שמע כפרה אחרי (אפילו לפני) הכל אתה מזה מאמי ומזה מותק
K Kfiriboy New member 24/6/05 #110 ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif שמע כפרה אחרי (אפילו לפני) הכל אתה מזה מאמי ומזה מותק
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif שמע כפרה אחרי (אפילו לפני) הכל אתה מזה מאמי ומזה מותק
ס סער טובי New member 24/6/05 #108 ילד עוד יותר טוב P: עוד ../images/Emo25.gif P: אוי תגיד, שמעת פעם סיילם? יש לי את הדיסק החדש שלהם אם אתה רוצה אני אצרוב לך
ילד עוד יותר טוב P: עוד ../images/Emo25.gif P: אוי תגיד, שמעת פעם סיילם? יש לי את הדיסק החדש שלהם אם אתה רוצה אני אצרוב לך
ס סער טובי New member 24/6/05 #122 ברור שאי אפשר להוריד האלבום עצמו עוד לא יצא זאת הייתה מכירה מוקדמת במיוחד במטאליסט. זה יוצא עוד יותר משבוע...
ברור שאי אפשר להוריד האלבום עצמו עוד לא יצא זאת הייתה מכירה מוקדמת במיוחד במטאליסט. זה יוצא עוד יותר משבוע...
ס סער טובי New member 25/6/05 #127 הו 1. הסבבה לאללה 2. הסמיילי הזה, הוסיף לסבבה לאללה 3. לא בדיוק הצחיק, סתם מין גיחוך כזה, של אוו איזה מתוק 4. אתה פשוט פשושון וכפרה עליך P:
הו 1. הסבבה לאללה 2. הסמיילי הזה, הוסיף לסבבה לאללה 3. לא בדיוק הצחיק, סתם מין גיחוך כזה, של אוו איזה מתוק 4. אתה פשוט פשושון וכפרה עליך P: