נקמה

פרוש המילה שלמות אינה=השלמה

לכי למילון שלמות..זה משהו שלם..אלוהי..מושלם.אין חסר!!! השלמה..זה כניעה למצב מסויים. השלמה =זו גם קבלה .לקבל את הנתון... איך שלמות והשלמה שווים?

../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo128.gif

../images/Emo41.gifמיכלי תודה והכל ידוע לי רק ש...

שכוונתי היא בחתימתי "באהבה ובהתבוננות מגיעים לשלמות=השלמה" היא מכוונת אך ורק אלי לעצמי ולא אלי מול אחרים באהבה שלי לעצמי - דרך הקבלה העצמית אתבונן בי אלמד להכיר את עצמי, מתוך אהבה לעצמי אגיע לשלמות אהיה מושלמת עבורי ושלמה איתי עם דעותיי והחלטותיי מקוה שהבהרתי והסברתי את עצמי ואת החתימה שבחרתי כמטרה עבורי כעבודה עצמית איתי, עם השנים כאן אכן עמדתי במטרה היום אני מה שלא הייתי כשהגעתי, יותר אוהבת, מקבלת, שלמה, מושלמת עם עצמי ובי איך אתם רואים חושבים עלי? זה שלכם לי חשוב מה אני לעצמי ואני הכל ובראש
אילנה חלפון עם איכויותייה ומגרעותייך ד. אגב לגבי שגיאות כתיב חחח עצם ההשלמה והשלמות (שרואה אותי מושלמת) לא מזיז לי ולא מרגיש לי רע שמתקנים אותי שגיאות כתיב אינם קנה מידה לחוכמה, יש אנשים בתארים מכובדים שיש להם שגיאות שו... חשוב מה אדם? ואיך אדם רואה וחושב על עצמו? והשאר קטן עליו ועוד ד. אגב השקעת הרבה מאמץ על האיקונים הרבים למעלה חחח גנובה אך שומרת לך חסד כמקבלת פנים כשנכנסתי לפורום

נו ונניח שתספרי לה...

זה יחזיר אותו אלייך??? לא ובמידה וכן, את מוכנה לראות עצמך כגורם לפירוק משפחה?? בטוחה שלא אמרת שהיא יודעת שהוא בגד בה, זה לא משנה עם מי אז היא תדע שזו את תקבלי ממנה כמה "ברכות" הוא יריב איתה קצת והכל יחזור למסלול ובמסלול הזה את לא נמצא!!! מקווה שתעשי את הבחירה הנכונה בהצלחה

שגית המבקש נקמה לא מצפה להחזיר

אלא לגרום כאב על מה שגרם וגם כתבה שאינו לרמה שלה רק ניצל את חולשתה

ממש גאוני, עין תחת עין, שן תחת שן,

כדאי בהחלט להנציח את הרוע, הנקמנות והאיוולת שבמצב הזה. תאמרי לי אילנה, בדיוק יצא לה מזה??? בואי, האירי את עיני כיצד גרימת כאב בחזרה תעזור לה להתגבר על הכאב שלה?

ברצון...

א. שיקח אחריו על מעשיו ב. שתשחרר את הכאב והכעס שגרם בחייה ג. שיתנצל ושלא יתעלם ממני היא לא גוף לשימוש וזריקה ד. אם תבחר לומר לאישתו - אני בעד שתדע עם מי היא חייה השתיקה שלה מחסה את הבגידה הכפולה שלו (אני בעד שתדע ותתמודד עם האמת שבחייה) ושהוא יקח את עצמו בידיים שילמד לכבד את אשתו ואת הנשים בכלל ה. השתיקה שלה תתן לו לגיטימציה להמשיך במעשיו לבגוד באשתו ולנצל אחרות ו. עבורי הוא ורוצח אותו הדבר מבחינת חומרת המעשה זה לקחת חיים של מישהו ולהרוג אותו הרבה נשים אחרי כזה ניצול קשה להן להתרומן, לבטוח, לאהוב, וכו' מקוה שעניתי לך

אז ככה:

א. את האחריות את מעבירה לאשתו ולא אליו. ב. נקמה לא משחררת, רק מגבירה את ההתעסקות בנושא ומכאן גם את הכעס. ג. זה בוודאות לא יגרום לו להתנצל, להיפך. ד. לא היא זו שצריכה לדאוג ליחסים בינו לבין אשתו. זה לא עניינה. ה. אם את חושבת שהוא זקוק ללגיטימציה ממישהו, את טועה. ו. על ההשוואה הזו..... באמת שאין לי מה לומר. ענית לי לא ממש מקבלת את מה שענית :)

