נקמה

נקמה

זה מה שאני עושה. אבל מה איתו.. ככה הוא פגה.. והמשיך בשלו?? זהו להתעלם...?איך אפשר בכ"ז להחזיר לו כגמולו?

Rinattt

New member
תספרי לכולם שיש לו קטן

נו מה נהיה איתך והנקמה שלך? תתבגרי כבר

naama78

New member
פששששששששש...........

אכפת לך מאחרות...Y Y Y ! כל הכבוד! מחיאות כפיים! תומרנת? נפגעה ציפור נפשך? את הקורבן??? ואם כן- מגיע לך! ( שונאת להגיד את זה). אם היית מחפשת צדק- לא היית בסיפור הזה מותק!

נקמה

אני לא הייתי בסיפור של רומן עם אדם נשוי.. ממש לא. זה התחיל באופן אחר.. והתגלגל בכלל לחברות. לא נפגשנו הרבה.. ובעיקר בטלפון. אלא שתומרנתי כי הבנתי שהוא על סף פרידה.. וזקוק לתמיכה.. למישהי אוהדת והייתי שם איתו. מה את היית עושה לו כך נוצלת? אומרת עליו.. וממשיכה?? מיטב האנרגיות והסימפטיה הוא קיבל ממני. לא הייתי סטוץ כפי שהיו לו כל השנים לפני... מאנשים כאלה ברור שצריך להתרחק.. אבל לפני מגיע ללמד אותם לקח קטן לחיים???

naama78

New member
תביני-

את לא נוצלת! את היית שם מרצונך. אף אחד לא כפה עלייך לתמוך בו יכולת לקום וללכת בזמן. לא הלכת- בחרת להישאר. לקח קטן לחיים ילמד הבחור- בטח לא ממך, בצורת נקמה. עזבי אותו. תתרכזי בעצמך

סליחה שאני אומרת לך, אבל אם רק

חברות, ואם כמעט לא נפגשתם, היכן הניצול? האם חברים אינם תומכים אחד בשני? תחושתי היא שיש כוונות אחרות מאחורי הרצון שלך ל"נקמה".

ayb1

Well-known member
ודאי שיש - לכי ותנהלי רומן עם אשתו

שניכם ביחד תנקמו בו בו זמנית. אם כי אתם עלולות למצוא את עצמכם מופתעות.

ב ה י ר

New member
זאת לא נקמה

זאת טיפשות. את בעצמך אמרת שלא ציפית ליותר מידיי. אז מה את רוצה? המירמור הזה מיותר לחלוטין, לבזבז אנרגיות על כלום הנקמה הטובה ביותר שלך שתמצאי אהבה חדשה שתעשה לך טוב.

ת י א ה

New member
"צד אותך בתחמנות?"

קורבן אומלל וחסר ישע שכמותך. ליבי ליבי עלייך. תראי לו ולאישתו מאיפה משתין הדג! תנקמי בכל הכוח! רק ככה תגיעי לשלמות כמו שחלפון הציעה לך ברוב גאוניותה. ככה, באהבה.

נקמה

היי תיאה מאוד קל לבקר.. את לא חשה את הכאב. זה בכלל לא היה "רומן רומנטי" ממש לא. מעולם לא היה לי קשר עם אדם נשוי, ולא יהיה. כאן היה משהו אחר. חברות נטו שהתפתחה הבדרגה. המין בכלל לא שיחק משחק. הרגשתי שהוא קרוב אלי.. שאני יכולה לעזור לו במצוקה. לבסוף נוכחתי שהוא שיקר על ימין ושמאל.. איך את היית נטוהגת? רק בורחת? התקשרתי אליו רגשית... אני אדם מאוד נותן.. מתמסר.. הפגיעה מאוד כואבת.

את יודעת, אומרים....

שבכל יום שעובר אנחנו למדים משהו, שכל דבר שקורה לנו, לא קורה סתם... אולי ה"שליחות" שלו הייתה ללמד אותך לא להתעסק עם נשואים??? ואם כבר התעסקת קחי בחשבון את התוצאות!!!

תיאה תרגעי...

מבטיחה לך שיבוא היום ואקרא את כאבך ואז אזכיר לך...ימים יגידו חכמה גדולה

בואי ותסבירי לי למה פגיעה באשתו

כן תגרום לך להרגיש טוב? שכנעי אותי (בעצם את עצמך).... למה כן?

ותחשבי למה יש רק אחת שחושבת

שנקמה זה דבר חיובי... נקמה תרגיש לך טוב..שתי דקות. הרוע שאת תגרמי לאשה חפה מפשע וילדיה.. אחרי תקופה..רק אם יש לך מצפון..ייסר אותך. ולא רק זה.. מי שעושה רע לאחר שלא עשה לך כלום? יחזור אלייך כפל כפליים. הוא עשה לך רע. תתעסקי איתו ולא בדלת האחורית שהיא אשתו. את נכנסת למערכת יחסים אם גבר נשוי. את אחראית לעצמך ולמעשייך. כבר פגעת באשה שלו הגיע הזמן לדעת שאת אשמה כמו שהוא אשם. ולקחת אחריות על מעשייך. תחמנות? הוא תחמן אותך? מותק את בת 40...לא ילדונת. ואם שיקר לך לכל אורך הדרך למה שלא ישקר ויאמר שאשתו יודעת..כדי לצוד אותך למרות שהיא לבטח לא יודעת. חושבת שאם תעשי דבר כזה את אדם רע מיסודו.

בולשיט - מיכל זכותכם לגונן...

על האישה אך לא רואה בזה מגננה אלא הסתרה ופגיעה עמוקה והרסנית יותר אני באמונתי בדרכי בדעתי אומרים רצוי שהנוגעים בדבר ידעו גם אם מדובר בי ובן זוגי יבגוד בי אני דורשת שחבריי אם הם באמת חברים שיידעו אותי בידע כזה אני זו שאברר ואחליט אם אקבל את המעידה או שאפרק את הקשר אך דורשת לשמוע מסובביי את האמת שמסתובבת סביבי ולא דרכי לכן אני מרגישה שחייבים לידע את הנוגעים בדבר בעד יושר כנות והתעמתות מול המציאות ולא כיסוי וצביעות

i will kill the messenger

במקרה שלך בחייאת הייתי הורגת את המודיע. את זה לא כולם. האמונה שלך.היא שלך. אשה חפה מפשע שלא עשתה רע לנקמנית אין סיבה שיבואו ויהרסו לה יותר. אותה נקמנית גם נאפה..גם בגדה וגם תהרוס לה את החיים? למה? כי רצוי שתדע? מי היא שתבוא ותגיד לה.? תגידי את קוראת את עצמך? איכס..יש גבול לטמטום..ויש גבול לרשעות.

איזה חיים יש לה שהיא ישנה עם צבוע

שמזלזל, מתעלם, משקר, וכו' זה חיים? אני בוכה עליה וכואבת עליך שאת מעדיפה שחיות בשקר ובהדחקה מאשר לחיות את המציאות ולהתמודד מולה

Ima Adama

New member
מיכל, עם יד על הלב

אם היית רואה שבעלה של אחותך בוגד ומשקר אותה שנים, היית שותקת??? היית נותנת יד לעובדה שהיא חיה בעולם "טוב" וחשוך?

למעלה