ובכן הוא בחור טוב
ס סער טובי New member 23/6/05 #95 הכל טוב כפרה. ברוך בואך לפורום גאווה 2... AKA פאוור מטאל. כפרה עליך עיניים שלי
M McBlack New member 24/6/05 #100 אתה לא יכול לתת לו 10 נקודות../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif |הפרנויה|זה מקרב אותו אליי... בצעדי ענק... |ספרנויה|
אתה לא יכול לתת לו 10 נקודות../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif |הפרנויה|זה מקרב אותו אליי... בצעדי ענק... |ספרנויה|
M McBlack New member 24/6/05 #118 סער נשמה, כפרעליך../images/Emo99.gif וכו', אבל הוא פרוטקציונר לא פייר.
ס סער טובי New member 24/6/05 #103 בטח שהוא יכול זה כפירוש. ואני אוהב אותו P: ואני מכיר אותו הרבה יותר ממה שאת מכירה אותו P: ותודה כפירוש
בטח שהוא יכול זה כפירוש. ואני אוהב אותו P: ואני מכיר אותו הרבה יותר ממה שאת מכירה אותו P: ותודה כפירוש
K Kfiriboy New member 24/6/05 #105 סער אני יודע שאתה אוהב אותי ../images/Emo9.gif ובכלל היא עדיין מובילה עלייך בפי שתיים נקודות לפחות אז לא נורא
סער אני יודע שאתה אוהב אותי ../images/Emo9.gif ובכלל היא עדיין מובילה עלייך בפי שתיים נקודות לפחות אז לא נורא
K Kfiriboy New member 24/6/05 #123 זאת הטבה לאנשים שזוכרים אותי אבל גם למאיה יש הרבה נקודות והיא בעצם מקום שני