אז אני לא מעשן אני מסודר
M Musta Susi New member 22/6/05 #77 הן באות לפני כל כותרת של הודעה../images/Emo6.gif (כדי שההודעה תעלה
K Kfiriboy New member 22/6/05 #74 ניצול שרשור קטן את רשימת הנקודות שאני מחלק אכתוב בערב (עדיין נותן צ'אנס לאנשים להרוויח נקודות) וכולכם תראו כבר וכן- לא הולך למטאליסט
ניצול שרשור קטן את רשימת הנקודות שאני מחלק אכתוב בערב (עדיין נותן צ'אנס לאנשים להרוויח נקודות) וכולכם תראו כבר וכן- לא הולך למטאליסט
M McBlack New member 23/6/05 #85 אם זה יעשה לך טוב (ויביא לי נקודות) גמני לא הולכת אתה מוזמן לכפר המאגניב שלי! יש פה כוכבים ו-0.1% אוויר אמיתי, השאר תוצרת בית/ תוצר לוואי מהמפעלים שמעבר לפינה פה
אם זה יעשה לך טוב (ויביא לי נקודות) גמני לא הולכת אתה מוזמן לכפר המאגניב שלי! יש פה כוכבים ו-0.1% אוויר אמיתי, השאר תוצרת בית/ תוצר לוואי מהמפעלים שמעבר לפינה פה
M McBlack New member 23/6/05 #87 זה לא תלוי באיפה אני גרה.... יש פה "אנשים שעשויים מהאוויר של הרחוב הכי מסריח בעיר" סתם, נו, אנשים זונות. לא ביגי כפר תבור, אגב. מוכר?
זה לא תלוי באיפה אני גרה.... יש פה "אנשים שעשויים מהאוויר של הרחוב הכי מסריח בעיר" סתם, נו, אנשים זונות. לא ביגי כפר תבור, אגב. מוכר?
M McBlack New member 23/6/05 #89 זה ליד צומת גולני?../images/Emo6.gif סתם, נו... כפ"ת באיזור של צומת גולני נעים מאד גמל