נערות חג"מ

51 כבוד

New member
נערות חג"מ

כבר בצו ראשון הן מאובחנות כחריגות. סעמקק למה לגייס אותם?!?!?! היו לי כבר כמה כאלה בבסיס פשוט זוועה!

atypique

New member
אממ...

אם אני הייתי מאבחן, לא הייתי מגייס חלק ניכר מאנשי גדוד 51. ועדיין, זכותן להיות חיילות בדיוק כמוך, אם לא יותר. ושבוע נפלא שיהיה.

duvdevanim

New member
מגיסים בנות חג"מ/נערי מקא"מ

כדבר ערכי. ז"א- גיוס לצבא כחלק מההוויה הישראלית..

irontol

New member
הלו הלו..מי את בכלל..

עם כל הכבוד לך .. יש כאלה שלא מתוייגים כנערי מכ"ם אבל עם עבר פלילי ואלימים .. וגם אדיוטים.. אז אל תקשקשי .. " היו לי כבר כמה כאלה בבסיס פשוט זוועה"- למה זה בסיס פרטי שלך..מישהו שואל אותך.. ככה החליט אדון אלעזר שטרן ראש אמ"ש. בגלל זה יש חיילים בודדים וחברה עם בעיות כלכליות קשות בצבא שלנו ... רק שתדעי שהאלוף לפני גיל רגב אמר שצריך לזרוק מהצבא את כל חיילי המכ"ם והבודדים וזכאי התשמ"ש..

קודם כל תרגע

לא אמרתי שום דבר בקשר לחיילים האלה ספציפית, והציטוטים ששמת הם לא מההודעה שלי, אז לפחות תשרשר כמו שצריך
בכל מקרה, המש"קית משמעת שלי אולי כזאת, אבל היא הייתה מעפנה הרבה לפני שידעתי בכלל שהיא נערת חג"מ.

irontol

New member
מי דבר אלייך .. הגבתי ל51 כבוד

ואוקיי לא דייקתי בשרשור

51 כבוד

New member
הבעתי את דעתי

1. ידיד טוב שלי נהרג במלחמת לבנון השנייה מגדוד 51. 2. כן לדעתי לא צריך לגייס בנות כאלה זו דעתי ואין לך שום זכות להתבטא ככה. 3. כן כן 51 כבוד!!!!

irontol

New member
תשמע . לגבי חג"ם

זה חיילות שבאו מבית קשה והצבא נותן להם הזדמנות לבנות את עצמם ולאחר שיצאו מהצבא לתרום גם לחברה הישראלית.. אז זה בעצם מעגל שגם הם מרוייחות וגם המדינה.. כך גם בנוגע לנערי מכ"ם ולחיילים בודדים ולחיילי תשמ"ש.. כל אחד והבעיות שלו ולכולם צריכים לעזור..

Paronet

New member
לא מחייב

לא כל חיילות החג"מ באו מרקע קשה. יש כאלה שאין להן שום בעיית ת"ש ובכל זאת הגדירו אותן כחג"מ מסיבות כאלה ואחרות. כנ"ל לגבי מקא"ם.

s e m e

New member
זה בכלל לא מחייב שהם באו מבית הרוס

יש לי ידידה שהיא נערת חג"מ והבית שלה בטוח לא הרוס ואפילו הרבה מעל הממוצע בישראל. היא פשוט הייתה בעייתית בבית ספר כמו הרבה חברה אבל היא פשוט לא סיימה כי לא היה לה תחת ללמוד, וכשהיא הגיע לצו ראשון היא עשתה בעיות שהיא לא רוצה להתגייס ולא התגייסה. אחרי שנה בערך היא התחרטה וערערה על זה שהיא לא גויסה וגיסו אותה בתור נערת חג"מ וזה לא קשור לבית הרוס או משהו בסגנון יש המון אנשים שנכנסית בקטגוריה הזאת.

varui

New member
אני מסכים איתך

אצלי יש מיספר בנות חג"ם כל פעם שאני מיסתכל אלהם אני רוצה להקיא הרוב ערסיות ברמה מטורפת ואני לא מבין אך בכלל גיוסו אותם כמובן אין להם בכלל שכל ואני יודע אצלי בנות חג"ם מקבלות מה הם רוצות והם לא עושות בכלל ומי כן עבד רוצה לעבוד אלהם קצינים מיתפעלים אני נגד לגייס אותם

51 כבוד

New member
בדיוק!

אל תהיו יפי נפש כ"כ רוב נערות חג"מ בכלל לא מועילות בצה"ל אצלי עברו כמה כאלה בבסיס אף אחת לא החזיקה מעמד. לעזור שמה מה לעזור יאללה יש אנשים שלא צריך לגייס לצה"ל וזהו!

varui

New member
לעזור

למה הם יכולות לישטוף כלים או לענות לטלפונים מעבר לזה אני חושב הם לא מסגולות הרבה

עוגייה

New member
אתה נער מקא"מ לא?

מה אתה מדבר בכלל אם גייסו אותך יכולים לגייס כל אחד.

varui

New member
עוגייה

מה קשר מקא"ם אם הצבא רואה לאנשים יש בעיות באזרחות למה הוא צריך לקחת את בעיות שלו אני מכיר מקא"ם מבסיסים אחרים וגם מישהו מישרת איתי בבסיס אין להם עתיד בצבא וגם באזרחות והם צרכים לעבוד קשה קשה קשה מאוד בשביל להיות משהו רוב את הנערות האלו מוצאים מזכירות או מנקות

למעלה