אני לא אומר לך שאני ילך ללמוד רופואה אבל אני לא הולך ללמוד את זה אני הולך לתחום של היי טק כמו מינהל עסקים הנדסת שוויק ואת נערות חג"ם ונערי מקא"ם אני יראה אותם מנקים את זבל במשרדים או מאבטחים עוגייה איפה את תהייה עוד מיספר שנים
אתה לא מסוגל לכתוב משפט אחד כמו שצריך! אם אתה סתם מסתלבט אז ג'ניה זה כבר מממזזזההה לא מצחיק... ואם אתה לא מסתלבט אז באמת איזה מוסד ללימודים גבוהים יקח אותך? איפה אני אהיה עוד מספר שנים, אי אפשר לדעת..
שאת היית בבית ספר לאנשים מפגרים ואת לא מבינה מה אני כותב או מנסה לרמוז לך ואני לא מבין מי זה ג'ניה ואת יכולה לשלוח את תשובה שלך לשלוח אלי לפרטי ואני כבר מצאתי מוסד שאני הולך ללמוד בו
למה איכפת לי?! ככה. כי בנות כאלה הביאו סמים לבסיס שלי. כי בנות כאלה גוררות בנות אחרות לעשות שטויות ואני לא אפרט מה אבל בסוף יצא להן כלא כי בנות כאלה מדברות/מתנהגות פשוט זוועה. בנות כאלה לא משפיעות טוב מה לעשות קשה אף אחד לא מודה הן בעיתיות והן לא מתאימות נקודה!
אוף איזה באסה שאת כזאת מלכת פז"ם ואני סתם צעירה עלובה וחמודה אני מבינה שקשה לך להבין מה אני מנסה להגיד אז אני אגיד את זה שוב פעם אחרונה טוב? מההה אכפת לך שמגייסים אותן?? מה אכפת לך שהן לא מתאימות??? אלף חיילים אחרים לא מתאימים ומגייסים אותם.. מה כואב לך? אוף..