רגע, שנייה, עצור... זה לא נכון
מעולם, מעולם לא טענתי שאני נהג מעולה. ישבתי עם דני בזמן שהוא נהג ברכב שלו וגם באימפרזה טורבו והוא נוהג הרבה יותר טוב ומהר ממני. אני אפילו לא מחשיב את עצמי כנהג טוב במיוחד במונחים ספורטיביים (אם כי כן במונחים רגילים). אני מגדיר את עצמי יותר כנהג פחדן מאשר כנהג ספורטיבי טוב. בכל מקרה, אין קשר בין התוצאות במנחת לבין יכולת הנהיגה ביום יום. אני בטוח למשל ששיר נוהגת טוב בהרבה ממני, יש לה פור של שלוש שנים ניסיון עלי, יש מאחוריה קורסים מתקדמים לנהיגה וגם ראיתי אותה נוהגת... א-ב-ל, במסלולים כמו במנחת יש לי הרבה ניסיון. קלטתי אותם די מהר, אני מרגיש שם בבית מבחינת הנהיגה, וככה אני מוציא זמנים יפים. כשמדובר במהירויות נמוכות אני בכלל לא פחדן, במהירויות גבוהות כמו בסדום ערד, אני בהחלט אהיה איטי בהרבה מחלק גדול מהנהגים המנוסים כאן (גם אם אהנה לא פחות!!) ודבר אחרון - אני ושיר כבר החלפנו מכוניות פעם, היא אמנם לא סיפרה בדיוק את התרשמותה, אני יכול להגיד בקצרה שהפריע לי מעט מדי כוח בסל"ד גבוה, ולעומת זאת יותר כוח בסל"ד נמוך היה טוב. הפריע לי המושבים הפחות תומכים, הפריעה לי זווית הגלגול המוגזמת ביחס לרכב שלי ותגובת ההיגוי הנחותה בעקבות זאת (אבל זה שופר כי היא החליפה בולמים מאז) וחוץ מזה, הרכבים הללו מאוד מאוד דומים, באמת שאין הבדל ביניהם. בקשר לפאסאט - הדגם שלך מול ה-1.8T, אין הרבה מה להשוות, אני בטוח שהרכב של אבא שלי יהיה עדיף בנהיגה ספורטיבית, אבל זה לא משנה כי שניהם לא מתאימים לזה... אבל זה עניין לדיון אחר. רוני