Rinattt

New member
שיוווווווווווו אני ב-א-ל-ם

א. היא צריכה לקחת אחריות, היא נכנסה ביודעין לקשר עם גבר נשוי, היא יכלה לבחור שלא להאמין לדבריו, לבחון אותם ולאמת לפני שנכנסה לקשר שכזה. ב. היא תשחרר את הכאב והכעס לא ע"י נקמה והרס משפחה [ילדיו ואישתו לא אשמים!] היא תשחרר את הכאב בכך שתתן לעצמה קצת קרדיט ותאמר "טעיתי" תרים ראש ותכניס בעצמה מעט כבוד עצמי ותמשיך הלאה. ג. היא לא גוף לשימוש וזריקה? הלווווווו תמיד יש צד שזורק וצד שנזרק [רוב המקרים] אם זה היה להפך אה? וחוץ מזה שוב היא בחרה להכנס לקשר היא בחרה במצב שלה!!! היא נכנסה למיטה מרצונה החופשי. [לא סתם היא התייסרה בעיניין הקשר, לא סתם הרגישה אי נוחות] ד. היא לא צריכה להיות ה"צדיקה" שתספר על העיניין לאישתו, בעצמה טענה שנראה לה שהיא יודעת שהוא בוגד בה. מי היא שתחליט לחנך אותו? ה. לא צריך לעניין אותה מה השתיקה שלה תגרום, צריך לעניין אותה איך היא ממשיכה הלאה בראש מורם, שהוא יתמודד עם המשפחה והמאהבות שלו לבד. ו. רוצח ובוגד זה היינו הך מבחינתך??? גברת אילנה היקרה אם מישהו שיקר - מהצד השני מישהו בחר להאמין בשקר! אם מישהו ניסה לשכנע - מישהו מהצד השני בחר להשתכנע. מדובר בשני אנשים בוגרים שכל אחד יקח את האחריות של עצמו בלבד! היא יכלה לחשוב טוב טוב לפני שנכנסה לקשר, חוץ מלהרגיש אי נוחות או יסורי מצפון הייתה צריכה לחשוב אם כל מילה שיוצאת מפיו היא אמת. והעובדות היו שם! היא בחרה להתעלם... העובדה שהוא שיקר הייתה לנגד עיניה: שיקר לאישתו אין שום סיבה שלא ישקר גם לה!!! היא בחרה להתעלם מהעובדה ולהאמין לשקר [הכ"כ ברור] אז אין לה על מה לנקום! כי הטעות כאן היא אך ורק שלה!

תודה על תגובתך - אהבתי שהיתה...

עיניינית ולא אישית אם מקבלת את דעתך או לא חלק קיבלתי וחלק חולקת שוב תודה

בואי ואתן לך את הסיבה הכי

אגואיסטית (כי נראה לי שבעצם זה מה שאת מחפשת.......) נקמה לא תגרום לך להרגיש יותר טוב. נקודה. נקמה היא התפלשות במיץ של הזבל. שם את רוצה להיות?

naama78

New member
אני

האישה ההיא...O.K ? רוצה לפגוע בי יותר ממה שאני פגועה כבר? למה? לא נפגעתי מספיק? רוצה לנקום? תנקמי במי שפגע בך. לא במי שנפגע כבר. אבל
למה את רוצה לנקום זאת השאלה. מה זה ייתן לך חוץ מהתפלשות יותר עמוקה בבוץ שהכנסת את עצמך אליו. טוב- זה לא יעשה לך.

magic40

New member
כן,תתנקמי!../images/Emo46.gif

זו היתה שאלה רטורית לחלוטין נכון מותק? ענו לא כדאי לא אהבת אז אני אומרת לך כן איך אני?
סוג השאלות שאת שואלת ועונה לעצמך אנחנו לא משקל בהחלטה

נקמה

לאילנית וכל שאר הח'ברה תודה שיש אחת שמבינה אותי ומצדיקה את מעשי. למה נקמה לא תגרום לי להרגיש טוב? אםוא אמר שאשתו יודעת מה רע שאספר לה כיצד הוא"צד אותי בתחמנות.???

נקמה

רציתי לשמוע את דעתכם. ואכן הבעתם אותה באופן חד משמעי. לא הצלחתי להבין כ"כ מדוע זה רע, למה זה יזיק לי. נניח שלא אנקום ע"י דיבור עם אשתו כיצד בכ"ז ללמד אותו לקח, או במילים אחרות. להמשיך בחיי, אבל שגם לו יכאב קצת. מה על רשע וטוב לו?? למה שהוא ישחק באחרים?? במקרה זה בי? ומה עם אחרות? תומרנתי ואני מחפשת קמת צדק.. אני לא אדם נקמן אבל כאן נפגעה ציפור נפשי. יש דרך אחרת? מלבד להמשיך הלאה בראש מורם??

למעלה