אהה.. אני לא חושב שיש דבר כזה למה לעזאזל את חושבת על זה?
M McBlack New member 22/6/05 #45 זה י', וזה לא מספיק למטה(= אויש עזבו את ההצעה... אני כותבת נקודה בתור אפס קטן...
P powermetal1 New member 21/6/05 #10 ברוך הבא. תגיד אתה יכול להמליץ לי על להקות דום בסגנון דיסטורטד וקאנדאלמאס (בלי גראול כמובן)?
K Kfiriboy New member 21/6/05 #12 בבקשה: the gathering שאני הכי אוהב ומומולצים הכי השני אלבומים Almost A Dance ו- always paradice lost והאלבום הכי טוב lost paradice amorphis גם תותחים ואחרון חביב anathema ואגב- לא הבנתי מה הבקשה אלה הדום שאני אוהב ואולי אני אצרוב לך דיסק וזהו?
בבקשה: the gathering שאני הכי אוהב ומומולצים הכי השני אלבומים Almost A Dance ו- always paradice lost והאלבום הכי טוב lost paradice amorphis גם תותחים ואחרון חביב anathema ואגב- לא הבנתי מה הבקשה אלה הדום שאני אוהב ואולי אני אצרוב לך דיסק וזהו?
P powermetal1 New member 21/6/05 #15 התכוונתי ללהקות שהסולנים שרים נקי ולא בגרואל. אם אין לך בעיה לצרוב לי אני אשמח
H holy thunderforce New member 21/6/05 #28 אממ אני מכירה להקה אחת.. שהיא משו כמו דום גותי..שמה draconian.. שמעתי רק שיר אחד שלהם serenade of sorrow שיר נחמד דווקא..
אממ אני מכירה להקה אחת.. שהיא משו כמו דום גותי..שמה draconian.. שמעתי רק שיר אחד שלהם serenade of sorrow שיר נחמד דווקא..
פ פונצית גירל האמיתית New member 21/6/05 #18 ברוך הבא! ../images/Emo24.gif אני אקבל נקודה גם אם אני לא בפורום מטאליקה?
K Kfiriboy New member 21/6/05 #20 בוודאי אני מחלק נקודות בכל מקום רק שבמטאליקה זה נכתב שחור על גבי לבן אבל יש לך נקודה
D DanieLushka New member 21/6/05 #21 כפירי../images/Emo24.gif תתאקלם מהר... ו... הבטחת את הנקודה לי!! ליייי!! עכשיו אתה חייב לקיים.. יום טוב
כפירי../images/Emo24.gif תתאקלם מהר... ו... הבטחת את הנקודה לי!! ליייי!! עכשיו אתה חייב לקיים.. יום טוב
K Kfiriboy New member 21/6/05 #22 דניאל חומד ../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif אני אקיים! מחר אני פותח כאן שרשור עם כל מי שיש לו נקודה (בינתיים רעות לא שם כי הוא לא בירך אותי) ואת שם אז אל תדאגי.
דניאל חומד ../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif אני אקיים! מחר אני פותח כאן שרשור עם כל מי שיש לו נקודה (בינתיים רעות לא שם כי הוא לא בירך אותי) ואת שם אז אל תדאגי.