היי יאגה
צר לי לשמוע שהרוח יצאה מהמפרשים,אבל אל דאגה,אף אחד מאיתנו מימלא לא מפליג לשום מקום ורק נקווה שאין זה אומר שאנו מסתובבים סביב עצמנו במעגלים.
אבל בכל אופן,הרשה גם לרגישות שלך להיות.אינך יכול להרשות לעצמך שלא להרשות לה,מה גם שלא אתה הוא זה המרשה,כך שאינך צריך להתנצל! בנבערות שלנו תטפל בהדרגה האמת ותמיד קצת לפניה המדיטציה.עד לגבול מסוים,כנראה. יחד עם זאת,הרשה לי להצביע על נקודה בדבריך שהיא קצת בעייתית,לפחות מבחינתי. ההודעות שלי אמנם רוויות בנועם,אולם אני עצמי אינני בטוח שזה מכוון,אלא יותר עניין של הרגל לאורך הרבה זמן,משהו מעין שריד של שמש ירוקה מלפני למעלה משנה
שוב אנחנו חוזרים לעניין הצורני אשר עשוי להטעות אותנו שוב ושוב. אז חשוב לאפשר לכל מה שבנו להיות ללא יוצא מן הכלל,אולם כדאי(עם הדגש על כדאי)לא להזדהות עם הגורמים הללו יותר מדי.כלומר ההזדהות הראשונית היא אולי בלתי אפשרית למניעה,אולם אז בהלחלט הגורם או האיכות המדידטיבית אמורה להיכנס לפעולה ולאפשר לנו התבוננות בהם ובפעולותיהם. זה בעצם כל מה שאנו יכולים "לעשות",אם בכלל. ועכשיו לסיפא של הודעתי.אני אינני סבור שיש דבר כזה הנקרא דרוליות.בכל מקרה,אם יש דבר כזה אזי הוא נמצא בכולנו,כולל בי עצמי וכמובן בבארס. אל לך לצפות ממני לא לנועם ולא לחוסר נועם.אל לך לצפות ממני לכלום כאדם. כל מה שאתה מצפה ממני בעצם מגדיר אותי אבל שים לב מה כתבתי בכרטיס האישי שלי,שאינני יודע לומר על עצמי כלום,על אחת כמה וכמה שלא יוכלו לומר זאת האחרים. הם יראו תמיד מה שהם רוצים לראות ללא כל קשר מה אעשה או לא אעשה!ואם אעשה משהו במטרה לגרום להם לראות בי משהו ספציפי,אזי אני בסך הכל בונה תדמית,עוד אחד מאינספור המתחזים הרבים בעולמנו רב המסיכות! אתה יכול לראות בי נועם.אי אילו אנשים בעולם מחוץ לפורומים יראו בי סנוב ויש אנשים שאולי יראו בי סתם נאד נפוח או כפוי טובה או מטוטמטם או חולם בהקיץ או מדבר שטויות במיץ או דפוק וכדומה.בסדר,יראו יראו. רבים הם הרואים אשר בכלל אין להם עיניים. השאלה שתמיד מצטרך לשים לב אליה היא ,האם לנו יש עיניים ואם יש לנו עיניים,מהי איכות הראייה שלהם וכיצד ניתן,אם בכלל,לשפר אותה. אז ארשה לי להודות לך על שאיפשרת לי בהודעתך לומר את המילים הללו כרגע. ובהחלט נדבר.למה לא. שיהיה סוף שבוע נעים. מוטי.
צר לי לשמוע שהרוח יצאה מהמפרשים,אבל אל דאגה,אף אחד מאיתנו מימלא לא מפליג לשום מקום ורק נקווה שאין זה אומר שאנו מסתובבים סביב עצמנו במעגלים.