נעליים-נעליים-נעליים

@יעל@

New member
לדעתי. יש ויש.

אני למשל לא אוהבת את הסנדלים האלה שזה קרטון עם רצועות. סוליה דקה כזו, שטוחה ולא נוחה ולא בריאה, עם 2 רצועות מסכנות שבקושי מחזיקים את הרגל. לדעתי, למרות שזה סנדל זה לא מכובד לדעתי. כמו בתמונה שצירפתי - מס' 4.

האחרים דווקא אני חושבת שהם סבבה.

אני גם לא מסוגלת ללכת על עקבים והרגליים שלי בעייתיות, אז אני אעדיף לא לקנות נעליים ברשתות הבגדים.

Koszonom

New member
אוחח אני ונעליים זה סיפור גרוע..
|מיק

נתחיל מכך שלא הלכתי עם סנדלים או כל נעל פתוחה בערך מגיל 12 בגלל בעיה באיזו ציפורן כעורה שביאסה אותי לחלוטין.. עכשיו הורידו לי אותה וזה נראה קצת יותר טוב אז אני מדי פעם מסתכלת על נעליים פתוחות ותוהה לעצמי האם כדאי

אז נעליים סגורות יש לי לא מעט, אני בדרך כלל הולכת על זולות כדי שיהיה לי מבחר למעט נעליים מסויימות שחשוב לי שיהיו נוחות..

נעלי בובה - אני מאוהבת
ויש לי משהו כמו 8 זוגות, מעדיפה ציבעוניות וכיפיות, ובעיקר זולות

מגפיים - אין לי יותר מדי למרות שזה די שימושי פה בחורף הקפוא, זוג אחד עם ריפוד מאוד מחמם בפנים וסוליה נגד החלקה (לקרח) שמשמשות אותי המון (אני ממש לא זוכרת חברה, אבל הן עלו די הרבה), זוג אחד של UGG, מגפי עור שחורות של GEOX שעלו בערך 1200 ש"ח אבל הן בערך הדבר הכי שימושי שקניתי בחיים שלי.. (מגפיים שהן יותר נוחות מנעלי ספורט) ועוד זוג מגפיים חומות פשוטות עם עקב גבוה יחסית של NEW YORKER

2 זוגות אולסטאר בורוד ושחור ונעלי ספורט

נעלי עקב
- נקודה כואבת מאוד, קשה לי ללכת עם עקבים בלי סגירה מקדימה כי אני כל הזמן מרגישה שהרגל שלי עפה מהנעל.. ואני מאוהבת עמוקות וקשות בבאפלו ובנעליים המשוגעות שלהן (יש חנות בוינה, אני שם אולי שלוש פעמים בשנה וכל פעם מחדש לוקח לי שעה לצאת מהחנות כי אני פשוט מכורה לנעליים האלה), ועד שאני מוצאת כבר זוג שהוא גם מהמם, גם מאוד גבוה, והכי חשוב עם סגירה מקדימה, הוא עולה 300 יורו (ואני בחיים לא אוציא סכום כזה על נעליים שישמשו אותי רק פעם ב- ). אז כרגע סתם יש לי איזה 2 זוגות של עקבים שחורים, אחד למבחנים (אז הגובה הוא בינוני) והשני די גבוה אבל בלי סגירה מקדימה אז אני הולכת איתם רק כשהלבוש מחייב..

Fun Fair

New member
שאלה מצויינת :)

עד לפני 4 שנים, התשובה היתה "בערך 120 זוגות"

לפני 4 שנים עבהתי לתל אביב ונפרדתי מחלק ניכר מהנעליים כחלק מתהליך המעבר (שכלל מעבר לעבודה יותר "ייצוגית", שדרשה יותר נעשי סירה ופחות סנדלי קיץ ו"בוטס" לחורף).
נשארתי עם משהו כמו 70 זוגות.
מאז החלטתי לקצץ ביד רמה והיום אני עם בערך 30-40 זוגות (ולצערי, אחרי הלידה נועלת אולי 10 גג. לא נוח לי לטייל עם סטילטו
)

אין לי הרבה
אבל אני מתחילה לאגור

התחלתי ללכת עם עקב נמוך ונחמד לי.
עכשיו אני מחפשת פלאטס לקיץ.
אה, כן, ואני רוצה את כל הנעליים של רוני קנטור. כולל דגם לולו

למעלה