעלה