נערות חג"מ

varui

New member
עוגייה

אני לא אומר לך שאני ילך ללמוד רופואה אבל אני לא הולך ללמוד את זה אני הולך לתחום של היי טק כמו מינהל עסקים הנדסת שוויק ואת נערות חג"ם ונערי מקא"ם אני יראה אותם מנקים את זבל במשרדים או מאבטחים עוגייה איפה את תהייה עוד מיספר שנים

עוגייה

New member
אתה לא יודע עברית!

אתה לא מסוגל לכתוב משפט אחד כמו שצריך! אם אתה סתם מסתלבט אז ג'ניה זה כבר מממזזזההה לא מצחיק... ואם אתה לא מסתלבט אז באמת איזה מוסד ללימודים גבוהים יקח אותך? איפה אני אהיה עוד מספר שנים, אי אפשר לדעת..

varui

New member
קודם כל אני לא אשם

שאת היית בבית ספר לאנשים מפגרים ואת לא מבינה מה אני כותב או מנסה לרמוז לך ואני לא מבין מי זה ג'ניה ואת יכולה לשלוח את תשובה שלך לשלוח אלי לפרטי ואני כבר מצאתי מוסד שאני הולך ללמוד בו

RoyBO

New member
תודה ../images/Emo9.gif

התפלק לי

עוגייה

New member
מה זה מי זה ג'ניה?

זה אתה! אני לא רוסיה ואני יודעת שג'ניה זה כינוי ליבגני.. ואתה הולך ללמוד במוסד של חולי נפש בגג...

varui

New member
עוגייה

אני לא הבנתי אותך על מה את אמרת בקשר לגיניה ואם את לא מאמין שאני הולך ללמוד את יכולה לבדוק עוד 7 לחודשיים 21 יום

Lanni

New member
גיניה לי גיניה לי גיניה לי חביבה

כל פרח בה פורח כל צמח בה צומח גיניה לי גיניה לי גיניה לי חביבה

עוגייה

New member
מה אכפת לך?

עולה לך כסף? זה על חשבונך? מה העצבים על דבר כזה שולי לגבייך...

51 כבוד

New member
איכפת לי כן!

למה איכפת לי?! ככה. כי בנות כאלה הביאו סמים לבסיס שלי. כי בנות כאלה גוררות בנות אחרות לעשות שטויות ואני לא אפרט מה אבל בסוף יצא להן כלא כי בנות כאלה מדברות/מתנהגות פשוט זוועה. בנות כאלה לא משפיעות טוב מה לעשות קשה אף אחד לא מודה הן בעיתיות והן לא מתאימות נקודה!

עוגייה

New member
אוי איזו צדיקה

ובואי נגיד שזה שתתעצבני מזה לא ישנה את העובדה שהן יתגייסו מזה, אז להתעצבן מזה זה רק לאכול חרא, ואם חרא טעים לך, מצידי תתעצבני עד השחרור :)

51 כבוד

New member
לאכול חרא?!

פחחח בנתיים הן אלה שאוכלות חרא נשמה, אני לדעתי הן לא מתאימות. עד השיחרור?! חחח עוד שבועייים חפש"ש. בנתיים תהני לך

עוגייה

New member
יואווו איזה מלכה עוד שבועיים חפש"ש!

אוף איזה באסה שאת כזאת מלכת פז"ם ואני סתם צעירה עלובה וחמודה אני מבינה שקשה לך להבין מה אני מנסה להגיד אז אני אגיד את זה שוב פעם אחרונה טוב? מההה אכפת לך שמגייסים אותן?? מה אכפת לך שהן לא מתאימות??? אלף חיילים אחרים לא מתאימים ומגייסים אותם.. מה כואב לך? אוף..

51 כבוד

New member
חחחחח

חח בנתיים אני רואה שאת מתעצבנת מזה שאיכפת לי שמגייסים אותם. אז תרגעי חמודה שלי. צעירה עלובה!

עוגייה

New member
אני? מתעצבנת?

מותק, את עוד לא ראית אותי עצבנית.. ונכון, אני צעירה עלובה ומושפלת ואת מלכת הפז"ם, רק אל תתפז"מי עליי שאני לא אבכה פה... מתי את משתחררת ?

למעלה