נערות חג"מ

51 כבוד

New member
אני משתחררת

בפברואר. יוצאת לחפש"ש עוד שבועיים בערך, רגילה צבורה. באמץת נשמה לא התכוונתי להראות שאני פזמניקית אני מביעה את דעתי את לא צריכה להתעצבן ממני

עוגייה

New member
איזה גרועה את

אני משתחררת לפניך. זה רק מוכיח כמה משחקי פז"ם של בנות שווים לתחת. ולא התעצבנתי ממך.

51 כבוד

New member
בת אדם מה נהייה איתך!?!?!

מי שהתחיל עם המשחקי פז"מ זו את!!!! מה אמרתי שאני משתחררת עוד מעט סוו וואאטטטט?!?!?!?! שיחקת אותה צעירה בשביל מה?! בשביל להראות שאת משתחררת לפני?? ממש קריטי שבוע שבועיים. ביי יא "פז"מניקית"!!!!

IrIsH BaBe

New member
נה נה בננה

אני משתחררת לפני שתיכן!!!!!!!!

varui

New member
אני חושב

צריך להקים להם בבסיס מיוחד כמו בבסיס מזון או הובלה או מכבסה כל אנשים אהיו שם אנשי מקא"ם או נערות חג"ם

varui

New member
כן זה עולה

לכל אחד כזף הרי צבא הוא מחוזק על משלם חשבון המיסים אזה למה להגדיל את תקציב ביטחון בגלל דפקות האלו או העדיף את התקציב הזה ליחידות בשאמת זקוקות להם וחיילים בוכים שאין להם אוכל ולא צריך ללכת רחוק צריך להזכר במלחמת לבנון 2 מחסנים של אנשי מילואים היו ריקים

נערי מקא"ם

לא יצא לי להתקל בנערות חג"מ אך יצא לי להתקל בכמה נערי מקא"ם - כל מה שאת אומרת עליהן נכון גם לגביהם ואני מסכים איתך במאה אחוז. מדובר באנשים כאלה מגעילים שאני מעדיף כלל לא להמצא בקרבתם.

innocence

New member
דווקא לי היה בבסיס אחד מקסים ממש.

בחור יותר טוב מהרבה כאלו שהתגייסו גיוס רגיל.

עולם הפוך

אנשים שיכלו בקלי קלות להשתחרר משירות ואתם עולים עליהם. מצד שני, זבל אנושי כמו ג'קו אייזנשטיין זוכה באדיוט נולד והוא כוכב ארצי גיבור הנוער. בר רפאלי מגלה אהבה עם החבר של אבא שלה וזה סבבה, למה היא כוסית. כל מיני טינופות מכריזים שלהחזיק רובה פוגע בציפור נפשם והולכים להנחות בערוץ הילדים / פסטיגל וכו', זה לא מטריד אותך קצת לפני נערות מקא"ם ? די, די כבר.

אז אתה מצדיק את העובדות

שאגם, שטום ושרוני הם בסדר גמור, למרות שהם לא ממש משרתים כמו שאר החיילים? רק כי יש להם קריירה צעירה, צריך להתייחס אליהם קצת שונה? אז מה לגביי כאלה שיש להם תחביבים (ואף זה יכול להפוך למקצוע טוב), שעזבו את הכל, כי הצבא החליט בשבילהם משהו אחר? אני לא אומר שאת כל החריגים האלה לא צריך לגייס, אבל כמובן שצריך להתנהג אליהם בצורה שווה כמו כל חייל. כך לגבי שלישית המוסקטרים שהזכרתי מקודם, זה שהם מפורסמים ויש להם קריירה, לא צריך לתת להם להשתחרר מוקדם מהצבא, לצאת למופעים בזמן שעות השירות. זה באמת לא הוגן, בזמן שאחרים צריכים לעבוד את כל שעות העבודה. ואם אותן החג"מיות האלה עושים בעיות ולא לומדים, אז צריך להטיס אותן מהצבא בטיל ענקי!!! נכון שבר רפאלי וכל הזבל האנושי, שלא עשה צבא, יוצא נקיו כי זה סליברטי. אבל אל תאשים אותי, תאשים את כל הילדים הקטנים האלה, שלא יודעים מה זה צבא. רק כשהם יתגייסו הם יבינו מה שווים ה"גיבורים" שלהם. הכל ארנב מלוכלך בשמן הידראולי.

למעלה