נעשה את זה רשמי

DanieLushka

New member
יאיי תודה../images/Emo140.gif../images/Emo25.gif

אגב, תשלח לי איזה מסר חמוד עם האייסקיו שלך בבקשה

TarwenR

New member
וולקאם ../images/Emo24.gif איש נקודות

תשמע ארוון :] *סוגדת*

powermetal1

New member
אם כבר התחילו להמליץ לך אז...

תשמע גם: FALCONER LOST HORIZON KAMELOT ANGRA DREAM EVIL NIGHTWISH MASTERPLAN את סונטה אתה כבר שומע נכון?

Rafaelsha

New member
ברוך הבא קפירי בוי! (נקודה)

היי תאמת שגם אני (דיי) חדש פה. אני אח של רעות (מטאליקהזהרקקרח) אם רציתם לדעת,|שיווק עצמי|מטר שמונים, שיער קצר שחור, עיניים חומות... |סוף שיווק עצמי| אההה שומע הרבה שטויות שאח שלי שם מבחשב. |שטיפת מוח| מקווה שיהיה פה כיף לפחות כמו בפורום מטאליקה (455).... |סוף שטיפת מוח| סער? אתה פה? בעעע מגניב !

McBlack

New member
רפאל!!!!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

רוצה שאני אשטוף לך את האוטו?
זאת אני עם הקול הדפוק... חיח אגב, בשביל לשווק את עצמך בפורום פאוור מטאל עדיף שתגיד שיער ארוך, ותדאג להאריך עד המפגש
והלו, רגע... פורומטאליקה התעורר לחיים?

Rafaelsha

New member
היי הזאת עם הקול....

תאמיני לי שאני לא צריך לשווק את עצמי.... אני רק צריך לצעוק: "מוות... רצח..." וכבר 2 מיליון סטניסטים קופצים עליי... חוץ מזה עם זה עוזר עד לפני שנה (אולי קצת יותר) עוד היה לי שיער ארוך... *וכן את יכול לשטוף לי את המכונית... אההה אבל זה לא משנה שהיא מרובעת עם מיטה מחשב בקבוק קולה וגיטרות של אח שלי... נכון?

McBlack

New member
***שטניסטים, ***אם, יקירי../images/Emo13.gif

מממ... גיטרות
אח שלך
ריבועים
מחשב
נראה לי שאני אסתדר

תפסיק לעקוב אחריי לכל מקום

ותוריד את ד"ר תרגיש-טוב של מוטלי קרו ואת המטאל אופרה הזה, אם הוא לא ירד עדיין... אתה רוצה להגדיל את הצל שלי בשקל תשעים?

Kfiriboy

New member
מדוע אינך מברך אותי?

יש באפשרותך לקבל נקודה על כך ועקב כך שזה אתה (אתה!!!!!) יש מצב שאפילו תקבל שתיים.

למעלה